Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KEHRİBAR

Rüyada kehribar görmek sarı olması yüzünden hastalığa delalet eder. Az miktarda kehribar görmek, zahmet ve zorlukla elde edilen mala ve büyük bir parça kehribar görmek, uzun süren bir hastalığa işarettir.

Bazılarına göre; bir tane kehribar aldığını gören, hasta olur. Birçok kehribar aldığını veya birçok kehribara sahip olduğunu gören, çok zorlukla para kazanır. Bir kadın kehribardan yap ılmış gerdanlık taktığını görse, zengin ve fakat huysuz bir adamla evlenir. Bir rivayete göre de, uzun süren bir hastalığa yakalanır. Elindeki kehribarı düşürüp kaybettiğini gören, hasta ise iyileşir. Zengin ise malının bir kısmını kaybeder. Fakir ise çalıştığı halde bir şey kazanamaz. Rüyada kehribarı kırmak, yakmak veya satmak, hasta ise şifaya, malının bir kısmının elinden çıkmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Koltuk Altı Kokusu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kehribar görmek hayatınızda çok zahmetler çektiğinizden ve geçinmekte çok zorlansanız bile kendi başınızı sokacağınız bir mal alacağınıza fakat bunları yaparken sağlığınıza hiç dikkat etmediğinizden dolayı hastalanarak yataklara düşeceğinize işaret eder.


rüyada kehribar görmek, rüyada beyaz kehribar gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kel görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.