Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:20
sizden09
Abone

Kuaförlerde ve ya güzellik salonlarında kaş alan kuaförler için bir günah varmıdır

Kuaförlerde ve ya güzellik salonlarında kaş alan kuaförler için bir günah varmıdır

rabia fatma
kuaförlerde ve ya güzellik salonlarında kaş aldırmanın,saç renginin değiştirilmesinin günah olduğunu biliyorum fakat bu işi yapan yani kuaförler için bir günah varmıdır bunun hakkında bilginiz varmı….

Okudunuz mu?  Allah bize yeter sözünün anlamı nedir?

Yorum: Kuaförlerde ve ya güzellik salonlarında kaş alan kuaförler için bir günah varmıdır

Ensar
Saçı boyama konusunda kişi eğer eşi için eşine sadece görüleceği hususunda cevaz verilmiştir elbette bu boyama da su geçiren cinsten olacak bunda bir beis yoktur kuaför için. Ancak kaş alımı yasaklanmıştır bununla ilgili hadisler mevcuttur dolayısıyla kuaförde bu lanetlemeden hadisten payını alır.

Bu kategoride yer alan Suya Necaset Karışması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuaförlerde ve ya güzellik salonlarında kaş alan kuaförler için bir günah varmıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.