Anasayfa
23 Nisan 2023, 0:57
missa05
Abone

Büyü yaptıran tevbe ederse kabul olunur mu,Yoksa ebedi yeri cehennem midir?

Büyü yaptıran tevbe ederse kabul olunur mu,Yoksa ebedi yeri cehennem midir?

Kayıtsız Üye
Allah rahmandır rahımdır Allahın affından asla ümit kesilmez. Bilerek yada bilmeyerek günah işlendiğinde ve bunun için tevbe edildiğinde şirk devamlı olur mu? Büyü yaptıranda tevbe ederse kabul olunur mu? Yoksa ebedi yeri cehennem midir? Büyü yaptıran kimse şirk (Allaha ortak koşmuşmudur) içinde Allahın varlığını tas tamam kabullenmiş biri şirk etmişmi olur mu ?


Cevap: Büyü yaptıran tevbe ederse kabul olunur mu,Yoksa ebedi yeri cehennem midir?

Mürid74
Ne günah islediysek isliyelim bundan dolayi pisman olup rahatsizlik cekiyorsak yönelecegim kisi, bizi yaratan olmalidir. O bizi yokdan varedendir ve süphesiz ondan baskada kimse bizim günahlarimizi magfiret edemez.

Bakara 2/284
Göklerdeki her şey, yerdeki her şey Allah’ındır. İçinizdekini açığa vursanız da, gizleseniz de Allah sizi, onunla sorguya çeker de dilediğini bağışlar (mağfiret), dilediğine azap eder. Allah’ın gücü her şeye hakkıyla yeter.

Bundan dolayi pisman olduktan sonra yapilan hatayi ve o günaha dönmemek üzere Allah´a (c.c.) yönelip samimi bir tevbe ederse, insAllah, Allah (c.c.) kulunu bu hatadan veya günahdan dolayi sorumlu tutmaz.

Zumer 39/53
De ki: "Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.”

Günahlari magfiret edicek sadece Allah (c.c.) oldugu için, insanların burada acik bir netice ile Allah (c.c.) affeder demesi doğru degildir.
Tevbe eden ve kendisini düzelten (gayret içinde olan) bir insanin en dogrusu ümid ve korku arasinda yasamasidir.

Hicr 15/56
Dedi ki: "Rabbinin rahmetinden, sapıklardan başka kim ümit keser?”

Ankebut 29/23
Allah’ın âyetlerini ve O’na kavuşmayı inkâr edenler var ya; işte onlar benim rahmetimden ümit kesmişlerdir. İşte onlar için elem dolu bir azap vardır.

Cehennemde ebedi kalicak olanlar için Allah (c.c.) Kuran-i Kerimde bircok yerde bu konuya yer vermistir.

Muminun 23/103
Kimlerin de tartıları (sevap tartıları) hafif gelirse, işte onlar da kendilerini ziyana uğratanların ta kendileridir. Onlar cehennemde ebedî kalacaklardır.

Allah (c.c.) yardımcımiz olsun!!!


Cevap: Büyü yaptıran tevbe ederse kabul olunur mu,Yoksa ebedi yeri cehennem midir?

Kayıtsız Üye
büyü yapan da yaptıran da sonsuza kadar cehennemdedir. yok öyle yağma. sen o adamın hayatını başına zindan et. sonra tevbe et. cehenneme gidersin. kul hakkına giriyorsun.


Cevap: Büyü yaptıran tevbe ederse kabul olunur mu,Yoksa ebedi yeri cehennem midir?

Kayıtsız Üye
Sevdiğim çocuğa büyü. Yaptırdım o beni mafetti ben hala sevdiğim için yaptırdım tevbe etsem Allahım beni affeder mi

Okudunuz mu?  Hz.Mehdi deccalden sonramı gelecek

Kayıtsız Üye
Buyu yapan ve yaptiran ilelebet cehennemdedir diyen kul..sen nasıl rabbinin adina hukum verirsin hukmu Allah verir o affedicidir bagislayicidir gunahiniz arsa yetisse dahi rabbiniz onu affetmeye gucu yetendir..o diledigini affeder…yapilan kul hakki olabilir senin rabbinin adina hukum vermende sirke girer hasa herseyin en iyisini Allah cc bilir..


