Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:42
sizden03
Abone

Sizce bu bana bir işaretmidir?

Sizce bu bana bir işaretmidir?

nur1986
bazı arkadaşlarım daha önce açmış olduğum konuları okudularsa sıkıntımı bilirler…yaklaşık olarak 7 8 aydır erkek arkadaşımdan yani sözlümden ayrılmuştık annesi istemiyor diye aylardır dua ediyorum Allahıma 4 senemi verdim dünya ve ahirette eşim olarak onu bana bağışla diye uzun zamandır iletişimimiz kesilmişti aramıyordu bende aramıyordum…aylarca Allahımda yalvardım duamı kabul etmesi benim eşim olmasını diye…yavaş yavaş içimden kayboluyordu sanki unutmaya başlamıştım sanki demekki hayırlısı değilmiş Allahım bana unutturuyor onu demiştim kendime…ama dün beni aradı öle çok heyecanlandım ki kalbim yerinden çıkıcaktı sanki o an unutamadığımı anladım yaklaşık bir saat konuştk sesinden anlaşılan özlediği burukluk beni kaybetme korkusu vardı görmek istediğini söledi her defasında vs vs vs sanki herşey yeniden ilk tanıştığımız zaman gibiydi …duamda hep Allahım umudum yok eğer olcaksa en ufak bir umudut ışığı göster umudumu tekrardan yeşert demiştim bu bana bir işaret mi acaba Allahım onu eşim olsun diye ettiğim duamı kabul olduda buda bana bir işaretmidir sizlere sormak istedim dünden beri aklımdan çıkmıyor arması bile okdar mutlu ettiki her aklıma geldiğinde bir tebessüm oluyor yüzümde alalhım sana şükürler olsun diyorum şimdiden herkese çok teşekkürler !!!

Okudunuz mu?  Hayızlı iken oruç tutulabilir mi

Cevap: sizce bu bana bir işaretmidir???

ravza 2
RABBİM gönlünüzdekini versin inşALLAH herşeyin hayırlısı neyse o olsun ALLAH C.C yar ve yardımcınız olsun bacım


Cevap: sizce bu bana bir işaretmidir???

nur1986
aminnn Allah razı olsun çok saol


Cevap: sizce bu bana bir işaretmidir???

eczdamla
Nur kardeş;sen gönlünü ferah tut.herşey olacağına varıyor.annesi ile ilgili sıkıntılar varsa belki de bu iş olsa ilerde daha çok üzüleceksin.yada rabbim nasip eder evlenirsiniz ilerde anneside yumuşar mutlu olursunuz.sen hep hayırlısı olsun diye dua et.bizler ilerde ne olacağını ve olacakların başımıza neler getireceğini bilemiyoruz.seni anlamıyorum zannetme.inan ne hissettiğini anlıyorum.üzülmen,sonra unutmak için çaba sarfetmen sonra tam unutuyorum derken bir telefonla tekrar eski haline dönmen içinin pırpır etmesi.umarım rabbim gönlüne göre veriri.hakkında en hayırlısı olur.

Okudunuz mu?  Üniversite okumak caiz mi

imamhatipli42
Allah (cc) hakkında hayırlısını nasib etsin (amin)

Kardeşler mümin duada ısrarlı ve ümitli olmalıdır fakat bu ısrar ne kadar olmalı onu kişi ancak kendisi tespit edebilir.

Allah (cc) mümin bir kimsenin duasına mutlaka icabet eder.
1) Kulun istediğini dünyada hemen vererek
2) Dünyada vermeyip imtihana tabi tutar ve ahirette daha iyisi ile vermek
3) Kulun istediğinin hayır gibi görünmesine rağmen şer olduğunu Allah (cc) bildiği için kulunu korumak için istediğini vermeyip onun yerine başka ihsanda bulunarak.

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel ilişki orucu bozar mı

3. maddedeki durum değişkenlik gösterebilir. Kul kendisi hakkında hayırlı gibi görünen fakat sonu şer olan bir istekte ısrar ederse Allah (cc) kulunun o şeri görmesi için kulun isteğini sonucu şer de olsa verir. İster ki kulum ısrarının sonucunun kötü olduğunu öğrensin.

Okudunuz mu?  Kuranın mealini mi yoksa arapçasını mı okumalıyım?

Bu netice itibari ile ısrarın ne kadar olacağı mümine bir şekilde mutlaka gösterilecektir. Ama insan bazen isteğinden dolayı hiçbir şey görmez hale gelir ve neticesi şer olan isteğe sahip olur.

Duada aslolan hayırlısını istemektir.

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Okudunuz mu?  Bazı Akraba ve Arkadaşlar ile Görüşmeme hakkında Sorum


nur1986
amin Allah razı olsun herzman duamın sonunda hayırlısı neyse onu ver Allahım derim Allah herkesin dualarını kabul etsin aminnn!!!


enteresting
.rabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.böyle bir dua var isterseniz Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla Tuvalete Tükürmek

islamyolu
Nur kardeşim. Allah her zaman mucizelerini gösteriyor . hiç olmaz dedigin şey Allahın izniyle öyle bir oluyorki inanılmaz bir şekilde hemde. benim başımdan çok geçti. Allahtan asla umut kesilmez. Dua ederken Kabul olunmaz diye düşünülmemesi lazım. Allah o an kabul etmiyorsa. bilesinki bir hayır var. zamanı gelince muhakkak kabul eder. aceleci olunmaması lazım

Okudunuz mu?  Karısı istemediği zaman sakal bırakabilirmi

nur1986
Allah hepimizin dualarını kabul etsin aminnn…hiçbirzaman dua ederken ya kabul olmazsa neden kabul olmuyor asla demedim hep inanıyorum Allahım dualarımı kabul edeceğine herzaman duamın sonunda hakkımda hayırlısı neyse onu ver Allahım diyorum çok inanıyorum tek bunlar değil tabikide her sıkıntımda isyan etmeden inanarak dualarımı ederim inanıyorum ki yaşadığım her sıkıntıda her dertte vardır bir hayır …

Okudunuz mu?  Ahmet fethullah el-cami hayatı

345034
nur sabrın sonu selammettir.ama sen yinede bir büyüğünden konu hakkında yardım al derim.hekim kimdir başından geçen.rabbim hakkında hayırlısını versin.

Bu kategoride yer alan Kaldıramayacağı bir günahı gafletle işleyen ölmeyi isteyebilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sizce bu bana bir işaretmidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.