Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa0555
Editor

Nisan yağmurunun faziletleri

Nisan yağmurunun faziletleri

Kayıtsız Üye
nasan yağmurunun faziletleri.nisan yağmuru bu fazileti nereden alıyor.nisan yağmuru ile banyo yapolırmı.nisan yağmuru hangi hastalıklara şifadır.


Nisan yağmuru berekettir

caferi
Nisan yağmuru berekettir şifa dir diyorlar
Dogruluk payi nedir?


Cevap: Nisan yağmuru berekettir

Ercan

Toprağın ve bitkinin, su ihtiyacını Nisan yağmurlarıyla karşılanır.Bu dönemdeki yağışlar, gübrenin toprağa daha hızlı bir şekilde karışmasını sağlar. Ürünün hem kalitesini hem de verimini artırır



Cevap: Nisan yağmuru berekettir

caferi
Nisan yağmurlarınin dini bir dayanağı var mi?

Okudunuz mu?  Borçlu olanın okuyacağı dualar

imam
Hayır dini bir dayanağı yoktur.

Bugünlerde yağması beklenen bereketli Nisan yağmurları, vücuda zindelik ve enerji kazandırıyor. Çünkü içinde kullanılabilir demir var.

Kış boyunca en alt seviyeye inen vücudun demir miktarını en doğal yoldan geri kazanabilirsiniz: Yağmur gördüğünüzde dışarı çıkıp bol bol ıslanın!

Okudunuz mu?  Öğretmen ile tartışmak

Bu hafta yağmurlar başlarken etrafınıza dikkatle, fark etmek için bakın. Yaprakların boyutlarını, renklerini, tomurcukları hafızanıza kaydedin.

Üşüyorsanız yağmur suyunu toplayın ve evde ısıtarak duş alın. Evcil hayvanınız varsa bu sudan içirin, mümkünse yağmurda dolaştırın. Evde yaşlılar varsa onların da ellerine, yüzüne, saçlarına yağmur suyu sürün. Hatta mümkünse hafta başında, kanınızdaki demiri ölçtürün; ıslana ıslana dolaştıktan sonra kanınızdaki demiri tekrar ölçtürün. Böyle tavsiye ediyor uzmanlar.

Okudunuz mu?  Çok boş bir hayat yaşıyorum

Nisan yağmurlarında kullanılabilir sevgi var, hissedilebilir şefkat var ve hoşgörü var. Üstelik yağmurlar mayısta da yağacak, martta da yağıyordu. Nisanda da sevgi yağmurları yağıyor yine, her yerde.

Peki biz,,, biz, nerdeyiz? Bu yağmurların altında mıyız?

Etrafımıza biraz daha dikkatle bakıyor muyuz; bitkilerin rengini, yaprakların boyunu ve tomurcukları görebilecek kadar? Yağmurlar yağarken kaplarımızı doldurmak geliyor mu aklımıza, tekrar yıkanmak için? Yaşlılarımızın da bundan mahrum kalmamasına çaba gösteriyor; suyu, elimizle onların da ellerine, yüzlerine, saçlarına sürüyor muyuz? Aynı sudan hayvanlarımıza bile içirmeyi düşünüyor muyuz?

Okudunuz mu?  Maksur - menkus - memdud

Fark ediyor muyuz gerçekten; nisan yağmurları yağıyor. Ve sevgi yağmurları yağıyor; bir nisandan diğer nisana kadar.

Muammer Erkul


çambeli07
selamun aleyküm arkadaşlar,bu yağmurlarla ilgili kaynak var mıdır,kimi sitelerde çok faydalı olduğu falan yazıyor ama bugün balkona bardak koydum ve bekledim,bardak dolunca aldım ve tadına baktım çok kötüydü,demir-metal kokuyordu resmen

Okudunuz mu?  Yıkanan elbisede kalan necaset izi temizmidir?

sizce bu yağmurlar faydalı olsa dahi şehir merkezindekiler kirli midir?

saçlarım için kullanmak istiyordum ama kararsızım


Ensar
Sevgili kardeşimiz Yağmurun hem doğaya hem insan vücuduna yarar sağladığı kaçınılmaz bir durumdur. Ancak dini bir kaynağı yoktur. Şunuda söylemeliyim ki; şehrinizde yani havaların kirli olduğu bir yer ise faydadan çok o su size zarar verebilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz ve ona göre davranmalısınız. Temiz havaya sahip bir yerde yağmur suyu faydalı olmaktadır. Selametle kalın.

Okudunuz mu?  2 yıldan fazla emzirmenin dinen sakıncası var mıdır?

nisan yağmurunun fazileti, nisan yağmuru fazileti, nisan yağmurunun faziletleri

Bu kategoride yer alan Cuma günü ölen şehit midir ? Perşembe günü veya Cumartesi günü ölenin suçu nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nisan yağmurunun faziletleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.