Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:31
missa1
Abone

Gece aynaya baktım Arkamda Birşey Gördüm

Gece aynaya baktım Arkamda Birşey Gördüm

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.
Yaşım15’di Misafir Odasına Aynanın Önündeydim Aynaya Bakıyordum Hatırlamıyorum ve Bi Anda Yere Baktım ve Tekrar Aynaya Bakınca Aynanın Sol Köşesinden Bir Beyaz Perçem Gittiğini Gördüm Sadece Beyaz Etek veya Alt Kısmını Gördüm Direkt Cama Baktım Camlar Kapalı Perdeler Oynamıyor Şaşkınlıkla Kaldım Öyle İyi Birşeymidir Acaba?

Okudunuz mu?  Adetliyken Allah yazılı yüzük takılır mı

Cevap: Gece aynaya baktım Arkamda Birşey Gördüm

imam
< Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Yaşım15’di Misafir Odasına Aynanın Önündeydim Aynaya Bakıyordum Hatırlamıyorum ve Bi Anda Yere Baktım ve Tekrar Aynaya Bakınca Aynanın Sol Köşesinden Bir Beyaz Perçem Gittiğini Gördüm Sadece Beyaz Etek veya Alt Kısmını Gördüm Direkt Cama Baktım Camlar Kapalı Perdeler Oynamıyor Şaşkınlıkla Kaldım Öyle İyi Birşeymidir Acaba? >

ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Cin ve şeytan değildir merak etme. çünkü görünmezler.
Gece aynaya bakmayın emri bundan dolayıdır.

Okudunuz mu?  Kuran hangi halife döneminde kitap haline getirilmiştir?

Cevap: Gece aynaya baktım Arkamda Birşey Gördüm

islamyolu
< ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Cin ve şeytan değildir merak etme. çünkü görünmezler.
Gece aynaya bakmayın emri bundan dolayıdır. >

Kardeş Cin neden görükmesin. istediği zaman öylede güzel görüküyorlarki. bundan 8 sene önce Memleketteyken. üst kattaki kadına musallat olmuşlardı öyle bir dövmüşlerdiki. Kapıyı kırıp içeri baktıgımızda Agzı burnu kan içindeydi. o günleri unutamam. ben çok örnekler verebilirim.

Okudunuz mu?  Tesettür konusunda yaşadığım sıkıntılar

İmam kardeşimin dedigi gibi. cin veya şeytan degildir. Yani olmayabilirde bazen bizlerede oluyor sanki bir şey geçti öyle oldu böyle oldu. Kardeşim anladıgın duruma göre sen geceleri çok korkuyorsun. Korkan kişide çeşit çeşit sesler duyar. seni izleyen biri varmış gibi gelir. ya anlayacagın 1. katta birisi kapıyı çarpsa sen 8. katta onu duyarsın..

Okudunuz mu?  Veda hutbesi arapça-türkçe

Cevap: Gece aynaya baktım Arkamda Birşey Gördüm

Kayıtsız Üye
Ben köyde akşam arabayla geçiyordum oluğun(su alma yeri) önünden sonra orada beyaz üstlü heryeri bembeyaz biri gördüm acaba nedir


gece aynaya bakınca ne olur, gece aynaya bakmak, aynaya çok bakınca ne olur

Bu kategoride yer alan Neye elimi atsam kuruyor hiçbir işim rast gitmiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece aynaya baktım Arkamda Birşey Gördüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.