Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa6
Abone

Eve kalıcı misafir almak

Eve kalıcı misafir almak

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben yurt disinda yasiyorum kayinbabam yillardir yanimda kaliyor. Kabul ettim. Ama eşim simdide turkitede ki nisanli amcasinin oglu buraya gelecek bizim ewde kalmasi için israr ediyor. Ben istemiyorum zaten sorumlukugum fazla bu yuzden tartistik bende artik ozel bir hayatim olsun istiyorum. Amcasinin oglunu kabul etmememde tartismamda gunah varmi dur. Yoksa kabul mu etmem gerekiyor. Bide eltilerimde var. Ama hep beni buluyor. Esimde anlamiyor ne yapmam gerekiyor

Okudunuz mu?  Kardeşim öldü ve rüyama girmiyor

Yorum: Eve kalıcı misafir almak

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. Kocanızın amcasının oğlu sizin evinizde kalması haramdır. Aynı evde oturamazsınız. Erkekseniz karınızın amcasının oğlu karınızla aynı evde kalması haramdır. Kesinlikle kalamaz.

Bu kategoride yer alan Eşim geri dönsün develer keseceğim demek adak olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eve kalıcı misafir almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.