Anasayfa
24 Aralık 2021, 14:59
fikih
Abone

İstibradan Sonra Taharet Gerekir mi

İstibradan sonra taharet gerekir mi

mum
İstibra yapıldıktan sonra taharet gerekir yani istibra yaptığımız uzvuzumuzu su ile yıkamalaı veya en az peçete ile kurutmalıyız.


İstibradan Sonra Taharet Gerekir mi

hat
SelamunAleyküm Taharet yapıp lavobodan çıktıktan sonra bir müddet bekleyip yani istibra yaptıktan sonra gene taheret gerekirmi yoksa abdest almamızda bir sorun olmazmı

Okudunuz mu?  Oje, abdeste ve gusül abdestine mâni midir?

Yorum: İstibradan Sonra Taharet Gerekir mi

imam
İstibra zaten idrarı iyi temizlemek demek yani taharet gerekir.
İdrarınızı yapın, az bekleyin sonra yine bakın damlama varsa yine taharet alın.


istibradan sonra teharet, istibra sonra tekrar, istibradan sonra tekrar taharet gerekir mi

Bu kategoride yer alan Eşlerin birbirini yanaktan öpmesi namaz abdestini bozar mı. Mesela işten eşi gelirken karşılamak gibi. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstibradan Sonra Taharet Gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.