Anasayfa
3 Eylül 2023, 22:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kur’an-ı Kerim’in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kur’an-ı Kerim’in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUR’AN-I KERİM’İN S URELERİ

1 Fatiha Suresi

Rüyada fatiha suresini okumak, hayırlı işlere kavuşmaya, duaların kabulüne, bazen de haccetmeye yorumlanır.

Rüyada Fatiha’yı ve ondan bir ayet okuduğunu, yahut kendi üzerine okunduğunu görmek, o kimseye Allahü Teala”ın şer kapılarını kapayıp, hayır kapılarını açacağına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada büyü yapıldığını görmek

2-Bakara Suresi

Rüyada Bakara suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu görmek, ilme, uzun ömre, dinde iyilik ve çocuğu hakkında kurtuluşa yorumlanır.

Rüyada Ayetü’l-Kürsi’yi okumak; hafızaya ve keskin zekaya işarettir.

3-Nisa Suresi

Rüyada Nisa suresini veya ondan bir parça okumak, rüya sahibinin geçinemeyeceği bir kadınla evlenmesine yorumlanır. Rüya sahibi talebe ise, ilminde mahir olmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş yakınımızı sinirli ve konuşmadan görmek?

4-Maide Suresi

Rüyada Maide suresini veya ondan bir parçasını okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, iyilik etmeye ve hayır yapmayı sevmeye işarettir.

Bazen de rüyada bu sureyi okumak, güzel itikad, ibadet ve huşu sahibi olmaya işaret eder.

5-En’am Suresi

Rüyada En’am suresini veya ondan bir parçayı okumak veya üzerine okunduğunu görmek, çoluk çocuğun selametine, dünya ve ahirette güzel rızıkla rızıklanmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Sürekli olumlu rüya görmek

Rüyada En’am suresini okuduğunu görmek, iyilik ve cömertliğe, yüce Allah’ıno kimseye merhametine, dünya ve ahiret rızkına yorumlanır.

6-A’raf Suresi

Rüyada A’raf suresini okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, ilme kavuşmaya, dinin sağlam olmasına yorumlanır.

Bazen de rüyada bu sureyi okumak; şeytanın hilesinden emin olmaya, ahirette Hazret-i Adem Aleyhisselamın şefaatine ermeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada duvara çivi çakmak

7-Enfal Suresi

Rüyada Enfal suresini veya ondan bir ayet okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, zafere ermeye, izzet ve yüceliğe yorumlanır.

8-Tövbe Suresi

Rüyada Tövbe suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu, yahut üzerine okunduğunu görmek, salih kimseleri sevmeye, dinini ıslah etmeye ve fitneden uzak kalmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç kestirmek

9-Yûnus Suresi

Rüyada Yûnus suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu yahut kendi üzerine okunduğunu görmek; ilim ve güzel itikada, hilekarın hilesinden emin olmaya ve sihirbazın büyüsünü bozmaya işarettir.

10-Hûd Suresi

Rüyada Hûd serisini okuduğunu görmek; güzel ve düzgün itikada, Allah’a hüsn-ü zan sahibi olmaya, ekin ve ziraati sebebiyle rızıklanmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada engellenmek

Hazret-i Ömer (RadıyAllahü Anh): bu rüyayı görenin düşmanı çok olur, şeklinde tabirde bulunmuştur.

11-Yûsuf Suresi


Cevap: Rüyada Kur’an-ı Kerim’in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada KUR’AN-I KERİM’İN SURELERİ okuduğunu görmek iş yada aile hayatınızda çok zor durumlara düşeceğinize sıkıntılı ve zor günler geçireceğinize fakat yapmış olduğunuz iyilikler sayesinde güzel bir amel sahibi olduğunuza bundan dolayı Allah katında sevilen bir kul olduğunuza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada büyücü görmek

rüyada amenerrasulü okumak imam nablusi, rüyada amener resulu okjmak, rüyada ayet gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kapamak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kur’an-ı Kerim’in Surelerini görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.