Anasayfa
7 Temmuz 2023, 21:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAN

Rüyada görülen kan, haram mala yahut rüya sahibinin işlediği günaha, yahut kendisiyle günah kazanılacak bir fiile işarettir. Bundan dolayı kana bulandığını gören kimse mal sahibi olur. Yahut haram mal ve büyük günah içinde bulunur.

Gömleğinin kedi kanına bulandığını gören kimseye bir hırsız tarafından yalan bir söz söylenir. Eğer gömleğinin koç kanına bulaştığını görse, ona şerefli, zengin ve kuvvetli bir kimse yalan bir söz söyler. Yalandan sonra kanın nisbetince haram mala kavuşur.

Herhangi bir kasıt olmadan ve kan aldırmaksızın ve yara olmaksızın vücudundan kan çıktığını gören kimse zengin ise kanın aktığı kadar malı elinden çıkar, eğer fakir ise o miktarca eline mal geçer.


Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAN

Bazen, haddinden fazla çıkan kan, rüya sahibinin yardımcısı bulunan ana baba yahut çocuk ya da ortak tarafından gelen menfaatin kesilmesine yorulur, yahut malı azalır yahut giysilerinden bir şeyi satar ya da hanımı veya başka kimseden sevdiği birisini terkeder ve ayrılır.

Arkasından kan çıktığını gören kimse günahtan çıkar. Eğer kan kendisine bulaşsa ondan haram mal çıkar.


Yorum: Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda birden bire vajinamdan irili ufaklı kan pıhtısı dökülmeye başladı, hemen tuvalete gittim biraz yere döküldü ama tuvalete yetiştim, pıhtılar dökülürken bacağıma kan sürülüyor ama annem de yanımda tuvalete girmiş bacağımı ıslak mendille siliyor tertemiz yapıyor. Bu arada tuvalette tuvalet taşının üzeri bulaşık dolu neredeyse benim boyuma yakın kap kacak tepeleme dolmuş, alan dar, içeride bir dolap var küçük tam sığmıyor ama tüm bulaşıkları onun içine tepmişiz resmen kapak kapanmıyor, herhangi bir tuvalet pisliği yok, tuvaletimizi de yapmıyoruz biz, normal bir kan da yok akan, pıhtılar düşerken kan lekesi bırakıyor bacağıma ama onuda annem temizliyor hemen, bu arada pıhtılar düştükçe bende korku ile beraber bir rahatlama oluyor. ( kadın, evli, çocuklu, işsiz). Yorumlamanızı rica ediyorum, teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanda rahatladığını hissettiğin gibi Allah’ın izniyle gerçek hayatta sana sıkıntı veren bazı şeylerden kurtulacağına ve ferahlığa kavuşarak mutlu olacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm, Rüyamda kızımın yüzü gözü yanmıştı ve bedeni göğsü kanlar içindeydi. Rüyamı yorumlar mısınız. Kızım ile ilgili kötü birşeyi mi haber veriyor bu gördüğüm rüya.


arifselim
Aleykum selam. Başkasının bu şekilde yandığını görmek genellikle atılacak bir iftiraya uğramaya ve üzücü şeyler yaşayarak moralinin bozulacağına alamet eder. Bu tür rüyalar insana bir uyarı niteliğinde değerlendirilebilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraya Vermek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda lavaboya girdim vajinamdan akan kandan dolayı tüm lavabo battı. Hemen hastaneye gitmek için kalktım. Koluma baktım sağ kolum kabarciklarla dolmuş çok kasınıyordu. Hastaneye gitti. Sonra da uyandim


arifselim
Eğer ki küçük tuvaletini yaparken kan gelmişse bu hayırlıdır ve hastalıklardan kurtulmaya sağlıklı olmaya delalet eder. Ancak öyle değilde normal olarak kan aktığını görmüşse işitilecek olan üzücü habere veya işlenilecek olan günahlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


bay12ts123
merhaba rüyamda hamile olduğumu biliyorum ama karnım şişmemişdaha sonra oturduğum yerden kalkıyorum ve rahmimden 2 damla kan yere düşüyor normalde bebek düşmesi olsa da rüyamda bebk düşmüyor sizce nasıl yorumlanır ?


