Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
missa
Abone

Çilelerimden bıktım usandım artık

Çilelerimden bıktım usandım artık

Kayıtsız Üye
Selamlar….
Bıktım artık en ufak bir şeye dahi halim kalmadı. Canımdan da şu dünyadan da bıktım… Çok zor bir dönemden geçiyorum gerçekten. hayatımda öyle şeyler yaşadım ki sıradan bir insanın asla yaşamadığı şeyler. Resmen zulüm bu zulümmm. Artık hiçbir şeyi nimet saymıyorum. Allah bana bu kadar ağır yük yükledi keşke yaratılmasaydım mahşerde kafirlerin diyeceği gibi keşke toprak olaydımm…. Artık gözüm hakkımdan başka hiçbir şeyi görmüyor. Bazen diyorum ki önce hakkım sonra Allah’ın rızası… Gerçekten de öyle ama Allah’ın rızası artık umrumda değil tek derdim hakkımmmm o kadar. Mahşere kadar bekleyemem bu dünyada hakkım bana verilip bana zulmedenlerin yerden yere vurulup ciğerleri sökülmedikçe rahatlamayacağım.öfke nöbetleri geçiriyorum ara sıra. işin en sakat tarafı önceden helal etmiş olmam ki bütün bu yaşadıklarımdan önce dedim ve bin türlü pişmanım keşke o sözü söyeleyeceğime ciğerim sökülseydi daha iyiydiii.. Artık cehennemi göze alıp büyü felan bile yaptırabilirim onlara karşı hiç acımam kalmadı insanlara. Çok felaket durumdayım bana kurbanınız olayım yol gösterin.

Okudunuz mu?  Günlük hayatımızda kullandığımız dini ifadeler nelerdir

Yorum: Çilelerimden bıktım usandım artık

Hoca
En İyi Yol Sana En Yakın ve Seni Annenden Bile Çok Seven Yüce Rabbinin Yoludur.
Sen Onu Tanısaydın Bu Halde Olmazdın, Çırpınşın Hep Bu Yüzden
Ona Yönel ve Af Dile O Sana Mutlaka Yol Gösterecektir

Okudunuz mu?  Merhamet nedir Nasıl merhamet sahibi olunur?

Yorum: Çilelerimden bıktım usandım artık

Kayıtsız Üye
Hocam ne kadar zor bir durumda olduğumu ne kadar perişan bir halde olduğumu tam olarak anlamadınız galiba? Çok ama çok felaket bir durumdayım gelen vuruyor giden vuruyor hastalıklarım azdı büyü yaptırıp geberip gitsin istiyorum hepsi tek bir kişinin altından çıktı ölsün de insanlarda rahatlasın bende rahatlayım yani sırf günah olduğu için yaptırmadım ama yakında hiçbirine önemsemeyeceğim galiba sabrımın son radleleri artık patlayacağım bitsin artık şu dünya………

Okudunuz mu?  Eşimin ailesi ile sorun yaşıyorum

Yorum: Çilelerimden bıktım usandım artık

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,
Öncelikle çok yanlış düşünüyorsun ve bu yüzden çok yanlış, ağıza alınmayacak sözler kullanıyorsun. Bu yaptığın isyandan daha büyük. Sadece senin mi dertlerin var sanıyorsun şu koskoca dünyada ? Milyonlarca insanın senden kat kat daha büyük derleri var, bundan emin olabilirsin. Rabbim sana bir ağız, bir dil vermiş, sen onu dua etmek için kullanmak yerine, isyan etmek ve ağıza alınmayacak sözler sarf etmek için kullanıyorsun. Senin yerinde olup da konuşabilmek için neler vermeyecek kaç kişi vardır hiç düşündün mü ? Daha dünyaya yeni gelen bebekleri düşündün mü ? O küçücük bedenleri ne kadar ağır hastalıklarla dünyaya geliyor. Ya bu koskoca dünyayı hiç görememiş olan kişileri düşündün mü ? Gözlerini kapat, ve kendini onların yerine koy. Yerine otur ve hiç kalkamayacakmış gibi kendini onların yerine koy. Sus ve hiç konuşamayacakmışsın gibi düşün. Ne kadar korkunç öyle değil mi ? Sen hiç tecavüze uğradın mı ? Taciz edildin mi ? Baban anneni gözlerinin önünde öldürdü mü ? Küçücük bebeğin hastalıktan öldü mü ? Şimdi kalk ve haline şükür et.

Okudunuz mu?  Yemin Edilen Bir Konuyu Yanlışlıkla Bozmak

bıktım

Bu kategoride yer alan Adetli iken günlük dualara, besmeleye devam edilir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çilelerimden bıktım usandım artık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.