Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:57
missa93
Abone

Böbrek taşını eritip yok etme kürü

Böbrek taşını eritip yok etme kürü

Kayıtsız Üye
1 Kilo Medine hurması al.(Kesinlikle ucuz diye Tunus, Cezayir v.s. hurması alma.) Akşam 5 tane hurmayı çekirdeğinden ayır. Ayırdığın hurmayı 3-4 parçaya böl. Ayırdığın hurmaları ve bütün halindekileri çekirdeklerini büyükçe bir cam bardağa koy. Bardağı klorsuz içme suyu ile doldur. Sabaha kadar bekle. Sabah kalkınca yemek yemeden 10-15 dakika önce bu bardağın içindeki malzemeleri(hurma ve çekirdekleri) teflon olmayan bir kabın içine koyup ocakta bir taşım kaynat. Kaynayınca köpürmeye başlıyor. Ocağın altını kapatıp, kabın içindeki hurma suyunu cam bardağa boşaltıp suyu iç, kabın içindeki hurmaları ye, çekirdekleri çöpe at.
Aynı işlemi akşam yemeğinden önce yapmak için aynı şekilde 5 tane hurmayı yukardaki tarife göre hazırla. Akşam eve gelince tekrar uygula. Bu kürü 1 ay boyunca aralıksız uygula.
Ayrıca Yücel AYDEMİR’in YAŞAMIN GİZEMİ SU VE TUZ İSİMLİ KİTABI mutlaka okuyun derim.
Tarif benden şifa Allah’tan. Afiyet olsun.

Okudunuz mu?  Gusül abdestini yarıda bırakmak

Cevap: Böbrek taşını eritip yok etme kürü

Şema
Böbrek taşını eritmenin en kolay yolu sabahları aç karnına bir çay bardağı yoğurt suyu içmektir. denenmiştir.


Hurma Bobrek Tasini nasıl eritir, bobrek tasi için hurma kurunun yapilisi, hurma cekirdegi bobrek tasi

Bu kategoride yer alan Hac ne zaman yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Böbrek taşını eritip yok etme kürü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.