Kayıtsız Üye
En doğrusunu elbette Allah bilir,yapılan hiç bir suçta cezasız kalmaz, Allah ayetlerinde açıkça büyü ve sihir yapanları affetmeyeceğini bildirmiştir,büyü çok ciddi boyutlarda insanlara zarar veren bir olaydır, bazı insanların bütün ömrünü kötü yönde etkileyebilir hatta ölümlere ve ağır hastalıklara kazalara belalara, aile içi kavgalara ayrılıklara neden olabilir, ve alemlerin Rabbi bedelini mutlaka yapanlara ağır bişekilde ödetecektir,Allah mazlumun ve mağdurun daima yanındadır,Allah hiç bir kötülüğü cezasız bırakmaz, Kıyamet koptuğunda yüce Allah’ın ilahi terazisi kurulduğunda boynuzsuz hayvanın bile boynuzlu hayvandan hakkını alacağı ogün kimse suçunu inkar edemeyecek ve kaçış yeri bulamacaktır hak eden herkes Hakk’ını alacaktır. ALLAHÜ EKBAR


Kayıtsız Üye
Allah büyü yapanida yaptiranida sonsuz olarak cehennemden cikarmasin inşaAllah tovbeleri hiçbir zaman kabul olmasın inşaAllah.tovbe sonsuzdur diyen arkadaş sen şeytana uymuş büyücünun zararını yasasan ozaman tovbeleri kabul olabilir diye konusamadim.seytan dan yardım alanın tovbesimi kabul olurmuş.


Kayıtsız Üye
Allah affeder mi bilmiyorum ama hayatını karartiyor sana büyü yapan insan ben az kalsın intihar ediyordum çocuklarıma neler yaptım yani bilmiyorum ama bunlar az buz şeyler değil Yuvam allak bullak olacak çocuklar mahvolacak delirmis bir anneleri var ee sonra yapan kişi tövbe etsin ohhh ne güzel


Kayıtsız Üye
Büyü yapipda yuva yikdiysan … Bence bunun affi yokdur sen yuva boz sagligindan et … Sonra tevbe et … Allahin karsisina kul hakki ile gitmek istemiyorsan ara ve söyle yapdigini o insanda caresine baksin… Benim esime yapilmis ve Beni deli gibi Seven eşim benden vazgecdi … Böylelikle benimde hakkima girdi yapan kisi … Ben hakkimi helal etmiyorum yuvami yikanin yuvasi olmaz …


Kayıtsız Üye
Merhaba bana yardımcı olurmusunuz yaşım 12 13 üne girmeme 5 gün kaldı ve ben bu tarz konulara ilgim vardı ve bu tarz şeyleri uzun bir süre araştırdım okadarda uzun değil ve bu işi yapanlarla görüştüm onları suçlayamam çünkü ben bu günahi işledim şimdi geleyim benim ne yaptığıma ben arkadaşımla birlikte sempati büyüsü yaptım ama o büyü diğerlerinden değil şöyle olanı parfüme okunan 3 defa o duayı okuyorsun ve oluyor bu parfümü üstüne sıkınca insanlar sana karşı kanı hızlı ısınıyor yani amaç buydu ve ben suçumu geçte olsa fark ettim Allah’a karşı az önce tövbe ettim ruhumun ve kalbimin kirlendiğini hissediyorum bundan kurtulmak istiyorum ebedi Cehennemde kalmak istemiyorum Allah’ıma hak ettiği gibi bir kul annemede hak ettiği gibi bir evlad olmaya çalışacağım Allah beni affeder mi ve arkadaşım aşk büyüsü istiyordu bir cadıda bana cazibe tılsımı diye bir şey yolladı arkadaşıma gösterdim yapmamasını felan dedim yine yaptı fakat onun işe yaraması için mavi mürekkep lazımdı onu da ona ben verdim ama işe yaramadı bunun yüzünden bana karşı bir günahı olur mu ben biraz safım ve kötü bir şey yapıncada hemen vicdan azabı çekiyorum fakat bu büyü işinde zamanla anladım fakat uyandım artık zamanla anladım derken zaman içinde vicdan felan çekmedim bir kaç gün önce yine çektim. Ve ondan önce bir keredaha çektim ama şuan büyü konusunda ilk tövbe mide yaptım arkadaşımdanda tövbe yapmasını isteyeceğim Allah bizi affeder mi ? O cazibe tılsımı konusunda arkadaşımı uyardım ve anlatmayada çalıştım eğer olursa seni büyü yüzünden sever o bunu hak etmiyor dedim fakat o yinede yaptı ama işe yaramadı iyilikten Allah bizi affeder mi eğer büyüye merakınız varsa yapmayın oluyor olmasınada gerek Yok zorla güzellik olmaz inşAllah Allah bizi affeder arkadaşlar affeder mi ?

