Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:07
missa7
Abone

Her hareketim annemin gözüne batıyor

Her hareketim annemin gözüne batıyor

Kayıtsız Üye
Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim.Ama bu zamana kadar hiç anne sevgisi görmedim.Her hareketim yemek yemem su içmem herşeyim gözüne batıyor benden nefret ettiğini bile söylüyor çok çaresiz hissediyorum kendimi.Bana yardımcı olun lütfen.Allah razı olsun inşAllah.

Okudunuz mu?  Asiye annemiz kim?

Yorum: Her hareketim annemin gözüne batıyor

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Allah yardımcın olsun. Allah’a şükret ki artık büyümüş ve bazı şeyleri idrak etmişsin. Biraz daha sabırlı olmalısın. Evet anne hakkı çok büyüktür ama bu evladına haksızlık yapması ve adaletsiz davranma hakkını asla vermez.

Okudunuz mu?  Üç Aylar ve Önemi (Vaaz)

Yorum: Her hareketim annemin gözüne batıyor

Kayıtsız Üye
Rabbim razı olsun inşAllah.Ben sadece anne sevgisine hasret büyüdüm bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Bu sevgisizlik yüzünden kötü bir yola düşmekten korkuyorum.

Bu kategoride yer alan Hidayete Erenlerden Güzel Bir Hikaye başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her hareketim annemin gözüne batıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.