Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:50
sizden0
Abone

Deliricem bıktım bu vesveselerden [GUSÜL]

Deliricem bıktım bu vesveselerden [GUSÜL]

angmar55
Nolur yardım edin gusül alırken oluyor hep normal abdestte olmuyor husül alırken burnuma su çekerken az çektiğimi düşünüp tekrar başa dönüyorum bazende 2 tanesini çekiyom 3.de az çektiğimi düşünüp gene başa dönüyorum ağzıma su alırıkende az aldığımı düşünüp vesvese yapıyorum bugün tam 8 kere başa döndüm artık yeter çıldırıcam bunalıma girdim şu an bile hala vesvese var içimde hala kabul olmadı git bir daa al diye nabıcam bilmiyorum gusül sırasında 3den fazla su çekersek kabul olurmu aldığım abdest bide suyu az çeksekte yeterlimi?

Okudunuz mu?  Şehvetsiz akan meni boy abdesti

Cevap: Deliricem bıktım bu vesveselerden [GUSÜL]

Ercan
Gusülde 3 defa burna 3 defa ağza su verip vücudun her tarafını ıslatmanız yeterlidir. Az gitti çok gitti gibi şeyler vesvesedir. Guslünüz geçerlidir inşAllah.


Cevap: Deliricem bıktım bu vesveselerden [GUSÜL]

angmar55
Allah razı olsun sizden vAllaha çok insanı çıldırtıyo bu şeytan dinden soğutmaya çalışıyor sürekli beni ama başaramıycak tekrardan sağolun.

Okudunuz mu?  Haktan ismi çocuğa verilirmi

Cevap: Deliricem bıktım bu vesveselerden [GUSÜL]

zonekir1
Beyler gusl alırken sular gitti gecerli olurmu


Ercan
< Beyler gusl alırken sular gitti gecerli olurmu >
Guslün farzlarını yerine getirdiyseniz guslünüz geçerlidir. Farzlarından bir tanesi yapamadıysanız, sular gelince tekrar gusletmeniz gerekir.


vesveseden bıktım

Bu kategoride yer alan Taso Oynamak Caizmidir Kumara Girer mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Deliricem bıktım bu vesveselerden [GUSÜL] Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.