Okudunuz mu?  Gece yarısı ezan sesiyle uyanmak

Kayıtsız Üye
Güzel Kardeşim senin yaşinda benimde bir Oğlum var.Sen yinede Tövbe et.Allahin Rahmeti sonsuz insAllah Affeder.Bak dediğin gibi Pişmanmişin.Tövbe ederken önce Pişman olman lazim.Tövbe et Allahtan C.C.Magfirett dile.Tövbe Zikir cek 1.000 olsun 10.000 olsun cek.Sonra bir güzel Namazlarini kil,Kurani Kerim ögen oku Arapça ve aciklamasinida oku amel et.Bundan sonraki Hayatini Allah C.C.layik bir kul olarak gecir.Sakin bir daha nefsine uyup nefsine (kendine)kötülük etme.Doğru yolda olursan hem Dünyani hem Ahiretini kurtarirsin InsAllah.Her iki Cihanda isin gücün Rast gider Huzur bulursun.En güzel Aşk Allah aşki,hicbir kul için Allah Aşkindan vazgecme!!!
Allahim C.C.seni Rahmetinle Affetsin insAllah kücük Kardeşim
Selam ve Dua ile…

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin döndüğünü görmek

Çiçekkız
O büyü benım 9 yılımı yedi. Vesveseler benı intıhara götürecektı. Sevdiğim insanın burnundan getırdım hayatı. En güzel yıllarım ağlamakla geçtı. Basımıza gelmeyen kalmadı. O büyüyle insanların işne,eşine,sağlığına,huzuruna,ibadetıne,kendısıne saygısına vs zarar veriyor. Sırf kıskançlık yuzunden ailemin ve benım hayatımı maffertiler. Hiç bır sebep yok iken hemde. Allah eğer affedecekse bende yapayım, bana yasattıklarını onlar da yasasın. Ben yapmıyorsam Allah korkumdandır.


Kayıtsız Üye
saol cevapladığınız için yaptığımdan utanıyorum ve önceden yaptıklarımdan değişmeye çalışıyorum namaz kılmaya çalışıyorum Allah’a verdiğim sözümü tutmaya çalışıyorum kuranda okumaya çalışıyorum inş Allah beni affeder bu hatayı yapmam iyi oldu çünkü artık bilinçli bir Müslüman olmaya çalışıyorum önceden böyle değildim ama dediğim gibi değişmeye çalışıyorum galiba affedildim ama hayla üzgünüm hem şeytanın vesveseside vr hemde Allahın benım bu büyük günahımı affetmesi veya affetcek kadar benı seven bırısıne bunu ypmak beni gerçekten üzüyor tabi belkide Allah beni affetmemişte olabilir çünkü gayet haklı kimseye yüzüne karşı bu günahımı söyleyemedim ama gerekirse söylemeye hazırım inş Allah beni affeder ama size bir şey diyiyim mi kimse bunu şunu yapana lanet olsun ebedi cehennemde kalsın demeyin vicdansız felanda demeyın ben öyle düşünüyordum fakat insan ancak yaşayınca anlıyor o kişinin üzntüsünü pişmanlığını utancını tabi iyilikten ben bu işi erken bıraktım çünkü insanın içine öyle bir kötülük giriyorki sebepsiz yere ruhumu satmayı bile düşündüm fakat para sından felan değil sebebini haylada bilmiyorum iyilikten uyanmışım bu işlerden inşAllah Allah hepimizi affeder ve sakına bunun kötüsü mü var Allah beni niye sevmıyor felan demeyın ben öyle diyordum ve kötününde kötüsü olduğunu öğrendim eğer birilerini büyü ile ayırdıysanız veya aşık ettirdiysenız tevbe eddip hakkını helal etmesini isteyin çünkü bu büyü işleri bir çocuk oyuncağı değilmiş öyle canın sıkıldığında yapılacak bişi felan yani size demek istediğim şu Allah’a sizde tevbe edin günahınız ne olursa olsun hatta şirk olursa bile belki büyüde şirktir fakat Allah affeder çünkü firavun eğer tevbe etseymiş Allah onu cennetin bahçelerine koymaya hazırmış yani Allah onu bile affetmek istemiş ama ben böyle biliyorum doğruda olmaya bilir Allahtan ümid kesmeyin iyi günler dilerim 🙂


Kayıtsız Üye
Allahim korusun kardeşim Ruhumu satmayi düşündüm demişsin sükür Allahim korumuş seni.sakin birdaha umudsuzluğa kapilma.Elbette Allahim pişman olup Aff dileyenleri Affeder ibsAllah kaldiki sen cocuksun daha bilmiyerek yapmişsin!.O Vesvese şeytandan en kötüsüde ruh satmak sakin sakin yapma
Allamima Emanet ol cocugum
Selametle Selamet bul

Okudunuz mu?  Kadınlar imam nikahını bozabilirmi 3 kere boş ol boş ol dedim acaba bozuldumu

