Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:09
sizden9
Abone

Beddua Etme

Beddua Etme

mavigökyüzü
Merhaba
Babam biraz kızgındı sana beddua ederim dedi ama etmedi içinden bedeua düşündüyse ama bu dilinden çıkmadıysa geçerli olmaz değil mi?


Yorum: Beddua Etme

İslam
Beddua etmedikten sonra beddua sayılmaz ama kızgın olması da Allahı kızdırır özür dile ve rahatla

Okudunuz mu?  Tefsirden önce hadis kitabı mı alınmalı?

Yorum: Beddua Etme

Kayıtsız Üye
Merhaba ben birine icimden babasının ölmesi için beddua ettim babası iki gün sonra vefat etti çok üzgünüm gercekten simdi kendimi sucluyorum benim yuzumden mi vefat etti diye biliyorum ölüm Allahin emrinde ama vesilesi ben miyim diye aklimdan cikmiyo vesilesi ben olabilir miyim ölümünde?

Okudunuz mu?  Zebaniler neyden yaratılmıştır?

Yorum: Beddua Etme

arifselim
Merhaba kardeşim. Senin yapman gereken şey sadece tövbe istiğfar etmendir. Ölüm nedenini hakkıyla ancak Allah bilir ne sen nede biz bilemeyiz.

Bu kategoride yer alan Dişimi çektirdim , kanama devam ediyor . başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beddua Etme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.