Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
missa03
Abone

4 senedir bu 3 harfli musallatıyla uğraşıyorum

4 senedir bu 3 harfli musallatıyla uğraşıyorum

Kayıtsız Üye
4 senedir bu 3 harfli musallatı ile uğraşıyorum geçenlerde hoca olan bir teyzeye gittim bana onu yok ettim ve bir daha gelmeyecek dedi bana aşık olduğunu ve eşimi hiç istemediğini söylemişti ama ben hala anlamıyorum gerçekten 3 harfli mi… geceleri uykumdan uyanıyorum sanki kafamın içinden arı kovanında arıların çıkardığı yada eşek arısının sesi gibi sesler duyuyorum sanki beynimi kemiriyor gibi çocuk ağlaması müzik sesleri oluyor dua ediyorum kuranı kerim okuyup namaz kılıp öle yatıyorum banamısın demiyor sanki beni yataktan aşağıya atıyor yastığım yukarı kalkıyor bunun sebepleri 3 harfli midir bende var mı yardım edin hoca bulamıyorum tek çarem İnternet oldu bana çok acil cevap….. hayırlı geceler


Yorum: 4 senedir bu 3 harfli musallatıyla uğraşıyorum

Kayıtsız Üye
Kardeşim benim kurtulmanın yolu bana sorarsan iman etmekten geçer sadece Allah’tan istemen yeterli zaten Allah eğer gerekiyorsa ve razı geliyorsa kurtarır Allah senden Razı olsun kardeşim.

Okudunuz mu?  Hasta için dua etmek

Yorum: 4 senedir bu 3 harfli musallatıyla uğraşıyorum

muvaffak
Kötü amaçlı varlıklardan kurtulmanın yolu hacılara, teyzelere gitmek değildir. Hacılar, Hocalar, Teyzelerin de ellerinden bir şeyin gelmeyeceği açıktır. Böyle olaylardan kurtulabilmenin yolu düzenli olarak Kuran okumak, yatmadan önce Felak nas ihlas surelerini defalarca okuyup korkudan Allah’a sığınmaktır. İbadetleri düzenli yapıp aksatmamak, dualarda kendisinden başka kimsenin yardımcı olamayacak olandan yardım istemek size fayda sağlayabilir. Sakin olun, size ancak korku verebileceklerini, kesinlikle fiziki zarar veremeyeceklerini aklınızda tutun. Üstesinden gelemiyorsanız profesyonel yardım almak için doktora başvurabilirsiniz. Teyzelerden, amcalardan size bir fayda gelmeyecektir.

Okudunuz mu?  Bağışlama ile ilgili öyküler

Yorum: 4 senedir bu 3 harfli musallatıyla uğraşıyorum

Kayıtsız Üye
Merhaba bende de 2 senedir var beynimi başkası yönetiyordu artık 2 sene boyunca sabah uyanır uyanmaz 7 şer defa ayet-el kursi Felak nas okurum ama yine aynı bir hocaya gittim 3 harfli musallatı dedi muska yaptı geçti geçmedi derken eskisinden iyiyim şükür ama bu psikolojik bir durum gibi gelmiyor ama elbette medet ummak Allah’a dır ama benim şahsi fikrim fiziki hastalıkların dermanı doktorda gidip tıbbi destek almaksa böyle ruhsal manevi rahatsızlıkların şifasıda önce Allah olmak üzere Allah’ı bilen hocadan destek almaktadır bilmiyorum Allah seninde şifanı versin inşAllah .Aynı durumdayız şenle karşılıklı dualaşalım.


