Anasayfa
23 Nisan 2023, 15:07
sizden2
Abone

Allah’tan güzellik istemek

Allah’tan güzellik istemek

Zbbth55
Merhaba yaşım 16 adım Yavuz 1 yıldan fazla namaz kılıyorum ve Allah’a şükrediyorum herşey için secdeye kapananlardan biri olduğum bunu bana nasip ettiği için çok şükretiyorum konum ise tipimle okulda bazen alay ediyorlar soğuk davranıyorlar zoruma açıkça gidiyor birisiyle artık konuşurken yüzüne açıkca bakmaktan utanıyorum öz güvenim kırılmış.Şu konuda bilgi edinmek istiyorum Allahtan güzellik istemek günahmı dır haşa o bana bu hayatı uygun gördü eğer güzellik istersem günaha girmiş olurmuyum çok şükür elim ayağım tutuyor görüyorum duyuyorum sağlıklıyım bu durumda olmayanlarda var ve ben bunu bile bile güzellik istemem günahmı dır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Boşol dedikten sonra imam nikahı nasıl kıyılır?

Yorum: Allah’tan güzellik istemek

kaybolmus
Günahını filan bilemem işin ama şunu söyleyebilirim. Yüzün düzelse başka bir şey bulurlar çocuklar özellikle lise çok kötü bir yer hayatımın en zor dönemlerini geçirdim. Muhakkak alay edecek zoruna gidecek şeyler bulurlar. Ama merak etme üniversitede bunların hepsi geçiyor orada birisiyle alay etmek utanç verici bir olay. Alay eden insanlar dışlanır alay etmek çocuksu davranış olarak kabul edilir. Başka söyleyeceğim ise karşı cins sandığın gibi dış görünüşe aldırmıyor. Erkekler dış görünüşe çok önem verir ama karşı cins için öncelikli bir şart değil. Kadınlar daha çok sosyal sözü dinlenen saygın öz güveni yüksek erkeklerden hoşlanıyor. Bu özellikleri kazanabilirsen emin ol en güzel kadınlar bile seni beğenecektir.

Okudunuz mu?  100 rekatlık namaz hakkında bazı sorularım var...

Yorum: Allah’tan güzellik istemek

Kayıtsız Üye
niye günah olsun ki güzelliği de yaratan Allah değil mi? helal olmak şartıyla Allah’tan dilediğini iste.. ayrıca yaşın daha küçük büyüdükçe yüz şeklin değişecektir takma kafana bunları bu yaşta kimse 16 yaşında ki haliyle kalmıyor kardeşim. dalga geçenler de otursunlar kendi hallerine yansınlar. Allah’ın yarattığıyla dalga geçerek büyük günaha giriyorlar…

Okudunuz mu?  Geçmiş Yıllarda Yaptığım Bir Hatadan Pişman Oldum, Ama Unutamıyorum?

Yorum: Allah’tan güzellik istemek

fth123
Günah değildir. Allah’tan güzellik isteyebilirsin. Ama isterken, bu nimetin fitnesinden yine Allah’a sığınmayı unutma.


Zbbth55
Cevaplarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.😄


mikaela
Namazlarını kılan, ibadetimi oldukça yapmaya çalışan inançlı 20 yaşında bir kızım.Ama hep çirkin olduğumu düşündüm, çevremden kırıcı tavırlar gördüm ve kendimi hayattan geri çektim, bu durum beni öyle etkiliyor ve üzüyor ki. Böyle bir durumda Rabbim’den yüzüme güzellik vermesini ve beni diğer insanlara hoş ve güzel göstermesini isteyebilir miyim? Çünkü bu yüzden bazen kendime yabancılık duyuyorum, aynaya bakana kadar mutlu ve iyiyken belki de vesvesedir ama aynada kendimi görünce Rabbimden özür diliyorum ama çok üzülüyorum. Şükür her gün ediyorum böyle hadsizlik yapmaya ne gerek var ama insan üzülüyor işte. Rabbimden güzellik istemem Rabbimi üzer mi ?

Okudunuz mu?  Sevgisizlik nedir? Kimse beni sevmiyor mu?

seyit gazi
tabiki isteyebilirsiniz ancak inanın biraz yaşınız büyüsün insanların düşüncelerine ve tavırlarına kendinizi üzdüğünüze, hayatınızda belki hedeflerinizde belki karakterinizde değişiklikler yapabilecek olmasına izin verdiğinize üzülürsün. bu hoşlanmadığınız tavırların sahiplerinin canınızı sıkmasına izin verdiğinize üzülürsünüz. sizce bunların arkadaşlıklarında ve güzel sözlerinde mi fayda olur yoksa kırıcı tavırlarında mı fayda olur. sizde çirkin değilsinizdir de; iki istedğiniiz olmayasıya, iki kırıcı tavırla karşılaşmayasıya kadar böyle düşünmüyorsunuzdur. durdunuz durdunuzda 19 yaşında veya 15 yaşında mı çirkin olduğunuzun farkına vardınız. bunların hayatınızı şekillendirmesine kalbinizi ve zihninizi incitmesine izin vermeyin zaten biraz büyüyün herkes işine gücüne bakıyor. bu tarz şeyler eli boş insanların oyalanmalarından ibaret.temiz doğal biraz kendiniz oldunuzmu da gayette güzelsinizdir ama kendinizle uğraşır durursanız sağınızı solunuzu kurcalar düzeltecem parlatacam diye uğraşırsanız ona bişey diyemem.

Okudunuz mu?  Ana ve baba bedduası tutar mı?

Allahtan yüz güzelliği istemek günah mı, Allahtan güzellik istemek günah mı, güzel olmayı istemek günah mı

Bu kategoride yer alan Hayvan Olan Yerde/evde Namaz Ve Kuran Okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’tan güzellik istemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.