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı olarak yorumlanır. Maddi, manevi veya ailevi açıdan içinde bulunduğu sıkıntılarından kurtulacağına ve feraha kavuşacağına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada haç’ın kan’ın içinde kaynatıldığını ve ayın yapıldığını görmek. Rüya sahibine kâfir cinler musallat olduğu için gece rukye dinletilirken uykudan uyanıp bu rüyayı anlattı ne anlama geliyor bu ALLAH razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kertenkele görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir rüyayı ve böyle bir durumu ancak kişiye özel bakılmalıdır ve ondan dinlenmelidir. Yoksa bizim bu konuda bir yorum yapmamız mümkün değildir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.çok tuhaf biraz ürkütücü bir rüya gördüm sizden ricam yorumlayabilir misiniz?rüyamda rahmetli annemi gördüm kanser hastalığından kaybetmiştik.evde annem yatağında uzanıyor ama kilo kaybetmemiş haliyle yanımızda küçük 4 vy 5 yaş tatlı şirin kız çocuğu rüyamda o da kardeşimiz tabi (ama gerçekte öyle küçük kardeşim yok)neyse çocuk evin içinde neşeli bir şekilde oynuyor eve neşe getirmiş anneme diyorum ki iyi ki bu kızı doğurdun getirdin bu dünyaya bak neşe katılıyor birde sen hep yataktasın evde sıkılmazsın bunu gördükçe moralin güzel olur sana arkadaş olur annemde gülüyor.ben lafını bitirir bitirmez odadan çıkıyordum ki kız çocuğu bağırıyor ağlıyor yetişiyom noldu diye annemin genital kısmı açık leyen leyen kan kaybediyor annemin elinde çocuk ayaklarından tutmuş kızın başı aşağıya doğru sallıyor anneme noldu diyom.benim genital kısmında akan kan kızın burnuma girdi boğuluyordu onu temizliyorum dedi.ve annem bir yandan kızı temizliyor bir yandan kendi genital kısmını temizliyordu iki leğen dolusu kan kaybediyordu.ben kızı aldım sakinleştirdim sarıldım ona baktım yüzüne kan sıçramıştı yüzü kanla benek benek olmuştu.sonra dedim kıyamam annesinin kaderini yaşıyor yani rüyamda kız çocuğu da kanserdi kullandığım son cümleye göre.rüyam hayır olur inşAllah.teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kasık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
hayırlı günler. Zengin olanlar için bu rüya yokluk çekmeye, maddi durumu iyi olmayanlar içinse zengin olmaya ve hali vakti iyi bir şekilde yaşamaya delildir. Fakat çoğu alimin görüşüne göre bu rüya gelir kaybı ile yorumlanmaktadır. Gireceğin bir zararla karşı karşıya kalabilirsin. En iyisini dilemek için dua etmen gerekir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abdest almak için lavobaya gidiyorum önce dişim kanıyor çok fazla ama durmuyor sonra burnum kaniyor ama pihti şeklinde. Sonra pıhtı şeklinde lavobayı ağzına kadar dolduracak şekilde kan kusuyorum pıhtı şeklinde koyu kan
Bazen parça parça. Yanimda annem babam da var korkuyorlar. Annem musluğu acıyor. Cıvık şekilde coğaliyor kanlı su.Güneş doğmaya yakın acele ediyorum ama namaza yetişemiyorum. Güya üzüntüden kötü hastalığa yakalanmışım.
Sonra uyandım daha namaza bayağı vardı namazımı kıldım elhamdülillah.


Tohat
Bu rüya kişinin durumuna göre değişmektedir. Eğer sağlık veya herhangi bir sıkıntı içerisinde değilsen bu hayra yorulur ve güzel günler yaşayacağın, sağlıklı olacağın, mutlu ve huzurlu olacağın şeklinde tabiri söz konusudur. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyada iki tane test çubuğu gördüm ve pozitifti ikiside üzerinde de bir iki damla kan gördüm ve hamileyim diye seviniyordum bu ne anlama gelir

Rüyada annemgildeyim hakkında oturuyorduk sonrada iki tane gebelik testi gördüm testi yaptım ve pozitifti ikiside üzerinde de bir iki damla kan gördüm ve hamileyim diye seviniyordum bu ne anlama gelir

Merhaba su an evliyim rüyamda annemgildeyim ve eski sevgilimin benle ilgilendiğini gördüm ve balkonda otururken iki tane gebelik testi gördüm ve testi yapmışım ve pozitif ti ikiside üzerinde bir iki damla kan gördüm hamileyim diye çok seviniyordum


