Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah’ın emrini yerine getirmek

Rüyada Allah’ın emrini yerine getirmek

Kayıtsız Üye
hayırlı günler,rüyamda yabancı bir ülkede mahsur kalmış ve evim bana çok yakın bir yer olarak gösterilmişken,ülkeme şehrime dönmenin legal illegal yollarını ararken ön tarafı bekleme salonu arka tarafı ise ibadet yeri olan bir binada arka ttarafta müslüman ve diğer dinlerden bir sürü insan ibadet ederken bir bayan eşine beni gösterip yardım etmesini söyledi adam yanıma gelip onu takip etmemi beni memlekete döndürebileceğini söyledi,ancak ibadet edenlerin önünden geçmek istemedeğim için aralardan dolanırken bir mahzene düştüm,kafamı kaldırdığımda 4 farklı merdiven vardı ve içlerinden birini deneyerek yukarı çıktım ancak dışarı çıkamadım derken bu yeni yerde bulunan başka bir merdiveni kullanarak yukarı ve dışarı çıkmayı denediğim esnada etrafta yazılı arapça şeyler gördüm ancak bir sure ya da bir dua mı okumadım işin açığı ve merdivenlerden çıkarken Alllah büyüktür, dedim ki bunun bir rüya olduğuna kanaat getirip herşey ne kadar da gerçekçi Allah bilir dedğim esnada içimden bir ses duydum ve bana bugünün gerçekliğinde ve benim durumumda saçma olacak bir emirle bir yere gözetleme kulesi yaptırmamı emretti,

Okudunuz mu?  Biriyle aynı rüyayı görmek

hiç bir şekilde konuşmadım karşılık vermedim sadece içimde Allahım,sen benim Rabbimsin en yücesin haşa ben kimim ki,şüphesiz sen Rabbimsen içimden söyleyip düşündüklerimi de duyar bilirsin,sen en doğrusunu bilirsin ola ki karşıma yapılacak,yapılması gereken bir gözetleme kulesi çıkarsa,hayat yolunda böyle bişeyle karşılaşırsam emrini hatırlayacağım,bunun bir rüya olduğunun da farkındayım dedim,ve kısa süre sonra uyandım,nedir?ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

hiç bilemediğim gibi kafamda allak bullak oldu,hayatımı dürüst yaşamaya helal kazanmaya çalışan,harama el sürmemek için dua eden bir adamım ben,ibadetlerimi aksatıyorum,işin aslı üzerime düşen zekat ve orucu aksatmam hiç ama namazımı aksatıyorum,nasip olursa hac görevimi de yerine getireceğim,inançlı bir insanım hiç Allahın rahmetinden umudumu kesmem,içki,kumar nefret ederim,ancak hergün dua ederim rabbim beni zinadan uzak tutsun diye,kendim de uzak dururum,zinaya düşeceğim durumlar oldu ancak Allahın izniyle ve uzaklaştırmasıyla yapmadım yapmıyorum,ancak sadece kendi nefsimin zinadan uzak durmak için yeterli olduğunu düşünmüyorum bu konuda Rabbimin yardımcı olduğunu ve uzaklaştırdığını hissediyorum,kafam çok karışık,Haşa böyle bişeyi yaşayacak erdemde olduğumu da düşünmediğim için rüyamda verilen emrin ne olduğunu ne anlama geldiğini merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kuran okumak ne demek

Yorum: Rüyada Allah’ın emrini yerine getirmek

arifselim
Hayırlı günler. gördüğün rüya senin için ahireti simgeler. Sana verilen mühleti, imkanı ve ders alınması gereken bir rüya olarak kabul edebilirsin. İçinden geçtiği hayat içerisinde hak ile batılın olduğuna ve adımlarını atarken dikkatli olmana ve Allah’ın seni gözettiğini unutmaman gerektiğine tabir edilir. Elbette daha isabetli bir yorum için belki sana yüz yüze birinin tabir etmesi uygun olabilir. Yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesin değildir. Hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek

Yorum: Rüyada Allah’ın emrini yerine getirmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler 2 gündür aynı rüyayı görüyorum rüyada bir kişiyle bir yerde bir şeyi koruyoruz 2.kez gördüğümde ise ben gidiyorum dedim duvarda da bir tane karga bekliyordu ben dedim eyer karga izin vermese gitmem karga öne atlayarak kanatlarını açtı arkamı döndüğümde ileride 2 tane adam bana bakıyordu o anda şunu hiseyim koruduğum şey sanki hz Peygamberimize ait önemli bir şey Allah’u teala da izin vermiyordu korumamı istiyordu o iki kişi benim gitmediğimi görünce kayboluyorlardı
lütfen açıklar mısınız

Okudunuz mu?  En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

Yorum: Rüyada Allah’ın emrini yerine getirmek

Tohat
Hayırlı günler. Başarılarından, hayatında gerçekleşecek mutluluk ve heyecanlardan, içten sevineceğin bazı gelişmelerin yaşanması ile hayatından hiç olmadığı kadar memnun olarak yeni başlangıçlara adım atmana işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada la ilahe illAllah muhammeden resulullah demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah’ın emrini yerine getirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.