Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Uzaylı Görmek

Rüyada Uzaylı Görmek

batu123
uzaylı

Rüyada uzaylı görmek ; yaşadığınız ortamdan sıkıldığınızı, mekan değişikliği özlemi çektiğinizi ifade eder

Rüyada uzaylı olduğunu görmek ; iç dünyanızda bazı sıkıntılar içinde olduğunuzu, kendinizi bazı sorunlar karşısında çaresiz hissettiğinizi, sorunlardan kaçmak istediğinizi işaret eder. Sorunlardan kaçarak kurtulamazsınız, onları çözmek için mücadele etmelisiniz


Cevap: Rüyada Uzaylı Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada uzaylı görmek iman sahibi olan birinin hizmetine girmek maddi ve manevi yönden size güç katacak bir kişi ile iş yapmanıza ve önemli bir konuda görev alarak kendinizi farklı hissedeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalette seccade görmek

Yorum: Rüyada Uzaylı Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; çok farklı bir yerdeyim hiç bilmediğim bir yer. Bir evin içindeyim. Orada oturan herkes fakir. Sonra kardeşim hastalanıyor. Ve yardım için ne doktoru arıyoruz, ne de başka birisini. Uzaylı arıyoruz. Çünkü çabuk iyileşmesini istiyoruz. Sonra arıyoruz arıyoruz gelmiyor. Biz bir yere giderken neresi olduğunu bilmiyorum. Kardeşim evde yatıyor ve sonra uzay gemisi gelip, içinden bir uzaylı iniyor. Onu alıyor ve götürüyor, hızlıca. Fakat uzay’a değil. Bir piramidin içine. Ben de babama şu piramidin içine girdiler diye haber veriyorum. Beraber karar verip gidiyoruz. Giderken önüme 1 avcı çıkıyor. İki tane köpek ve yanımda da teller var. Avcı köpekleri salarken biz hemen tellere tutunuyoruz. Yakalayamıyorlar. Sonra avcıda geçip gidiyor yanımızdan, iniyorum. Yanımda birisi daha var ama bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada telefon görmek

Giderken köpekler tekrar karşıma çıkıyor. Avcı ile birlikte ve bende hemen bir çatıya çıkıyorum. Köpeklerin çatıya çıkmasını engellemek için aşağıdaki tüm eşyaları uzaklaştırıyorum. Fakat bir tane sokak köpeği geliyor, zıplıyor ve tek seferde çıkıyor. O köpek bir şey yapmıyor fakat ben ondan korktuğum için onu aşağıya itiyorum, dört ayak üstüne düşüyor. Sonra avcının köpekleri gidiyor. Sadece iki köpek kaldı birisi sokak köpeği, diğeri kangal tarzı köpek. Sonra ben cesaretini toplayıp aşağıya iniyorum besmele çekerek. Kangal yanıma gelip kendini sevdirmek istiyor, başını eğiyor ve seviyorum. Ayağa kalktığımda da üstüme atlıyor. Seviyorum hâlâ fakat sonra gidiyoruz. Bir piramide varıyoruz. Ama o piramidin yarışı alışveriş merkezine dönmüş. Neyse işte sonra biz babamla gidiyoruz, piramidin kapalı olan yerlerine giriyoruz fakat bu sefer yanımda kardeşimde var.

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

Sonra piramidi bir bulmaca gibi gezip giriyoruz. Fakat piramit öyle kapalı değil yarışı açık bir piramit. Ve gittiğimiz yerde market var. Oraya girip bir merdiven çekip üst raflarda birşeyler arıyoruz fakat anlamıyorum. Sonra önüme Hacıların sürdüğü mis çıkıyor. Açıyorum ve kokluyorum. Ama o mis’in kokusu o kadar hafif ki sevmedim. ( Gerçek hayatta da hafif mis kokuları sevmem, ne hafif, ne de ağır olacak bunun ortasını bulacak. ) Biz dükkanı bayağı bir dağıttık. Yağmaladık fakat ne aldığımızı anlamadım, dükkandan çıktık ve görevli siz ne yaptınız dedikten sonra rüya yavaş yavaş bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

( Bu rüyamda yaşadığım hiçbirşey. Gerçek hayattaki hayatımda uyuşmuyor bilinç altı olarak. Tabi mis kokusu hariç. Bu rüyanın anlamını ne olabilir, cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler…)


Yorum: Rüyada Uzaylı Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın gerçek hayatınla uyuşmaması normal bir şeydir. Ama anlaşılan hayal dünyanın çok geniş olduğuna, rüyalara önem verdiğine ve gördüğün rüyaları iyi hatırladığına işaret eder. Bu tür bir rüyayı yorumlayamayız. Karmaşık ve berrak olmayan bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir uzay mekiğinin içindeyim 4 kişiyiz biri amcam diğer ikisinden emin değilim. Mekik uzaya fırlatılıyor ve yerçekimi ortadan kalkıyor kısa sürede uzaya ulaşıyoruz bana korkacak hiçbir şey yokmuş dimi diyorlar. Sonra mekikten çıkıyoruz ve galakside oyalanıyoruz


Tohat
Merhaba. Hayatta yükseleceğiniz, başarılarınızın daha iyi bir noktaya gelip mertebenizin artmasına delalet eder. Bu kimi zaman ilim, maddi ve manevi olarak değerlendirilip hayatınızı iyi seviyeye taşıyacak değerlere de delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak kazası görmek

rüyada uzaylı görmek, rüyada uzayli gormek, rüyada ufo ve uzaylı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada taşıyıcı anne olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Uzaylı Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.