Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aynı kızı görmek

Rüyada aynı kızı görmek

NurIsik
Selamun aleykum,

Rüyamda bir kaç kez hep ayni kızı görüyorum. Bu kizdan öncede çok kiz gördüm. Bu kiz tekrar tekrar rüyamda görmenin bir anlami varmi? Öncedende gördügüm kiz hakkinda: "Ben bunu rüyamda gördüm. Öylese herhalde bununla evlenecegim" diye düsündüm, fakat kiz baskasiyla evlendi.

Okudunuz mu?  Rüyada ayağa basmak

Bu rüya seytanimidir? Cünki benim aklimi çok karistiriyor?

Selamlar


Cevap: Rüyada aynı kızı görmek

NuN
Rüyada Sürekli Aynı Kişiyi Görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek, rüyayı gören kişinin o kimse ile ilgili olarak bilinçaltına yer etmiş bir konunun varlığına rivayet edilir. Rüya sahibinin uykusunda hep aynı kişiyi görmesi o kişiyi uyanıkken çok düşündüğüne, merak ettiğine ya da özlediğine tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda o kişi için bir beklenti içerisinde olmaya ya da o kimseden gelmiş bir zararı içine dert ederek çok kafaya takmaya tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada asker ve namaz görmek

Rüyada Hep Aynı Kişiyi Görmek

Rüyada hep aynı kişiyi görmekle, sürekli aynı kişiyi görmek aynı anlama gelir. Yaptıkları ile rüyayı gören kişiyi ama olumlu ama olumsuz yönde etkileyen bir kimseye ve rüya sahibinin de onu ve yaptığını aklından çıkaramayışına rivayet edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

Rüyada Hep Aynı İnsanı Görmek

Rüyada hep aynı insanı görmek onunla telepati aracılığıyla yani düşünce gücü ile iletişime geçmeye işaret eder. Ve bazı rüya tabirlerine göre bu vesile ile o kişiyle mutlaka yakın zamanda bir yerde karşılaşılacağına tabir edilir. O kişide telefon almaya ya da onunla bir araya gelmeye yorulur

Okudunuz mu?  Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Bu kategoride yer alan Rüyada Ata Dönüşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aynı kızı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.