Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUMAR

Rüyada kumar oynamak, batıl bir işte bulunmaya yorumlanır. Rüyada kumar oynayarak bir adama galip gelen kimse o adama uyanıkken galip gelir. Rüyada kumar oynamak, düşmanlık ve münakaşadır. Rüyada zar ile kumar oynamak her ne şekilde olursa olsun, iyi ve hayırlı değildir. Çünkü hileye ve sonunda kavgaya dönüşür.

Okudunuz mu?  Rüyada Koç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kumar oynadığını görmek, İslam adetlerine uymayan bir işle uğraştığına delalet eder. Kumar oynadığı kişi erkekse, onunla bir tartışmaya girip, sonunda aralarında bir ayrılık olacağına kadınsa bir iftiraya uğrayıp, insanlar içinde kötü bir duruma düşeceğine işarettir.


Cevap: Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kumar oynadığını görmek dünya kurallarına aykırı olan bir iş yapacağınıza ve bu iş ile tüm dikkatleri üzerinize toplayarak toplumdan dışlanan biri haline geleceğinize ve bu nedenle yaptığınız iş gelenek ve göreneklerimize çok ama çok aykırı bir iş olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kartopu görmek (İmam Nablusi)

Rüya da Kumar görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Hocam rüyam da okulda sınıfta kumar oynadığımızı görüyorum oynadığım kişiler o okuldan kişiler galiba ama emin değilim iki türlü yorumlarsanız sevinirim. iskambil kağıtlarıyla ben de iyi bir kart oluyor atıyorum kazanıyorum ve baya para kazanıyorum iskambil kağıtlarını elime alıyorum elimde baya o kartlardan oluyor sonra o paralarla ne yapacağımı düşünüyorum o ara aklımdan şu sigara yı alırım şurda yemek yerim diye geçiyor aklımda canlanıyor tam emin olarak hatırlamasamda bu aklımdan geçenleri yapıyorum galiba ama emin değilim sadece aklımdan geçenlerde olabilir.
Bu rüyanın tabiri nedir Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kumar oynamak her ne kadar günah olsa da tabiri gerçekte edeceğin bir oyun veya akıllı bir hareket ile işlerinde ve rakiplerin karşısında üstünlük elde etmene ve bir adım ilerisinde duracağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kız görmek (İmam Nablusi)

rüyada kumar oynamak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.