Kayıtsız Üye
InsAllah yardımcı olabiliyorumdur güzel Kardeşim.Allahim o kadar güzelki hep güzelikler Emreder ve yaptiğimiz günahlardan dolayi bizleri hemen cezalandirmaz.Allahim isterki Tövbe edelim mana arar bizleri Affetmen için.Yaradanimiz bir Annenin cocuklarindan dahada merhametlidir bizleri çok sever o yüzden Tövbe edelim diye firsat verir o yüzen ümidli olalim.Tabiki yaptiğimiz günahlardan dolayi pisman üzüntülü ama asla Allahimizin Rahmetinden Ümidimizi kesmeyeli.Ümidsizlik şeytandandir.
Vesvese gelince 3 kere Allahu Ekber de Allah’a siğin.Her zaman zikir et En güzel zikir La illahe illAllah.Rsmaül Hüsnalari zikir et.Allah e zikir matikle o zaman Şeytan ysklaşamaz.Rabbim Rahmetinle korusun seni Kardeşim.Bazi linkler atiyorum you tubeden izliyebilecegin yararli olur insAllah.Cübbeli Ahmet Hocamizin sohbetlerini tavsiye ederim.
Selametle Kardeşim

EL-HALİM:

Yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden,Affı,bağışlaması ve musamahası sınırsız ve kullarına daima hoşgörülü davranan.

Affı,bağışlaması,rahmeti ve merhameti sınırsız olan,sürekli affeden ve affetmekten bıkmayan yüce ALLAH(c.c),karar vermekte bizim gibi sabırsız davranmıyor,hataları ve günahları hemen anında cezalandırmıyor.Bekliyor ve istiyor ki,kulları yaptıklarının farkına varsın,suçunun büyüklüğünü ve bunu kime karşı yaptığını anlasın,tövbe etsin.

Allah’ım biliyorum ki benim yaptığım hatadır,günahtır,bunaldım gaflete düşdüm,bunu yaptım.Ama biliyorum ki,senin affın ve merhametin benim günahlarımdan çok daha geniş,onu hiç bir şey geçemez,ben bağışla affet

Evet kulunu bu itirafı bu tövbeyi yapmasını bekler.

EL-HALİM; İsminin zikri (88) adettir.

EL-HALİM, ismi,özellikleri çok olan ve ümidi tükenmak üzere olanlara göre çok şey ifade eden bir ismi ilahidir.Hayata yeniden başlamak isteyenler,bitip tükendğini,hiç bir şey yapmaya gücü kalmadığını sanıp ümitsizlik karanlığına düşenler veya düşmeye meyledenler,bu isme sıkıca sarılsınlar.
https://youtu.be/mSnvZBHZQ54
https://youtu.be/TX-ydY-TyVI
https://youtu.be/RdRzouOeU7o
https://youtu.be/FZ9XT8Q6GYM
https://youtu.be/7dvepZPVTZI


Kayıtsız Üye
Büyünün Allah katında Kesinlikle affı yoktur kulhakkı ye büyü yaptır karşındakine zarar ver ondan sonra tövbe et benim yaşım 24 ben babasız büyüdü benim kullara isyanım var oo nolcak affolur dimi


Kayıtsız Üye
Kardeşim 12 13 yaşlarindaki bir cocuk daha birşeyler yapmiş ve pişman.Kesinlikle deyip cocuğu ümidsizliğe düşürme.Hem fazla bir zarar vermemiş sanirim.Kula isyan kul hakkinami girdin?Tövbe edersen ve helalik istetsen insAllah Allahim affeder.Önemli olan pişman olup Tövbe etmek!Allahtan ümidinizi asla kesmeyin.Tamam Günah büyük olabilir ama Allahin Rahmeti daha büyük yererki pisman olup Aff diliyelim.Allahüme Ente Subhaneke inni küntü minez zalimin!!!zikrine devam edin.Bu zikri söyledikce herşey yoluna girecektir Allahin izniyle.Dualarinizda kabul olacaktir Allahin izniyle
Bu zikri kalben inanarak zikredin lütfen
Selametle Kardeşim

Okudunuz mu?  Evliyken eşini aldatan, zina yapan kocanın nikahı geçerlimidir?

Kayıtsız Üye
Mevla büyü yapanda yaptıranda cehennemlıktır buyuruyor.evet büyü mevlaya şirk koşma sekıllerındendır.mevlayı bırakıp şeytandan yardım istemektir.buyu yapan büyücü evvela şeytanı şeyler yapıp dinden çıkıyor sonra yapıyor bu işleri.buyu yapanın ne dünyada ne ahirette yatacak yeri yok.tevbe etse Allah ile arasındaki günahını Allah affeder mi etmezmı onu biz bilemeyiz.sırf karşı tarfa yapılan buyuden yediği kul hakkı bir omur cehhnemde kalmasına yeter zaten.kolaymı birinin hayatını mahfet elini kolunu salla Allah affeder.onu ancak yaşayan bilir.Bn dünya ahiret hakkımı helal etmiyorum.


