Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Boncuk tabiri
Rüyada boncuk, hizmetçi yahut maldır. Bir kimse boncuğa rastgeldiğini görse, mal yahut hizmetçiye kavuşur. Yüzüğünün kaşının yakuta benzer bir boncuk olduğunu görmek; o kimsenin seyyid ve şerefli olmadığı halde seyyidlik iddiasında bulunmasına, yahut bir kavimden bulunmadığı halde o kavme benzemesine delalet eder. Bir kimse rüyada taş boncuktan mühür takınsa o kimse fakirlikten korkulan bir şeye malik olur. Boncuk alçak bir dosttur. Eğer görülen boncuklar eşek ve katır yükleriyle olursa, haram mala delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada basamaksız merdiven çıkmak

Cevap: Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada boncuk görmek görülen boncuklar renklerine göre yorumlanmakta olsa bile bir yardımcıyı ve bu yardımcının sizin işlerinizi olsun yada aile içindeki işler olsun rahatlatacağına ve bu şekilde yapılamaya devam edilir ise sizin ailenize daha çok vakit ayırmanız ve onlarla mutlu bir yaşam sürmenize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bakkal görmek (İmam Nablusi)

rüyada boncuk görmek imam nablusi, imam nablusi beyaz boncuk

Bu kategoride yer alan Rüyada Buzağı görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.