Tohat
Merhaba. Müjde anlamına gelmektedir. Bu müjde daha çok iş konularında ve buna bağlı olarak parasal konularda elde edeceğin başarılar neticesinde kazançlarının çoğalacağına ve bu açıdan rahatlayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


ceres
Selamün aleyküm
Gündüz uyuyakalmışım ve rüyamda camdan bakıyordum. Birden bir arabanın çok küçük bir çocuğun kazara üzerinden geçtiğini gördüm. Çok kan vardı ve ben dehşete kapılıp bağırmaya başladım annem odadaydı anne çocuk ezildi diye bağırıyordum.
Rüyanın mesajı ne olabilir hocam?
Şimdiden yorumlarınız için Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Köfte görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçeklikten uzak yaşantılar ile uğraşmayıp daha çok olabilecek istekler, düşünceler ve hayaller besleyerek bunları faaliyete geçirebileceğine ve bu konuda zahmet ve masraf yapmak zorunda kalsan bile pes etmeyerek başarılı olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Hayır olsun inşAllah. Rüyamda bir hafta içinde iki kez iç çamaşırımın hayız kanı olduğunu gördüm. Kan çamaşırı kaplamıştı. Ben hayızdan kesildiğim için çok korktum rüyamda. Doktoru aramaya çalışıyorum. Numarasını bulamıyorum. Rahmetli babam vardı doktorun adını ona soruyorum panik halindeydim.

Bide aynı rüyada bundan önce vefat etmiş baba anemin evindeydim. (Gerçekte o ev yok artık) Annemlerin yatak odasındaydım. dudağımın üstünde böcek varmış. Aldım böceği öldürdüm ama dudağımın üstünü az kanatmıştı. Sonradan da yukardaki rüya devam etti babamdan yardım istedim.

Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.


Tohat
Hayırlı günler. Bazı konularda sırları saklamaya, herkesten gizleyerek olmamış gibi davranmaya ve bundan dolayı oluşabilecek sıkıntı ve sorunlara işaret etmektedir. Rüya aynı zamanda sağlık konusunda daha dikkatli olman gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Özmeh
Merhaba. Rüyamda savaş başlamıştı.evime bombalar düştü ve evin içi çok karışık bir haldeydi. Eşimde savaşa gitmişti. Bende amcamlara gittim.sonra abim ve eşim beraber savaştan geldiler ama savaş devam ediyordu.acıktıklarını söylediler ve yemek hazırlıyordum onlara ama çok tedirgindim ve korkuyordum. Abim ile eşimde çok rahatlardı. Sonra ben üzerimi değişiyordum mutfakta eşimin iç çamaşırını giyiniyordum. Benim iç çamaşırlarımda yerdeydiler ve hepsinde kan lekesi vardı. abim görmesin diye eşimle beraber saklamaya çalıyorduk .yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Bazı sıkıntılara göğüs gerileceğini haber vermektedir. Genel olarak ele alan alimler olduğu gibi kişiye özel olarak da tabirleyenler vardır. Devlette çıkabilecek sorun ve düşmanlarla karşı karşıya gelme durumu söz konusu olabileceği gibi aile içinde geçici bir sorunla karşılabileceğinize de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Nilda
Selamunaleykum hocam ben dün gece rüyamda bekaretimi kaybettiğimi gördüm. Genç ve bekar bir genç kızım. Rüyamda tanımadığım bir adam ile akrabalarımın evindeydik ve ben o adamla karanlık bir odaya geçtim. Sonra bekaretimi kaybettigimi gördüm kan da gördüm. Ve ağlamaya başladım şuan 2 yıllık bir ilişkim var kısa süre sonra nişanlanacağız inşAllah. Acaba bu rüya bir işaret midir hocam rüyam da da ben nişanlımın yüzüne nasıl bakarım namusumu kirlettin diye ağlıyordum ama adama ağlayarak da olsa ben izin vermiştim şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada limon agacından limon topluyordum

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün rüya gerçekte tersi ile tabir edilir. Namusuna dikkat edip dini hayatına özen gösteren ve Allah’ın emir yasakları dışına çıkmamaya çalışarak hayatını iffetini korumaya çalışan bir kimse olarak sürdüreceğine, ahlakın ile ön planda olan bir kişiliğe sahip olduğuna da delalet etmektedir. en iyisini bilen bir tek Allah’tır.


