Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:21
missa2
Abone

Mezi meni vesvese

Mezi meni vesvese

Kayıtsız Üye
iyi günler arkadaşlar. ben vesveseli biriyim galiba her tuvalete gidişimde iç çamasırını kontrol ederim ıslaklık varmı diye uyumadıgım halde. bugün yataga yattım uyumadan peniste bir kasılma gibi kasıntı gibi bişey oldu umursamadım uyudum sabah aklıma takıldı akıntımı oldu diye. yani uyanıkken oldugum halde vesvesemi acaba cvp içi tşk kardeşlerim.

Okudunuz mu?  Bir kaç sene cünup kaldım Allah affeder mi?

Cevap: mezi meni vesvese

Şema
vesveye kulak asmayalım
mezi şüphesi varsa kontrol edilir ıslaklık yoksa çamaşır değiştirilmez.


Vesvese

Kayıtsız Üye
Lütfen bir yardım edin. Ben ne yazıkki namaz kılmayan birisiyim ve yine ne yazıkki yeri geldiğinde harama bakıyorum ve bundan ötürü mezi geliyor biliyorum meziden ötürü gusül gerekmez ama ne yapmam gerekir mezi geldikten sonra sadece bulaşan yerleri yıkasam olur mu yıkadıktan sonra normal işime devam etsem olur mu bunun ve daha bir çok şeyin çok vesvesesini yaşıyorum lütfen cevap verin verirseniz çok sevinirim zor durumdayım bu vesveseden dolayı hayatıma devam edemiyorum şimdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İnsan zina yapınca neden cezalanmaz?

Yorum: Mezi meni vesvese

ACİLSERVİS
Üzerinde idrar kalmış mezi kalmış ne önemi var. zaten namaz kılmıyorsun. Yapman gereken namaz için temiz olmak.


Mezi ne zaman cikar ve kokar mi, mezi

Bu kategoride yer alan Büyüklere saygı küçüklere sevgi göstermekle ilgili ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi meni vesvese Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.