Kayıtsız Üye
Yok öyle dava. Ben adamın büyü ile hayatını mahfettim! ailesini yıktım , perişan ettim,hastalandırdım elden ayaktan kestim, rızkına mani oldum Allah affedermi! Yok öyle!!! Ne güzel iş..Büyü yapan ve yaptıran ebedi cehennemliktir!
Bana yapılan büyüler yüzünden hayatımın en güzel yılları perişan oldu! Allah yapanın ve yaptıranın teşvik edenin iki dünyada da kahrı perişan etsin! ahırette affetmeyeceğim! sonuna kadar hakkımı alacağım!


Kayıtsız Üye
Ben onun yerine hüküm vermiyorum düşüncemi söylüyorum.büyü yaptırmak şu anlama gelir ; sen Allah’a dua edeceğine çareyi cinler sayesinde büyü yaptırarak buluyorsun. bu ne demek buda Allah’ın gücüne inanmamak güvenmemek demektir, buda Allah’a şirk koşmak demektir


Kayıtsız Üye
bende böyle şeyler düşünüyordum Allah beni
korudu ben aşkımın hayatını mahvetmek
istemiyorum çünkü onu çok seviyorum artık
sizede geçmiş olsum


Bfbfatih
Ey benim güzel kardeşim Allahu Teala en büyük affedici olduğu bilindigi hâlde, vekillik yapar gibi konuşan insanlar var,bu sitede neden yoneticiler bu konular hakkında hassas olan hadis ve ayetleri yayinlamiyor insanlar bilmiyor ki herşeyin affı sadece Allahu Teala ya aittir


Kayıtsız Üye
Yav büyü yapan yaptıran sadece kul hakkına mı giriyor sadece kul hakkı deyilki bakara: 102 bakın Allah ben diledigimi affederim sadece tek bana şirk koşmayı kesinlikle affetmem diyor büyü Allah’a şirk koşmak inkar etmek demektir yapan yaptıran satın alanın ebedi olan hayatta hiç bir nasibi yokdur diyor Allah


Kayıtsız Üye
Allah şüphesiz ki merhametlilerin en merhametlisidir.kişi ne günah işlerse işlesin asla ümidini yitirmemelidir.


Kayıtsız Üye
Bilende konuşuyor, bilmeyende..

Unutmayın Allah’ın c.c. rahmeti sonsuzdur. Bir arkadaş ilk yorumlarda çok güzel ayetler paylaşmış. Orada Allah’u Tealanın affetmeyeceği günah olmadığı bildiriliyor.

Büyü derken her şeyi aynı kefeye koymayın. Biri karı kocayı ayırmış biri aşk büyüsü yapmış. Biri de başka bir şey. Bunların hepsini aynı kategoriye koyamazsınız. Ki bazıları sadece ayet okuyarak falanca beni sevsin demiş, yani bekar birini. Şimdi bunların kapsamı aynı değil..

Okudunuz mu?  Camiye cenabet girmenin günahı nedir?

Unutmayın Allah c.c. samimi tövbeyi affeder. Günahta ısrarcı ve kinle devam ettirenlerle 12 yasındaki bir çocuğun bilmeden yaptığı şeyi aynı kefeye koyan ahmaklar var.

Bazıları çıkmış yok öyle yağma vs demiş. Haşa.. sen kimsin Allah c.c. yerine ahkam kesiyorsun. Kul hakkı dokunmuşsa ahirette hakkını istersin ama yok ebedi cehennemde yatacak affedilmesin demek sana mı kalmış..

çocuğunu diri diri gömenleri bile Rabbim affedip Hz.Peygambere s.a.v. sahabe yapmış.
Sen nasıl ahkam kesim affedilmez diyorsun???


Kayıtsız Üye
Ben evli biriyim ben bir hata yaptım 1 yıl bir başkasıyla birlikteliğim oldu sonra hatamı anlayıp yuvamda sadık bir eş olmak istedim o adam peşimi bırakmadı tehditler etti korktum halada hada korkuyorum 2 yıldır da ondan kurtulmak için uğraşıyorum hocaya gittim soğusun uzaklaşsın istedim oda iki sabun toplu iğneye batırılmış yazılı kağıtla birini bayan birini erkek mezarına gömmemi istedi bu günah mı bu ölüm büyüsü değildir demi


muvaffak
Sözde bu büyüyü yapan kişi sahtekarlık yapmıştır, kendisi şarlatandır inanmayınız. Para vermeyiniz, haramdır. Para verdiğiniz zaman bu şarlatanlıklara, haramlara ortak olur ve hesaba çekilirsiniz. Bir kişinin sizi rahatsız etmesini istiyorsanız önce dua etmeli, ardından da kolluk kuvvetlerine gidip şikayetçi olmalısınız. Hukuk, adalet olması gereken bir ülkedeyiz. Bu tür büyü işlerine bulaşmayın. Büyüye bulaşanın yeri kötü bir yerdir.


