Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:14
admin
Yönetici

Bebeği ölen annenin mükafatı nedir?

Bebeği ölen annenin mükafatı nedir?

Kayıtsız Üye
benim bebeğim ben doğuma keyifle sevinerek benim ailem ve eşimin ailesi beraberinde keyifle gittik ve bir önceki gün doktorumuz bize herşey normal dedi. ve ertesi gün dogum sezeryanla oldu ve bebek ölü doğdu sizce ne yapmalıyım.hepte çok şükür etim yinede hamdolsun diyorum ve taktiri ilahi diyorum sizce mukafatı nedir bizim için.şimdiden Allah razı olsun.ve 2 gün önce oldu bu olay…..

Okudunuz mu?  Deri Parçası Gusüle Manimidir?

Cevap: Bebeği ölen annenin mükafatı nedir?

Desert Rose
Çocuk anne karnında canlandıktan sonra doğarsa bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağı hadislerde kayıtlıdır.
(At-Tacc)

Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır.

Okudunuz mu?  Elhamdülillah müslümanım inşAllah demek?

mum hoca’dan alıntı…


bebeği ölen anneler

Bu kategoride yer alan Peygamberin doğum yılı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bebeği ölen annenin mükafatı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.