Anasayfa
1 Mayıs 2023, 11:32
sizden3
Abone

Namaz oturuşu

Namaz oturuşu

El İshak
Namazda Tahiyyat oturuşunda bir ayağımızı dik tutup diğer ayağımızı yana eğiyoruz;fakat ben bunu yapamıyorum hemen ayaklarım çok feci acıyor.Ben de namazda böyle oturamadığımdan dolayı iki ayağımın altı yukarı gelecek şekilde üstüne oturuyorum namazda bir mahsuru var mıdır?Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Dini nikahlı eşim beni boşamadan biz ayrılmadan başkasıylan resmi nikah yapmış bu caizmi?

Cevap: Namaz oturuşu

Mirac01
Namazda yere değmesi gereken uzuvlar var , alnın burnun ellerin sağ ayağının baş parmağı gibi .. Sağ ayağının baş parmağı yere değmesi gerekir. Hz. Ömer’in sözü vardı Ayağıma çivi çakardım gibi birşey. Vesselam


Cevap: Namaz oturuşu

El İshak
Böyle otururken sağ ayağın baş parmağı değiyor yere.

Okudunuz mu?  Büyük konuşma ve kınama yaptım ama çok pişman oldumm

Cevap: Namaz oturuşu

Mirac01
Baş parmağı kaymamalı yerden ayağa kalkarken , secdeye giderken ve altı değecek yani baş parmak yere değmesinden kastım o .


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Namaza başlamak istiyorum ama kade-i ahire (son oturuş)u yapamıyorum. 2 hafta namaz kılmama rağmen yine de ağrıyor. Buna bir çözüm yok mudur, nasıl düzeltebilirim?

Okudunuz mu?  Farz namazda okunan zamm-ı sure sayısı hakkında

ACİLSERVİS
Beşinci yada onuncu haftada ya da daha da ileride öğrenirsin namazın için endişelenme yapabildiğin nasılsa öyle yap.


namaz oturuşu

Bu kategoride yer alan Gusul ve temizlik vesvesesi (Artık dayanamıyorum...) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz oturuşu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.