Kayıtsız Üye
Kimse Allah adına konuşmasın varsa delilin ayet veya hadisle konuş her konuşan alim kesiliyor şunu unutmasın ki hicbir günah Allah c.c rahmetinden büyük deqil dır yeterki tövbe et ayet ve hadisi ele aldığınız zaman direk meal cilik yapmayın Allahtan korkun her ayet her hadis tefsiri olmadan tam mana siyla anlayamazsınız Allahın rahmetinden çok her şeye kadir olduğunu bilmek önemli örnek Hz Musa a.s karşı gelen 70 bin büyücüyü Allah affetti ve sahabe oldular hz Musa a.s iman ettiler sizler Allah hakkında nasıl bilmeden konuşuyorsunuz Hadisi serifte sizin en evvel cehenneme gireniniz dini bilmedigi halde fetva vereninizdir


Kayıtsız Üye
Büyü yapanında yaptıranında ahirette yurdu yoktur.bu Ayettir kesin hükümdür gelelim bana 14 yıl boyunca büyü yaptılar üzerimde denemedikleri büyü kalmadı anneme babama yaptılar aileye yaptılar 14 yıl boyunca psikolojik tedavi gördüm büyü yüzünden girmediğim günah kalmadı ailemin çektiği acılar kardeşlerimin evlenememesi babamın fabrikasını batırması çekilen acılar büyü yapmak ruhunu şeytana satmaktır ebedi yeri cehennemdir ha şu var bir kere masumane iyi niyetle yaptırmışsındır bunu bilemem fakat bende bu sürekli tekrar etti musallatlarda devam etti 33 yaşındaydım 46 yasındayım ve bu 14 yılı yaşamadım hatırlamıyorum bile gençliğimin en güzel yılları gitti sizce bunu Allah affedermi peki ben affeder miyim. yaptıran ve sürekli tekrar eden ruhunu şeytana satmıştır ve dönüşüde yoktur.ebedi cehennemdir.büyü yapılan kişi her türlü günahı işler kendi iradesi dışında ayetteki hükmün kesin sebebiyse kaderin değiştirilmesidir insan hayatlarının mahfolmasıdır. Yüce Allah sonsuz kudret güç sahibidir fakat Rabbim şeytana izin vermiş büyü Rabbimin iradesinin kaderinin üstüne çıkmaktır Rabbim izin vermiş imtihandır bu maruz kalan insanların hayatları paramparça oluyor büyü yapan büyücü hiçbir zaman huzur bulamaz yaptıransa kansızlığıyla şerefsizliğiyle gurur duyar.cahilce bilmeden iyi niyetle yaptıranlar pişman olup tövbe edenleri bilemem fakat sürekli yaptıranlar iyi amaçlı değilde kötülük için yaptıranlar.kim affeder

Okudunuz mu?  Ölmeden mezar hazırlamak veya hazırlatmak caiz midir ?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
peki iyilik için büyü yapılsa mesela ayrılığı engellemek veya evde huzur olması için.


Ensar
Büyü yaptırmak asla caiz değildir velevki iki kişinin arasını bulmak adına olsa dahi.. Büyü yaptırmanın iyisi kötüsü olmaz. Büyü yaptırmak büyük günahtır ve uzak durmak gerekir.


Kayıtsız Üye
Bakara suresinin 102 . Ayetinde büyü yapanın yaptıranın ahirette nasibi yok diye buyurmuş
Bu büyü illetine maruz kalmış şükürler olsun kurtulmuş biri olarak isterimki dünyada kovulmuş şeytandan medet uman ahirette kovulmuş taşlanmış lanetli şeytanla komşu olsun
Amiiiinnn


ramosan67
Yaptırdığın büyüyü bozdur çokça tövbe et. Hatta cesaret edebilirsen o kişiden helallik iste itiraf edip.


