Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:45
kadin
Yönetici

Türban takarken bone de sıkıntı yaşıyorum

Türban takarken bone de sıkıntı yaşıyorum

Kayıtsız Üye
yeni moda türban takma şekillerinde başın üst yani topuz bölgesinde bir kabarıklık oluyor.çok abest durmuyor bence daha zarif bir görünüm oluşturuyor 🙂 fakat ben o dolgun topuzun nasıl yapılacağını bilmiyorum n’olur yardımcı olunn!!

Okudunuz mu?  35 günlük hamilelik te kürtaj günahmıdır.dinen caizmidir.

Cevap: Türban takarken bone de sıkıntı yaşıyorum yarcımcı olun lütfenn..!!

Desert Rose
Verilen Hadis-i Şerifleri gözden geçirmenizi tavsiye ederiz kardeşim
Bahsettiğiniz şekilde baş bağlama Efendimiz(s.a.v) tarafından
hoş görülmemiş ve yasaklanmıştır.

______________

Hazreti Âişe buyurdu ki: Allahü teala, "Mü`min kadınlar başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar!" âyetini indirince onlar eteklerinden kesip hemen onunla başlarını örttüler." (Buhari)

Okudunuz mu?  Tövbe ediyorum ama kalbim ferahlamıyor

"Ebû Bekir`in kızı Esmâ (ki Âişe validemizin ablasıdır) ince bir elbise ile örtülü olarak Resûlullahın huzuruna girdi. Resûlullah ondan yüzünü çevirdi ve kendi mübarek yüzünü ve ellerini işaret ederek; "Ey Esmâ! Kadın ergenlik çağına ulaşınca vücudunun şurası ve burası dışında kalan yerlerinin görülmesi (gösterilmesi) caiz değildir" buyurdu. (Ebu Davud)

Okudunuz mu?  2 adet arası temizlik süresi on beş gün bu süre ilk adetin başlamasıylamı bitmesiylemi baslar

Hazreti Âişe bildirir: "Resûlullah efendimiz, "Allah`a ve ahiret gününe inanan bir kadın ergenlik çağına varınca yüzü ve elleri dışında herhangi bir yerini açması helâl değildir!" buyurdu. (Buhari)
Örtülü çıplaklar!

(Müslim) ve (Muvatta) kitaplarındaki hadisi şerifte, "Örtülü çıplak ve başları deve hörgücü gibi yükseltilmiş kadınlar, Cennete girmeyecek. Kokusunu bile duymayacaklardır. Halbuki, Cennetin kokusu, çok uzaklardan duyulacaktır" buyuruldu. Bu hadisi şerif, kadınların ince, şeffaf veya cilde yapışık dar elbise, çorap, baş örtüsü ile örtünmelerini ve saçlarını, başlarının üstünde küme yapmalarını yasak etmektedir. Böyle örtünmek, çıplak gezmek gibidir.

Okudunuz mu?  Kadında mezi meni

..


bone altı topuzu nasıl yapılır, topuzlu bone nasıl yapılır, bone altı topuz nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Adetliyken salavatı şerife okunurmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Türban takarken bone de sıkıntı yaşıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.