Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:19
missa95
Abone

Komik karı koca fıkraları

Komik karı koca fıkraları

Kayıtsız Üye
Komik karı koca fıkraları


Cevap: Komik karı koca fıkraları

m.deniz
Yangın
Adamın birinin evinde yangın çıkmış , ortalık alevden dumandan görünmüyormuş . Tabi hal böyle olunca komşulardan kimse yanaşmamış eve girip birilerini kurtarmaya . Adam bütün cesaretini toplayıp eve koşar ve birkaç dakika sonra kucağında bir çocuğuyla geri döner . biraz nefeslenir daha sonra tekrar koşar eve bu kez de karısıyla geri döner . Sonra yine koşar diğer çocuğuyla döner . Adam iyice nefeslendikten sonra yine girer içeri biraz durduktan sonra dışarı çıkar ama yanında kimse yoktur . Biraz nefeslenip yine girer içeri tekrar boş çıkar ve nefeslenmeye başlar . Komşulardan biri merak eder içeri giripte neden boş çıktığını sorar . Adamda gayet sakin bir şekilde içerde kurtarılması gereken herkesi kurtardım sadece kaynanam kaldı onu da arada bir içeri girip geri çeviriyorum der ….

Okudunuz mu?  İhtilam Olamayınca Kasıklarda Oluşan Ağrı

Paraşütçü
Birgün adam işten eve erken gelir karısı yatak odasında sevgilisi olduğundan heyecanlı heyecanlı sorar
hayırdır kocacım erken geldin demiş . Temel de iş erken bitti biraz uzanacağım demiş ve yatak odasına girmiş balkonda bir adam görmüş hemen koşmuş balkona yapışmış adamın yakasına . Kimsin ulan sen demiş , adam biraz ürkek biraz heyecanlı şeyy abii ben paraşütçüyümde sizin evin balkonuna iniş yapmak zorunda kaldım . Adamın yakasını bırakan koca doğrudur bilader der küvetinden dalgıç çıkan evin balkonundan paraşütçü çıkması gayet normal ..

Okudunuz mu?  Sözsüz müzik haram mıdır

Benim Herif Yapmaz
Meşhur bir televizyon kanalı Her ülkeden bir kadın seçerek karı-koca aldatması üzerine bir araştırma yapmak için soru sorarlar..Soru şu : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ? İşte çeşitli cevaplar..
İsveçten Katılan Kadın : – Benim neyimi beyenmedin diye sorardım..der.
Rusyadan Katılan Kadın : – Hiçbişey sormam ve direk evi terk ederim..der.
Fransadan katılan Kadın : – Sevgilime gider beni teselli etmesini söylerim..der.
İtalyadan gelen Kadın : – Kadını öldürürüm..der.
Yunanlı Kadın : – Kocamı da onunla yatan karıyı da öldürürüm..demiş.
İspanyol Kadın : – Kocamı alnından vururum..der.
Türkiyeden Katılan Kadın : – Benim Herif Yapmaz..der.

Okudunuz mu?  Cami isminin açılımı nedir

kari koca fikralari, komik karı koca fıkraları, komik kari koca fikralari

Bu kategoride yer alan Türk edebiyatından çok komik gelin kaynana atışması mutlaka bakın başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Komik karı koca fıkraları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.