Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:28
Oruc
Yönetici

Oruçlu iken harama bakmak – günah işlemek

Oruçlu iken harama bakmak – günah işlemek

goktug55
öncelikle hepinizden özür diliyorum böyle konu açtığımdan dolayı ama bu sorumun cevabını bulmak istiyorum.oruçluyken porno izleyip masturbasyon yapmağın cezası nedir kaza mı kefaretmi.


Cevap: Oruçla ilgili acil

VanLi
Şeytana uyma Ramazan ayı mübarek aydır diye düşün hiç olmazsa bu ay’da günah işlememeye çalış

Okudunuz mu?  Kadın cinsel organını görmek orucu bozar mı?

forumduasi.com/oruc-ile-ilgili-sorular-ve-cevaplar/85111-orucu-bozmanin-cezasi-kaza-ve-kefaret-kaza-ve-keffaret-nedir.html


Yanıt: Oruçla ilgili acil

hbevci
vanli kardes emınmısın yazdıgından?yanlıs bılgılendrmeyelım?hıc bır yerde buna daır bır yazı gormedım ben.sadece kazası gerekır dıe okudum.ve o gunun kalan kısmını oruclu gbı devam etmesı gerekırdı.


Soru: Oruçla ilgili acil

VanLi
kaynak verdim forumduasi.com/85111-orucu-bozmanin-cezasi-kaza-ve-kefaret-kaza-ve-keffaret-nedir.htmlOrucu Bozmanın Cezası: Kaza Ve Kefaret / Kazâ ve Keffâret Nedir? tıkla kardeşim

Okudunuz mu?  Oruçlu iken rüyalanmak

GünahkarKul
Bizim insanlarımızda neden bu huy var neden bir günahı işlemeden önce düşünmeyizde günahı işledikten sonra bir telaşa kapılrız.Bunada şükür çünki aynı günahı defalarca işlese bile sonunun ne olacağını düşünmeyenler var.Din kardeşim bu çirkin davranışı yapıp bir çözüm yolu bulmak yerine bu pis işi hiç yapmamak en doğrusu değilmidir.Yanlışım varsa hakkınızı helal edin.Selametle…

Okudunuz mu?  Oruçluyken kusmak orucu bozar mı?

hbevci
yok vanlı kardesım,sen olaya farklı ve yanlıs yerden bakıyorsun suan.sadece kaza gerekır.kasten yemek yemek(ozursuz)ve cınsel ılıskı olmadıkca 60 gun olayı yok.

vanlı kardes su lınke bak ozellıkle 4.MADDE!!
forumduasi.com/hanefi-mezhebinde-oruc/92323-hanefi-mezhebinde-orucu-bozan-seyler.html


VanLi
düzelttim bunuda keyfiyetten bozulduğunu düşünerek o cevabı vermiştim.

Allah razı olsun uyarı için.

Okudunuz mu?  Oruç tutmayan bir kişi fidye verirse oruç tutmuş gibi olur mu?

hbevci
cumlemızden ,nedemk kardesım,bu sıte MASALLAH bılgılerın ılmın cogaldıgı,pekıstıgı bır yer.


imamhatipli42
El ile istimna orucu bozar ve yalnız kazayı gerektirir.


Kayıtsız Üye
yaw arkadaşlar emin olmadan niye yorum yazıyorsunuz ramazanda bir gün oruç tutma kefaret gerektirirken arkadaş burda orucunu bozuyor hem de keyfi bir sebeble siz kaza gerektirir diyorsunuz o zaman millet bozar bozar gider sonra istediği zaman tutar bir şeyi yazarken eğer emin değilseniz bir de mantık süzgecinden geçirin lütfen.

Okudunuz mu?  Hanefi Mezhebinde Oruçken Mastürbasyon Yapana Kefaret Gerekir mi?

oruçlu iken harama bakmak, pis şeyler izlemek orucu bozar mı, Oruçlu değilken göz zinasi

Bu kategoride yer alan Adetım bitti sekiz gün temiz kaldım yine adet oldum oruç tutuyordum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçlu iken harama bakmak – günah işlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.