Anasayfa
28 Nisan 2023, 18:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ANKA KUŞU

Rüyada anka kuşu görmek hayırlıdır. Hayal dünyanızın zenginliğine ve talihinizin bundan böyle rast gideceğine işarettir.

Anka kuşuna sahip olduğunu gören kimsey güzel bir kadınla evlenir.

Anka güzel bir kadına, garip haberlere ve uzak yolculuklara delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

AYKIZ
Rüyada anka kuşu görmek şimdiye kadar hayalini kurmuş olduğunuz tüm şeylerin bir anda olacağına ve sizi ilerisi için mutlu ve huzurlu bir yaşaman beklediğine ve olmasını istediğiniz tüm şeylerin olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Arap Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

mystique
iyi akşamlar. rüyada bir odadayım. hangi ev olduğunu olduğunu bilmiyorum. o evde misafiriz sanki o eve bir iş için gelmişim. bbüyük bir kutu yada tabakta olabilir tam hatırlamıyorum içerisinde büyükçe kırmızı bir anka kuşu vardı. yanılmıyorsam hindi boyutlarındaydı.kuş çok ilginç sırt üstü uzanmış gibiydi.ölecek gibiydi. kuşta bunun farkında gibiydi. sonra bir ses bana anka kuşları vakti gelince öleceğini hisseder ve ölünce yeniden doğarlar gibi bişeyler söyledi. tam hatırlayamıyorum. sonra kuş yavaş yavaş ayaklarından başlayarak kül olmaya başladı. ancak yanmıyordu sanki direk kül oluyordu. tamamı kül olduktan sonra aynı küllerin içinden yavru bir anka kuşu çıktı. o ölen anka kuşu küllerinden yeniden doğmuştu.onu elime aldım havaya kaldırdım omuza koydum.işte bu kuş ile beraber çok güçlü olucam diyorum.çok sevinçliydim. sonra kuş çok kısa süre içerisinde büyümeye başladı.dakikalar bile sürmedi büyümesi.küçük bir şey yedikten sonra biraz daha büyüdü. bir anda büyüyüp geliştiğini kanatlarının büyüdüğünü görüyordum. kuş elimdeyken büyüyordu.ve sanki kuş elimde büyüyüp kanatlanırken ben acı çekiyordum çok tuhaf bir histi tarif edemiyorum. saniyeler içinde kanatlanıp uçmaya başladı.üstüme konmaya çalışıyordu . bir süre sonra kafama konmaya çalıştı. konduğunda kafamı gagalıyordu ancak acı vermiyordu. sonra bunlar saldırıya dönüştü.kafama konup sert biir şekilde ısırıyordu..öyleki kafam kanamaya başladı.bir türlü kuştan kurtulamıyordum.benimle iyi olmasını beklerken o bana saldırıyordu.elimle yokladım elim kan içinde kaldı. rüyadan uyandığımda gerçekten kafam ağrıyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Ata Dönüşmek

Yorum: Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Çevrende hayırlı, yardımsever, iyi komşuluk ilişkilerine sahip olan kimselerin varlığına işaret eden rüyanda Anka kuşunun ölüp yerine yeni bir tane doğması ise her daim sürecek olan ve hiç bir zaman eksilmeyecek olan kısmetine işaret eder. Genel itibari ile mal ile değerlendirilmektedir. Bolluk içinde yaşayacağın gelire nail olup hayat seviyenin artacağı ve nimet içinde yaşayacağına delildir. Bu nimetin Allah’tan geldiğini bilerek değerlendirip yaşamalı ve şükrünü kavli ve fiili olarak eda etmen gerektiğini de göstermektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada aynı kızı görmek

mystique
Çok teşekkürler

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.