Omer Faruk
< Merhaba bende de 2 senedir var beynimi başkası yönetiyordu artık 2 sene boyunca sabah uyanır uyanmaz 7 şer defa ayet-el kursi Felak nas okurum ama yine aynı bir hocaya gittim 3 harfli musallatı dedi muska yaptı geçti geçmedi derken eskisinden iyiyim şükür ama bu psikolojik bir durum gibi gelmiyor ama elbette medet ummak Allah’a dır ama benim şahsi fikrim fiziki hastalıkların dermanı doktorda gidip tıbbi destek almaksa böyle ruhsal manevi rahatsızlıkların şifasıda önce Allah olmak üzere Allah’ı bilen hocadan destek almaktadır bilmiyorum Allah seninde şifanı versin inşAllah .Aynı durumdayız şenle karşılıklı dualaşalım. >
SEvgili kardeşlerim,

Okudunuz mu?  Felçli hastaya bakmak

Forumda bu tür sorulara sürekli aynı cevabı veriyorum. Allah müşriklerin CİN’lerden korkularına karşılık CİN suresini indirmiştir. Bizim halkımız Kur’an okumadığı için ÜÇ HARFLİ deyip duruyor. Allah CİN suresi indirmiş, bizimkiler ismini bile söylemekten korkuyorlar.

Allah bu sureyi Cinlerin insanlar üzerinde HİÇBİR HÜKMÜNÜN olmadığını göstermek için indirmiştir. Allah aşkına artık şu üçkağıtçı hocalara para yedirmekten vazgeçin.

Okudunuz mu?  Kaç çeşit doktor vardır?

Allah’a güvenen İslam’ın şartlarına uyar bir de oturur dinini doğru dürüst öğrenir. O’ndan sonra bu CİNlerden korkmamanın gerektiğini korktuğu takdirde ŞİRKE girdiğini bilir.

Allah’a güvenin musallattan korkmaz.!


Kayıtsız Üye
Haklısınız iman eksikliği de var tabi ama öyle bir durum ki kendi yaşadığımdan söylüyorum dua okumayıda dua etmeyide bırakmadığım halde Allah ile de vesvese geliyor dualarım kabuk olamayacak boşuna dua etme diye diye ve yenik düştüğüm anlarda oluyor öyle bir sarıyor ki insanın aklını kalbini Allah hepimizin yardımcısı olsun dua beklerim


Kayıtsız Üye
Merhaba belirtilen isimler güvenilirmi çünkü internet veya telefon aracılığıyla ulaşılıyor birde ben 1 yıl önce bir hocayla tedaviye başladım memnum kaldım da kalmadım da diyebilirim bana sizin bahsettiğiniz gibi bir hoca lazım ama artık korkuyorum da bir başka hocayla da işlem yaptırmak ve şuan ki hoca bişey yaptı sonuçta başka hoca başka bişey yapsa ne olur

Okudunuz mu?  Eşimin ilk eşinden bir kızı var onu hiç sevmiyorum ne yapmalıyım

Omer Faruk
< Ünlü "Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu", "Serkan Kiremit" gibi uzmanlara danışmanızı tavsiye ediyorum. Kesinlikle bu bir Allah vergisi bir ilimdir. Her hocaya gidilmez. Fayda bulmak için gidersiniz ama zarar görürsünüz. Olmayan şeyleri siz kendi ellerinizle oldurursunuz. En iyisi bu işi bilenlere gitmekte. Ben gittim ve çok memnun oldum. Bu hocalarımızın ücret talebi oluyor ama durumunuz iyi değilse sizden ücret almıyorlar. >
Sakın! böyle üç kağıtçılara inanmayın. CİN suresi bu üçkağıtçılara inanmamanız için yeterince rehberdir. Allah’ın rehberliği müslümana yeter. Hele bu işi ücretli ticaret haline getiren tamamen Allah ve Dini ile savaşıyor. Ücretsiz yapıyorum diyenler bile para uzatıldığında reddetmiyor alıyorlar.

Okudunuz mu?  Cenaze defininden sonra evde okunan Yasin'in peşine hangi dualar okunmalıdır?

Cinler konusunda Rasulullah döneminde CİN suresi indikten sonra kesinlikle böyle bir tedavi ve dua yolu kullanılmamıştır. Allah cin konusundaki felak, nas ve cin suresini okuyup üfleyelim diye değil CİN meselesini anlayalım diye indirmiştir.

Bunun dışında psikolojik bir sorununuz varsa halüsinasyon görüyorsanız, şizofreni belirtileriniz varsa lütfen gecikmeden müslüman bir psikoloğa/psikiyatr’a gidin. Bu konular TIP ilminin alanıdır.

