Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uçak kazası görmek

Rüyada uçak kazası görmek

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda biryere gitmek için Havalimanı’na gidiyorduk abim ve birkaç akrabayla 3 uçak vardı uçaklar hakkında bilgi veriyorlardı ve benim bindiğim uçaktan aynısı vardı o uçaklardan birinin düşeceği söyleniyordu ben korkmaya başlıyordum yolun yarısında öbür uçak düşüyordu ben rahatlıyordum bu uçağın rahat birşekilde uçacağı söyleniyordu ben seviniyordum business class’da uçuyorduk sonra uçak arıza kodlarj vermeye başladı ve bizim uçak brezilyada askeri alana düştü askerler hemen yardıma geldi abim ben ve akrabalar kurtulmuştuk bize yardım ediyorlardı bir müddet sonra abim ben ve baş komutan konuşuyorduk hava inanılmaz derecede sıcaktı terliyordum rüzgar esmiyordu bende üstümü çıkartıyordum komutan bize içecek ikram etmek için eve davet ediyordu giriyorduk 2 asker bize içecek getiriyordu ben soda içiyordum ama öbür içeceklerin renklerinde bir gariplik fark ettim ve komutanı uyardım bunların içinde irin ve kan var diye onlarda kutuyu açıp döktüler hakikattende irin ve kan çıktı o askerleri hemen yakalattı sonra irin ve kansız içecekler getittirdi 10 asker geldi bunun için baya fazlaydı malzemeler bize oda vermişti komutan oralara yerleştirdik askerlerle beraber sonra çatışma çıkıyordu teröristlerle gece olduğu için çol gözükmüyordu bende silah üniforma ekipman ve gece görüş alıp yardıma gidiyordum teröristleri vuruyordum baya ama yanlışlıkla 2-3 askeride ayağından yaralıyordum belli olmuyor gece görüşten ama birçok askerin hayatını kurtardım teröristleri öldürerek beni tebrik edip teşekkür ediyorlar oradada rüya bitiyor

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

Rüyada Uçağın içinde Okyanusa çakılmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu şekilde uçağın düşmesi iyi olmasa da kazadan kurtulmak sonu hayırlı olacak olan çok zor ve çok sıkıntılı bir dönemden geçmenin işaretidir. Düzeninin bozulmasına, maddi anlamda kayıplara ve işlerinin alt üst olmasına tabir edilir. Ama Allah’ın izniyle sonu ferah olacak bir dönemden geçilmesine tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak görmek

Yorum: Rüyada uçak kazası yapmak

Kayıtsız Üye
SELAMIN ALEYKÜM
Rüyada Nurettin Yıldız hocayı gördüm. Oğlunun mesleği pilotmuş bizde onun uçağını kullanıyoruz. Elimizde de bir kumanda var uçağı bir aşağı indir bir yukarı çıkar derken sonunda uçağı okyanusun ortasına düşürüyoruz. Aslında benim yüzümden oluyor net olarak. Tam düştüğü noktada pembelik oluyor şuurum kapanıyor. Güya bayılmışım ama beni kurtarmışlar…Hoca da kurtuluyor hatta 2.kez uçak muhabbeti oluyor rüyamda…Tam hatırlamıyorum ayrıca Cübbeli Ahmet Hocayı da gördüm loş sarı ışık, bir kanepenin üzerinde oturuyordu. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada telefonla mesajlaşmak

Yorum: Rüyada uçak kazası yapmak

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi yüzünden meydana gelecek olan bazı sorun ve sıkıntıların habercisidir. Uçak kazasından kurtulmak ise hayırlıdır ve zorda olsa sonu güzel olacak olan bir dönem olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile bu yeterlidir ve en doğrusu da budur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tebbet Suresini Okumak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda tanımadığım 3 kişi ile arkadaşız ve uçağımızda mühim birisi var sanırım devlet adamıydı uçağımız şehre yakın bir yerde düşüyordu sağ salim 3 arladaş kurtuluyorduk ama o mühim kişi kurtulamıyordu yanımıza başka bir uçak daha düşüyordu o tarafa doğru gittik ama bir ananons öbür tarafa gitmemiz gerektiğini söylüyordu o anonstan hemen sonra şehrin oraya havada bir parçası kopan bir uçak daha düşüyordu biz 3 arkadaş bizim uçağa gidiyorduk mühim kişinin önemli eşyalarını buluyorduk o esnada sis bombası atılıyordu ve silahlı adamlar geldi adamlar 1 arkadaşımızı öldürdü o önemli eşyaları bana verdi ve askeri alana gitmemizi söyledi öbür arkadaşla zor bir biçimde kaçıp askeri alana gidiyorduk ve önemli eşyaları ulaştırıyorduk

