Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:16
Namaz
Abone

Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım

Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım

Aleynap
Meraba arkadaşlar ben 3 gün önce namaz kılmaya başladım ama kafayı yemek üzereyim beni çok zorluyor beynim namazı yeni öğreniyorum yavaş. Yavaş şimdiden bı çocuğunu ezberledim kılarken bazen yanlışlarım oluyor hatalarım oluyor bu gunahmi çünkü kafayı takıyorum kılma hata yapiyosun Allah daha çok kiziyordur gibisinden düşünmekten karnım ağrıyor . Ama biriside gücünün yettiği kadar kıl günah olmaz diyor genede aklım takıldı.
Birde zammı sürede sadece Felak nas yada ihlas okusam olurmu başka bilmiyorum henüz Fatiha etthiyatu şallı barik rabbena bunları biliyorum. 3 kısa ayet veya 1 uzun ayet veya 1 süre deki bu bir süre Felak yada nas olurmu?
Son soruma gelince kaza namazı kılarken direk niyet Edip kazaya diye basliyormuyuz başka bişey yapmamız gerekiyordu
Allah rızası için aydınlatın beni ruhum daraliyor düşünmekten ? Birde bazen namaz kılarken kızım geliyor seccadeye çıkıyor elimle hafif itiyorum mecbur kalıp gunahmi

Okudunuz mu?  Namazda sureleri tekrarlamak neden kaynaklanır çözümü nedir

Yorum: Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım

Realite
Allah niye kızsın kardesim.Vesvesedir.Kendini bu kadar kasma Allah öyle bir ilah değil sen çok yanlış tanımışsın


Yorum: Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım

Aleynap
İçimi rahatlattı iz teşekkür ederim 🙂

Okudunuz mu?  İslamiyetten önce namaz ibadeti var mıydı?

Yorum: Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Şükürler olsun ki seni namaza teşvik eden de o seni secde ettiren de o dur.seni namazdan alikoymaya calisan da vesvese veren de seytandir.gücün neye yetiyorsa kendini bilirsin o dogrultuda kil namazını şüphesiz ALLAH c.c. Seni sevmese secde ettirmezdi sana bunu unutma kendini degisik düsüncelerden uzak tut insAllah.ben hoca degilim ama namaz kilarken cocugu hafifce itmek önemli değil ama birak cocuk istedigini yapsin ayrica kaza namaza kilarken hatirliyorsam dün kilamadigim kaza namazını kilmaya diyorum yada hatirlamiyorsam daha önceden kilamadigim kaza namazımı kilmaya diyorum.bunlari internetten daha detayli arastirabilirsin devir internet devri Allah c.c. Yardimcin olsun

Okudunuz mu?  Hacet namazları çeşitleri ve sonuçları

namazda hata yaparsak, namaz kılarken yanlışlık, namazı yanlış kılmak

Bu kategoride yer alan Namazda aynı sureyi iki defa okumak sehiv secdesini gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde Namaz Kılarken Hata Yaparsam Ne Yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.