Selametle…


Sura
Ben çok küçük yaştan beri cinlerle uğraşıyorum. Yıldızım düşük diye muska taktım şükür ki gittiler. Ama muskayı çıkardım şimdi ve rüyalarıma giriyorlar. Bu gece rüyamda herkes marketleri yağmalamış. Her yer kapanmış. Zoraki bir yer bulup sadece son kalan bisküviyi alıyorum. Sonra düş alıp gece vakti bir eve gidiyorum. Yanımda bir arkadaşım var. Evin duvarında tavanda cin var yazıyor. Kafamı kaldırıp baktığımda bana saldırıyor. Kömür karası, kocaman gözleri var. Bir sürü dua okuyorum. Felak, nas, bitiremediğim ayetel kursi, fatiha… çini korkutuyorum ama etkisizleştiremiyorum bir türlü. sonra o evde yaşayan kadın geliyor. Bana kaç diyor ve cami açıyor. Camdan kaçıyorum cin de peşimden geliyor. Sokaklar çok işsiz ve gecenin bir yarısı. Ben ne kadar gidersem cin o kadar geliyor. Sonra arkama bakıp bana diyor ki, bak işte uyandırdın.

Okudunuz mu?  Hırsızlık yaptım ve çok pişman oldum tövbe ettim ne yapmam lazım?

Sonra ondan daha büyük daha çirkin daha hiçbir şeye benzetemediğim elleri yere değen kafası kel siyah bir şey ayağa kalkıyor. Ben bu kez can havliyle kaçıyorum.

Uyanmaya çalıştım. Ama uyanamadım. Ben de rüyamda gözlerimi kapatıp bekledim. Dualarım pek ise yaramadı. En sonunda uyanabildim ter içinde kalmış, kalbi deli gibi çarpan bir vücutla.

Okudunuz mu?  Hz. Yusufun özellikleri

Nedir bu rüyanın hikmeti ? Hep kendimi cinlerle uğraşırken buluyorum.


misafir4
şeytanın tek gücü insanları korkutmakdır, bir de insanlara sonu hüsran olan süslü boş vaadlerde bulunmakdır.

insana korkutarak her şeyi yaptırırlar. bugün dünya hayatında somut olarak da bu böyledir. telefonla gayet aklı başında olan kimselerin dolandırılması, geçim evlilik veya her türlü endişeyle insanların yaptıkları veya küresel ölçekde dünya nizamı açısından da bu böyledir. insan Rabbine kulluk yapmak üzere yaratılmışdır. insan böyle yapmadığı takdirde, türlü korkularının neticesinde; kendilerini, bu korkuların çözümü olarak gösterecek olan herkese ve her şeye kulluk kölelik yapacakdır. bizler sadece Rabbimize muhtacız ve bizim ihtiyaçlarımızı gideren ve bizi rızıklandıran O dur. bizi emanette kılacak olan sadece yüce Allah avc dir ancak insan buna rağmen koşturacak da koşturacak arayacak da arayacak olursa, koşturur da koşturur arar da arar. insanın korkuları insanın algılarını da açık bir şekilde bozar. insan aynı şeyleri farklı yorumlar, farklı görür. hakimler savcılar, akademisyenler hocalar, komutanlar bilmem kimler de belki okuma yazması olmayan, gücü kuvveti de olmayan kimselerce telefonlarda boşuna dolandırılmıyorlar. bu günlük hayatta sıradan meselelerde de böyledir, insanın hayatını korkuları ve endişeleri yönlendirir dolayısıyla buna mahal vermeyeceksiniz. yıldızım düşüktü demeyecek bunun üzerinde durmayacaksınız. kötü bir rüya gördüğünüz vakitte uyandığınızda solunuza üç kere tüküreceksiniz, geçeceksiniz. güzel bir rüya gördüğünüz vakitte hayra yoracak kimselere anlatacak, ve hayra yoracaksınız

Okudunuz mu?  Ahlaki tutum ve davranışlar ile ilgili şiirler

3 harfliler, üç harflileri yakan dua, 3 harflileri kovan dua

Bu kategoride yer alan Erkeğin küpe takması günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

4 senedir bu 3 harfli musallatıyla uğraşıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.