Anasayfa
20 Haziran 2021, 1:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda geçen hafta hocamızın sorduğu ama benim araştırmaya vaktim olmadığı bir kelimenin tefsiri yaptırılıyordu "inşAllah" kelimesinin tefsiri.. bana uzun uzun ayrıntılı şekilde hem ıslahat hem tasavvuf anlamları anlatiliyordu ama uyandıktan sonra hatirlayamadim

Okudunuz mu?  Rüyada kendi mezarını görmek

Yorum: Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için gönül aleminin güzelliğine, iyilikler işlemesine ve her anlamda hayırlara yöneleceği bir hayat yaşamasına yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise kendinden sonraki nesillerin istifade edeceği güzel eserler bırakacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın emrini yerine getirmek

Rüyada ayet tefsir etmek

sevdeyag
Çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla anlatacağım. Rüyamda Kur’an ayetlerin anlamlarının, tefsirlerinin tartışıldığı bir meclisteyim. Bir ayeti tartışıyoruz, rüyamda çok netti bu ayet ancak uyanınca hatırlayamadım hangi ayet olduğunu. Bu ayetin tefsirini ben yapıyordum. En son gerçek manasını bildiğimi, anladığımı fark ediyorum ve gülümsüyordum. O sırada yüzümde o gülümsemeyle uyandım.
Bu rüyamı yorumlayabilir misiniz acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

arifselim
Güzel, hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Gelecek nesillere bırakılacak faydalı bir şeye, ilim sahibi olmaya, yüzünün gülmesine, hayırlar işlemeye ve faydalı ve güzel şeylerle meşgul olmaya işaret olarak tabir edilir. Kısaca görülen en hayırlı rüyalardan bir rüyadır denilebilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

rüyada kuran meali okumak, rüyada kuran meali görmek, rüyada kuran tefsiri görmek

Bu kategoride yer alan Kötü ve korkunç rüya görmemek için hangi dua okunur (güzel rüya görmek için okunacak dua) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.