Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ağlamak ne demek

Rüyada ağlamak ne demektir

Kayıtsız Üye
Rüyada Ağlamak görmek ne demektir tabiri nedir bilgi verir misiniz


Cevap: Rüyada ağlamak ne demektir

Kayıtsız Üye
Ağlamak; Allah’tan korkmaya rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına işarettir.


Allah diye bagirmak

Kayıtsız Üye
Selamlar, az oncebir rüya gördüm. Ruyamda bir evdeyim ve odadayim, yanliz herkez uyuyor. Ve ben odada yerde yatarkan çok acikli birsekilde agliyorum, tavanda Kura’ni kerim yazilari gidip geliyor, ve birden ayve yildizlari gøruyorum odanin tavasindan. Cok korkuyorum ve Allah Allahim diye bagriyorum, ve icime oyle bir hiss geliyorki diyorum "Allahim varsin,gercekten varsin". Boyle devam ediyor, odadaki tavan çok güzel seyler gøsteriyordu sanki gokyuzundeydim. Ama çok siddetli bir sekilde agliyordum ve Kurani kerim yazilari gorunce hayretle bakiyorum rüyamda. Cok tuafdi. Acaba ne manaya gelir?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında incir ve yağmur görmek

Cevap: Rüyada ağlamak ne demektir

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya genellikle tersi ile yorumlanır. Huzurlu bir hayata işarettir. Salih ameller işlemek bir uyarı bir ikaz yerine geçer. Tövbelerin kabulü anlamına da gelir. En doğrusunu Allah bilir.


gulcehre
annem yanimda annem sigara cikariyor bende çok uzuluyorum anneme sen boyle bir şey yapmazdin diyiyorum agliyorum çok icten agliyorum üzuluyorum sigarayi icmiyor sadece uzerinden bir yerden cikariyor .

Okudunuz mu?  Rüya görmeden ihtilam olunur mu

arifselim
Böyle bir rüya ilk başta hoş gibi gelmeyebilir ama aslında güzel anlamlara yorumlanır. Darlık, sıkıntı, dert ve sorunların ardından gelecek olan ferah ve huzur dolu günlere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm
Ben rüyamda babamin annemi aldattigini duyuyorum ve babam evden gideceğini söylüyor babamin bunu yaptigina inanamıyorum ve hemde çok sinirlenip agliyorum o kadar çok agliyorum ki hüngür hüngür
Garip olan annem normal davranıyor
Sonra bende bir daha babamin yüzüne bakmayacagimi oyle bir babamın olmadığını falan söylüyorum anneme
Rüyamdan çok etkilendim hocam
Sınav maratonundan yeni çıktım ve bu aralar sürekli kabuslar görüyorum bu rüyami yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüya ile amel edilir mi?

arifselim
Aleykum selam. Allah muvaffak eylesin başarılar dilerim. Görmüş olduğun rüyan tersi olarak yorumlanır ve hayırlıdır. Aile içerisindeki sorunların geçmesine ve anne ile baba arasında muhabbetin artmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ilhame
iyi gunler annemin ruyasini yaziyorum ruyasinda beni ve abimi gormuş akrabamizin agladigini görmüş ve ona benim nerde oldugumu sormus oda cevap vermeden aglamiş sonra oyrenmiski beni kacirmişlar annemde aglamaga başlamiş ikinci rüyada ise abimin uzerine şer atilarak tutuklandigini görmüş ağlaya ağlaya benim oglum yapmaz demiş sonra abimin sucsuz oldugu ortaya cikmis döndügunu görmüş cevaplarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada kız arkadaşını erkek olarak görmek

arifselim
Hayırlı günler. İlk görülen rüyanın anlamı sizin için güvende olmanıza ve annenin boş yere kendisini üzdüğüne alamet eder. Diğer rüyası ise, Gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır ve abinin bazı sounları atlatacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda çok özlediğim memleketime gittiğimi gördüm orada güzel vakit geçiriyordum falan bide Üniversite sınavına hazırlanıyorum rüyamda tam sınav zamanı sınavın parasını yatırmadığımı unuttuğumu gördüm sınava giremeyeceğim diye hıçkıra hıçkıra ağladım bu ağlamalar ara ara devam etti yani şöyle ağladım geçti bir zaman sonra yine aklıma geldi yine ağladım öyle rüyamın anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Hz İsa'yı görmek

arifselim
Aleykum selam. Esasen ağlamak genellikle sevinç olarak tersine yorumlanır. Ancak bu rüya yine gerçek hayatta kaçırılacak olan büyük fırsatlara ve çok önemli imkanlara alamet eder. Sen yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben bayanım nisanliyim 27 yaşındayım 2 ay sonra evleneceğim rüyamda ortaokulu okudugum okula giriyorum girer girmez orada kendimi o yaslarimda şimdiki gibi sıkıntılarım olmadığı için hayal ediyorum küçüklük hallerimi ağlamaya başlıyorum ağlarken oradaki öğretmenler durumuma çok üzülüyor çok sevdik seni duruyorlar merdivenlerden çıkarken bile ağlıyorum sonra bir erkek öğretmen ve öğrenciler ikinci katında oturuyoruz öğretmen öğrencilerine sorular soruyor banada soruyor mutluluk nedir sence diyor bende eskiden mutluluğu sevdiğini sevmek sanirdim sadece kişileri sevmek zamanla anladimki diyerek ALLAH la bağlantılı sevmelerden bahsediyorum oradaki öğrencilere siz siz olun 20 yaşlarında evlenmeyin 27 filan evlenin diyorum çünkü insanin fikirleri değişiyor diyorum rüyam böyle

Okudunuz mu?  Rüyada kesilmiş ve yüzülmüş koyun ve parçalara ayrılmış etini görmenin tabiri nedir?

arifselim
Aleykum selam. Geçmişte yaşananların etkisinde kaldığına ve geçmiş hatıralarına önem veren bir kişiliğe sahip olduğuna tabir edilir. Olumsuz veya kötü bir yorumu yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüya ile ilgili hadisi şerifler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ağlamak ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.