Kayıtsız Üye
Allah dosttur bir adım gelene 10 adeım yaklaşır.Ona dua edin emek verin.İnsanları mahvetmek içi ,kul köle etmek için,kıskandığınız için veya korktuğunuz için bile olsa hatta büyüyü bozdurmak için bile büyü yapmayın.Ondan ümit kesmeyin.Şeytanla bişbirliği yapıp şeytanlaşmayın.BÜYÜ YAPAN YAPTIRAN ARACI OLAN alaha tövbe ederim affeder diye bir mazerete güvenen z i y a n d a d ı r.Ahirette ümidi kalmamıştır diyor Allah.Allah yalan söylemez.TÖVBE ETMEKLE OLUR MU.Karşıya verdiğin zararı yok edip düzeltebilecekmisin…Buna gcün yeter mi.Allah İZİN VERMESE BÜYÜ HİÇBİR ETKİ EDEMEZ.Ben acak yarattığı herşeyin perçemi elinde olan Allah tan korkarım.Tabiki t5övbe edin hiç yoktan iyidir.Ama……Bir ağmaya surat asan peygamberin i ikaz etmiş olan ayet indirmiş olan Allah,bir masumu etkileyip şaşırtmayı,durumunu bozmayı,kandırılmayı ne yapar.

Okudunuz mu?  Kıskançlıktan kurtulma duası

Kayıtsız Üye
Ben bir video izledim ve videoda büyü değil bu sadece ritüel diyordu evrene mesaj yollamak korkmayın diyordu bende yaptım şu an büyü demek olduğunu öğrendim tövbe ediyorum ağlıyorum gerçekten bilmiyordum ne yapıcam ben Allah aşkına yardım edin. Ve eğer bu büyüyse tutmadı izlediğim bir videoda büyü yapan kişi Allahtan uzaklaşmalıdır diyor ama ben Allahı dilimden düşürsem sürekli insanları dine yönlendirmeye çalışıyorum hep dua ediyorum. Sadece sevdiğim çocuğa kalpten kalbe mesaj göndermek istedim büyü olduğunu bilmiyordum tövbe ediyorum gerçekten bilmiyordum çok kötü durumdayım.


Kayıtsız Üye
Büyü yapanda yaptıranda cehennemdedir diyen kul.
Bu konuyla alakalı bir hadis vardır bilmez misin?
Eskiden bir kul vardır öyle günahkar ki öyle büyük günahlar işlemiş ki herkes ona nasihat verirmiş tövbe etsin diye.
Nasihat vermişler vermişler kul bir türlü düzelmemiş. Günahlar işlemeye devam etmiş.
En sonunda nasihat verenlerden birisi ümidini kesip Allah seni bunca büyük günaha rağmen affetmez demiş.
Allah o zamanın peygamberine haber göndermiş; falanca kuluma söyle onun günahlarını affettim Allah seni affetmez diyen kuluma söyle o kim ki benim adıma hüküm verir o kim ki benim rahmetimden ümidini keser(gerçek olay)
Yani uzun lafın kısası Allah tüm günahlardan daha büyük sen ne kadar acizsin ki rabbinin adına hüküm verirsin.
Hani büyü büyük günahlardan birisi ya en büyük günah adam öldürmek.
Bir gün 99 insan öldüren bir adam tövbe etmeye karar verir bir imama gider imam şu saatten sonra senin affın yoktur der sinirlenip onuda öldürür daha sonra başka bir imama gider imam falanca bir grup var onlara sor ama Allahın affedemeyeceği günah yoktur der.
Kul yolda giderken Azrail canını almaya gelir canını alınca hem azap melekleri hem de rahmet melekleri gelir azap melekleri bu 100 insan öldürmüş bizim der rahmet melekleri ama tövbeye gidiyordu der.
Allah bu olay için hakem bir melek gönderir ve melek der ki geldiği yöne yakınsa azap melekleri görevini yapsın eğer tövbe etmek için gittiği yere yakınsa rahmet melekleri görev alsın der.
Melekler ölçerler Allah (senin affetmez dediğin rabbim) geldiği yöne sen kulumdan uzaklaş gittiği yöne sen bu kuluma yaklaş demiştir.
Ve bu olayla kul azap mesleklerinin azabından kurtulmuştur.
Kardeşim böyle nice hadisler var nice evliyalar doğrular bu hadisleri-olayları araştır ve doğruluğu gör. Hiçbir günah rabbimizden büyük değildir.
Yeter ki kul samimi olsun bir daha yapmamaya yemin etsin. Hele de içten olsun gözünden yaşlar aka aka tövbe etsin asıl pişmanlık budur.
Gelmişsin yok tövbe kabul olmaz bilmem ne diyorsun kul kulu kandırır ama Allahı asla ve asla
O bize şah damarımızdan daha yakın o ki firavunu bile cennet bahçelerine koymaya hazırdı.
O pişmanlığı biliyor o pişmanlığı üzüntüyü görüyor.
Eğer samimiysen ve pişmansan rabbim inşAllah affeder.

Okudunuz mu?  Zina günahından kurtulmak için ne yapmak gerekir?

