Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Üzüm çubuğu Görmek (imam nablusi)

Rüyada Üzüm çubuğu Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ÜZÜM ÇUBUĞU

Üzüm çubuğu diktiğini görmek, diken ve yetiştiren için en büyük bir şereftir. Bir rivayete göre, üzüm çubuğu görmek, zengin ve asil kadınla yorumlanır. Rüyada bir kimsenin budanmış bir asma dalını satın aldığını görmesi bir kadınla evlenerek onun malından faydalanacağına işarettir. Asmasında asılı sarkmış üzüm görmek bakire bir genç kıza yorumlanır. Kış gününde üzerinde üzüm salkımları ile bir asma görmek, malı elinden gitmiş fakat yine de çok zengin sanılan bir kadına delalet eder. O üzümden bir tane koparmak, malını bir kısmını elde edecek olan dul bir kadına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada üstü başı kirli birini görmek

Rüyada dut ağacı ve üzüm omcası görmek

talip
merhaba, rüyamda bir insan boyunda dut ağacı gördüm yalnız tüm dalları budanmış sadece ana dalları kalmıştı ve dalların ucuda bezle sarılmıştı. yanımda annem var dut ağacının altında gayet güzel bir üzüm omcasını gösteriyor yaprakların arasında olgunlaşmaya meyletmiş üzümü gösterdi. bu üzüm omcasının çok cins olduğundan bahsetti. sonra komşumuzu kendi dut ağacını budarken gördüm ve uyandım. şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Uykudan kalkmak görmek

Yorum: Rüyada Üzüm çubuğu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Dut ağacını budamak veya kesmek iyi değildir ve uğursuzluğa ve kararsızlığa işaret eder. Bu rüyan ayrıca senin için bolluğa, berekete ve ferahlık içerisinde yaşamaya işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

rüyada üzüm çubuğu görmek, üzüm

Bu kategoride yer alan Rüyada Uzaylı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Üzüm çubuğu Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.