Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:46
missa92
Abone

Heyecanı azaltmak için ne yapılabilir

Heyecanı azaltmak için ne yapılabilir

Kayıtsız Üye
çok heyecalanıyorum heyecanı azaltmak için ne yepabilirim okunacak ayet varmı


Cevap: Heyecanı azaltmak için ne yapılabilir

caferi
Heyecanı Azaltmanın Yolları Nelerdir | Heyecan Nasıl Azaltılır

Heyecan nasıl azaltılır, Heyecanı azaltmanın yolları nelerdir yazı dizimize hoş geldiniz. Çoğu zaman yaşadığımız aşırı heyecan duygusundan dolayı birçok yapmamız gereken şey sıkıntıya düşmektedir. Özellikle iş mülakatları, üniversite sınavı, KPSS sınavı, LYS sınavı gibi durumlarda kişiler aşırı derecede heyecan yaşamaktadır. Yaşanılan bu heyecan kişinin ani ve hatalı kararlar vermesine neden olabilir. Bu durumdan kurtulmak isteyen takipçilerimiz için heyecanı azaltmanın birkaç yönteminden bahsetmek istiyoruz.

Okudunuz mu?  Tırnak cilası gusle mani midir?

Heyecanı azaltmanın yolları

– Hata yaparım psikolojisinden kurtulun. Hata yaparım psikolojisi önemli durumlarda aşırı derecede heyecan duymanıza neden olur. Hangi ortamda bulunacaksanız ortamda en iyi bilgiye sahip kişilerden biriside benim psikolojisine bürünüp yaşayacağınız heyecan katsayısını düşürebilirsiniz.

– Güven eksikliğinizi ortadan kaldırın. Kişinin kendisine güvenmemesi kişiyi mahcup kalacağım endişesinden dolayı heyecanlandırır. Heyecanınızın artmaması için öncelikle kendinize güvenmelisiniz.

Okudunuz mu?  Soru: ALAHIM sana havale ediyorum demek günahmıdır

– Eğer her şeye rağmen heyecanınızı bastırmakta zorluk çekiyorsanız psikolojik sorunlarınız olabilir. Bu heyecan sorunundan kurtulmak adına en kısa zaman içerisinde uzman bir psikiyatra görünmelisiniz. Doktorunuzun size vereceği ilaçlar sayesinde daha az panik yapan daha az heyecanlanan bir kişi olabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Travmatik Mastürbasyon Sendromu

– Öncelikle karşınızdaki kişilerin sizin gibi etten kemikten birer birey olduğunu asla unutmayın. Karşınızdaki kişiyi kendinizden üstün görmeniz heyecanlanmanıza ve bundan ötürü hata yapmanıza neden olur.

Hepinize sağlık kokan uzun bir yaşam dileriz. Piyasada bulunan çeşitli şifalı otlardan medet ummayın. Bu sorunu kendinizi anlamaya çalışarak da yenebilmeniz mümkün.

Okudunuz mu?  Beden ile yapılan ibadetler nelerdir

heyecanı azaltmanın yolları, heyecanı azaltan dua, heyecan giderme yöntemleri

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Heyecanı azaltmak için ne yapılabilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.