Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖZALTI

Rüyasında gözaltında olduğunu gören kimse hayra ulaşır. Kendi evinde bulunuyorsa daha da hayırlıdır. Göz hapsinden kurtulduğunu görmek, iyidir.

Bazı tabircilere göre; göz hapsi koruyucular ve korunmakla tabir olunur. Rüya sahibi kendisini göz hapsinde tutanların hallerine ve tavırlarına bakarak bu rüyayı tabir etmelidir. Eğer gözaltındaki kimseyi gözetenler güzel yüzlü, hayır sahibi kimseler ise hayra, çirkin ve sert kimseler ise şerre delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Giymek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gözaltına alındığını görmek hayırlara vesile olacağına ve sizin için olacak güzel şeylerin başlangıcına ve bu başlangıç sayesişnde çok ama çok güzel günlerinizin ve hayatınızın olacağına işaret eder.


rüyada göz altı morluğu görmek, rüyada gözaltına alınmak, rüyada gözaltına alındığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Güzel Konuşma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.