Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:25
sizden8
Abone

Vesveselerden bıktım artık.

Vesveselerden bıktım artık.

mslmn
o kadar vesvese için video verdiniz ama yinede moralim çok bozuk.

La ilahe illAllah derken

Acaba illAllah kısmını yanlış mı söyledim şirk midir?
acaba ilahe kısmını atladı mmı ?
en çokta illAllah derken vesvese geliyor "L" harfini n veya d olarak mı söyledim diyorum ?Şirke girmekten çok korkuyorum "İllAllah derken "L" harflerini d veya n olarak mı okudum acaba diyorum. galiba bundan sonra siteden atılcam ama yapcak bişi bulamıyorum.

Okudunuz mu?  Cünüp Ölmek ?

Cevap: Vesveselerden bıktım artık.

Dide-i Giryan
Türlü vesveselerden çok muzdarip olmuş bir insan olarak ben seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Fakat, bir gün Allah(c.c.)’ın izniyle bu vesveselerinden kurtulduğunda boşuna kafa yorduğunu anlayacaksın.
Biliyorsun, bizlere vesvese veren şeytandır. Her şeyi zor, içinden çıkılmaz gösterip Allah (c.c.) muhafaza bizleri dinden soğutmaya, uzaklaştırmaya ve hatta çıkarmaya çalışan odur.
Bu nedenle, uğraştığın halde dilin dönmüyorsa, Allah (c.c.) katında senin içten ettiğin dua, samimi okuduğun sure, yaptığın ibadet makbuldür her zaman.
Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in hadis-i şerifinde de buyurduğu üzere; ”Zorlaştırmayınız, kolaylaştırınız; nefret ettirmeyiniz, sevdiriniz.”
Tez zamanda bu vesveselerinden kurtulman dileğiyle, Allah (c.c.) yâr ve yardımcın olsun.


Mumsema ekibine lütfen okuyun

Kayıtsız Üye
Mumsema ekibi sorumu cevaplarsanız çok sevinirim . Bende bir hastalık var bir şey hakkında konuşuyoruz biriisyle mesela eşcinaellik hakkında konuştuk geçen arkadaşımla insanın elinde değil gibisinden konuşmuştuk bir muhabbet geçti yani Allah korusun vs deyip geçtik ama benim kafama takılıyor ya bendede varsa elimizde değil bendede çıkarsa acaba varmı sürekli ama sürekli bende vesvese oluyor ve artık gerçekleşmiş kehanete dönüşüyor bende genel olarak var bu takıntı yapma hali ama bu çok ciddi ve korkuyorum 1 -2 gün geçti ve kendi başıma hiç yoktan korkunç bir şey getirebilirim ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Okudunuz mu?  Parayla Dua Yazdırmak veya Bilgi Almak Günah mı

vesveseden biktim, vesveselerden bıktım, vesveseden bıktım

Bu kategoride yer alan Vefat eden anne ve baba için namaz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesveselerden bıktım artık. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.