Kayıtsız Üye
Kardeşim bu olaylar hakkında evliyaların peygamberlerin doğruladığı onca hadis onca olay vardır.
Hatta birini anlatayım eskiden bir kul vardır en büyük en kötü günahları işleyen bir kul herkes nasihat verirmiş tövbe etsin diye.
Nasihat vermişler vermişler kul bir türlü düzelmemiş. Günahlar işlemeye devam etmiş en sonunda nasihat veren kullardan biri Allah seni bunca büyük günaha rağmen (adam öldürme büyü vb.) affetmez demiş.
Allah (affetmez dediğin rabbim) o zamanın peygamberine haber göndermiş. Falanca kulumun günahlarını affettim. Allah seni affetmez diyen kuluma söyle o kim ki benim adıma hüküm verir o kim ki benden ümidini keser.
Diğer bir hadisi şerif;
Eskiden bir adam 99 kişiyi öldürmüştür bir imama gider imam artık senin için geri dönüşü yoktur der.
İmamı da öldürür sonra başka bir imama gider benim affım var mı diye sorar imam falanca bir grup var onlara git ama Allahım affedemeyeceği günah yok der.
Kul diğer grubun yanına tövbe etmeye giderken Azrail gelir.
Canını aldığı sırada azap melekleri ve rahmet melekleri yeryüzüne iner.
Azap melekleri 100 insanı öldürdü bizim der.
Rahmet melekleri ama tövbeye gidiyordu bizim der. Bu sırada Allah hakem bir melek gönderir melek der ki geldiği yöne yakınsa azap melekleri tövbe etmeye gittiği yöne yakınsa rahmet melekleri görev alsın der.Melekler ölçerler Allah kulun geldiği yöne sen kulumdan uzaklaş tövbeye gittiği yöne sen kuluma yaklaş demiştir.
Ve kul böylece azaptan kurtulmuştur.
Söylesene hangi günah rabbimizden büyük.
Kul diğer kulu kandırır ama Allahı kimse kandıramaz haşa.
Eğer pişmansan boynun rabbi ne karşı bükük ise gözlerinden saf ve temiz gözyaşların dökülüyorsa ve bir daha yapmamaya söz vermişsen firavunu bile cennet bahçelerine koymaya hazır olan Allah (firavun tövbe etseydi) söyle kulunu neden affetmesin.
Ha bu kul hakkı olayına gelirsek Allah kul helallik almasa da affeder sizden biraz kuran ayetlerine ve hadislere bakmanızı isterim.
Sanırım bir sohbette dinlemiştim bilginin doğruluğuna şüphem yok.
Örnek veriyorum bir kul çok büyük ah aldı ama helallik istemedi ve Allah’a tövbe et gerçekten pişman gerçekten boynu bükük Allah kulum bana gelsin ben onun helallik almasına razı olurum demiş.
Hatta bunu belirten hadisler de vardır.
Ha bu nasıl olur derseniz;
Allah ah etmiş bir kulunu mahşer günü karşısına çıkartır cehennem bir taraftan gürlerken cennetten bir köşk göstertir kul bu hangi peygamberin köşkü ey rabbim der Allah bu köşk senin der kul ey rabbim ben naptım da hak ettim bu köşk’ü der Allah kul hakkı yemiş olan kulu göstertir o kulum pişman oldu ben onu affettim ona hakkını helal et bu köşk senin der.
Ey kardeşim büyü yapanın günahından bahsederken haşa Allah’a şirk koşuyorsun söyle büyü günahta şirk günah değil mi?
Ne kadar acizsin ki rabbinin adına hüküm verirsin.

Okudunuz mu?  Cinler evimize ve kardeşime musallat oldu nasıl kurtulabiliriz ev değiştirdiğimiz halde yeni evdede varlar?

Kayıtsız Üye
Bakara suresinde büyü yapanın ve onu satın alanın ahirette nasibi yoktur buyuruyor.
Benim eşimede büyü yaptılar tabiki Allahın izniyle
Şükürler olsun kurtuldu
Ben diyorumki rabbim dilerse af efer dilerse etmez onu tabiki kendi bilir ama ben huzuri ilahide yaptıran kişinin imanı olsa imanına sarılırım
Allahdan en büyük duam dünyada bize yaşattıklarını yaşamadan ölmesin
Birde son olarak Allah nasılsa af eder Allahın rahmeti büyük Allah kullarına anadan daha şefkatlidir diyerek her haltı yersek piyango bileti alıp büyük ikramiye hayali kuran gafilden bir farkımız kalmaz


buyu yapanin tovbesi kabul olurmu, buyu yaptiranin tovbesi kabul olurmu, buyunun tovbesi varmi

Bu kategoride yer alan Hastaya şifa duası (Arapça) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü yaptıran tevbe ederse kabul olunur mu,Yoksa ebedi yeri cehennem midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.