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekleşmesi bir çok kişi için zor olan hayallerin peşine düşerek bunlar için emek vermen ve netice alamayarak hayal kırıklığına uğraman geleceğin için sağlam adımlar ve yapabileceğin düşler kurup peşinden gitmen gerektiğine, olmayacak hayallere kapılmaman gerekiğine dikkat edersen üzülmek yerine neticesinden mutlu olacağına delalet eder. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda amcamların evinin önündeyiz amcamların arabasını aldık bizim arabamız yoktu rüyada ve yolculuğa çıkacaktık kuzenimi davet ediyordum gelmiyordu teyzemde gelmemeyi tercih etti bizde akrabayla yola koyulduk o biraz ilerdeki evde durdu biz yola devam ettik uçaklar uçuyordu bende camdan bakıyordu bir uçaj çok alçaktan gitmeye başladı arabada bağırıyordum maalesef uçak dağlara vuruyordu biraz ilerledikten sonra bir uçak aşağı doğru süzülmeye başlıyordu çok korkuyordum ölüceğimizi hissettim ama uçak yere çakıldı patlamadı ve parçalara dahi ayrılmadı sadece düştü az ilerideki bir şantiyede makinanın üstüne bir uçak daha düşüyordu düşerken doğalgaza banıyordu yine ölecez ve patlayacak sanıyordum yine patlamadı yolda devam ederken patka vardı sağ taraftan ve su tankeri bir anda nehrin dibini boyluyordu ailemle olayı konuşuyorduk kuzenimede ne yaptığını soruyordum o da izlediği diziyi atıyordu o fotoğrafta bir kızı görüyorum ve uzun uzun bakıyordum devamını hatırlamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ileriye dönük plan ve projelerini daha sağlam dayanaklara ve sağlam temellere dayandırmak gerektiğine delalet eder. Uçak düşmeleri dikkat edilmediği takdirde plânların bozulması anlamında oluyor bir uyarı niteliğindedir. Planlarını gözden geçirmeli ve en az hata ile ilerlemeye özen göstermen gerektiğini göstermektedir. Allah en iyisini bilendir tâbi.

Okudunuz mu?  Rüyada trafik polisi görmek

Tövbekârkul
Selamün Aleyküm!
Hayırlı akşamlar.Ben rüyamda bir uçağın düşüyor olduğunu görüyordum ve düşen yer de emin olmamakla beraber havalimanıydı.Kaçarken küçük sarışın bir kız çocuğunu kucağıma alarak diğeri de küçük yeğenimdi sanırım,onları kaçırıp kurtuluyorduk.Bu rüyanın anlamı nedir? Yorumlarsanız çok sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam.hayata geçirmek istediğin hayal ve projelerini gözden geçirerek olmamasına engel olabilcek durumları gözden geçirip düzeltmen gerektiğine, maneviyatında gözle görülür değişimler yaşayabilir, kişiliğine önemli katkıda bulunabilir, ailenin ve senin de kendinden gurur duyacağın hayırlı davranışlarda bulunabilirsin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır .

Okudunuz mu?  Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam rüyamda balonda gece uzanmışım gökyüzünü izliyorum. Önce bir uçak geçiyor bir yerde takılmış gibi sallanıyor ama hiçbir şey olmuyor. Biraz geçiyor onun ardından başka bir uçak geliyor ve gökyüzünde aynı noktada takılıyor. Derken başka bir uçak gelip ona çarpıyor ve bir tanesi paramparça olup parçaları yıldız gibi gökyüzüne yayılıyor ama düşmüyor diğer uçak ise çok az hasar almış gibi sanki gökyüzünde daire çiziyor ve yanıyor gibi gece gökyüzünü aydınlatıyor. Heyecanlıyım gökyüzünde olan bir olayı canlı gözlerle göre bildiğim için başka bir uçak geliyor kurtarma görevlileri olduğunu hissediyorum. Biraz üzülüyorum uçak paramparça oldu o uçaktan değil sağ çıkmak kimsenin ceseti bile çıkamaz diye. Onlara üzülsem de daha çok heyecanlıyım böyle bir olayı gördüm diye.. ve çarpışan uçakların parçaları yıldız gibi gökyüzüne yapışmış aynı yıldız gibi görünüyor ve görüntü hoşuma gidiyor.. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada tayt giymek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın görülmesinde etkili olan bir çok faktör söz konusu olabilir. Rüyanın manasına göre geçici bazı aksilikler olabileceğine yönelik olsa bile Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek en iyisidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada uçağın düşmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada üç tane mezar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uçak kazası görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.