Zeynebela
Merhaba. 15 hafta 4 günlük hamileyim. İlk doktor randevumda düşür riski olabilir dediler, ikincisinde hiç bir şey yok dediler. Çok korktum kanamam olacak diye çok korkuyorum ve hep kılotuma bakıyorum ay bir şey oldu mu diye 🙁 , akşam da rüyamda kilotuma damla damla kan geldi tek o kadar gördüm sizce pisikilojik bir şey mi yoksa düşük yapıcağımın haberi mi 🙁


Tohat
Merhabalar. Bu rüya yaşadığın ve anlattıklarına bakılacak olursa bilinçaltıdır. Bilinçaltı olmaması ihtimali dahilinde de rüyanın tabiri düşük yapmana değil hakkında duyabileceğin ve üzerinde durma gereği bile duyamayacağın olumsuz söylemlerdir. Elbetteki en iyisini Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hayır olsun inşaAllah rüyamda evimde eşimle odada oturuyoruz birden taşaklarımdan kan geldiğini fark ediyorum , yara var mı diye bakıyorum yara yok , az miktar kan akmış ama tam olarak nereden göremiyorum fakat akıp durmuş gibi hissediyorum yani önemsiz hissi geliyor. Ama eşime biraz da şaka yollu ben uyanmazsam hastaneye götürürsünüz deyip halıya uzanıyorum , yüzüm beyazlarsa falan diyorum fakat eşim pek oralı olmuyor(çok şaka yaptığım için pek inanmaz yine inanmadı diye geçiyor içimden) (sabah namazı öncesi gördüm ve uyandım, içimde korku yoktu hatta önemsiz bir şey gibi hissederek uyandım)

Okudunuz mu?  Rüyada Katil görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda kan görmüş olman dolayısıyla rüyanın tabiri genel görüşe göre tabir edilmesine gerek olmadığı, rüyanın bozulduğu yönündedir. Yine de tabirini yapacak olursak gördüğün rüya, ne konuda olduğu belli olmaksızın geçici ve zor olan günlere işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilir tabi.


Kayıtsız Üye
selamu aleyküm. rüyamda merdivelerle çıkılan tarzda yüksek girişi olan müstakil bir evde eşim ve 6 yaşıda oğlumla yaşıyoruz. eve çıkan merdivelerde abim olduğunu hatırladığım biri oturuyor. oturan kişi büyük ihtimalle abim oluyor tanımadığım biri de olabilir. evimizin karşısında bulunan başka bir evin önüne bir genç motorla gelip motoru parkederken merdivendeki abim olarak hatırladığım kişi sürekli bu gençle dalga geçiyor. genç sabrederek cevap vermiyor. abim olarak hatırladığım kişi dalga geçmeye devam ediyor diğer geç yumruklarla ona saldırıyor. bu kavgayı görüp görmediğimi hatırlamıyorum ama bildiğim kavga ettikleri hissi mevcut. abim olarak hatırladığım kişi merdivenlerin dibinde yüz üstü uzanmışken ben merdivelerden aşağı inerken oğlumu onun sırtında gördüm . hissettiğim şey oğlum onun alnından kanını emiyordu. ben ne yapıyorsun sen diye oğluma kızacakken eşim beni uyararak çocuk anlamıyor anlasa yapmaz öyle bir şey dedi. yerde yatanı çevirdiğimizde bu esnaya kadar abim olarak net hatırlamadığım kişinin abim olduğunu görüyorum. kendi kedime haketti diyorum. alnında kan olduğunu gördüm. abimi hatırladığım kadarıyla eşimle bu müstakil eve taşıdık. bizim evde kedine geldiğini ve ayakta olduğunu gördüm. teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen kavga gerçekte tersi kabul edilir. Çevrende huzur ve sükunetin ağır basmasına, kaos, tartışma gibi durumların azalmasına ya da olmamasına işarettir. Rüyanın tabirine göre helal haram konusunda daha imtinalı davranarak kazandıklarınız, yediklerinizin helal olduğundan emin olmanız gerektiğine delalettir. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada kan görmek, rüyada kan görmek imam nablusi, rüyada kan

Bu kategoride yer alan Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.