Anasayfa
24 Aralık 2023, 14:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir

Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir

Kayıtsız Üye
rüyamda yeni bir ev ve yeni bir mutfak gördüm ancak mutfağın kapısı yeni ancak eski görünümlüydü daha sonra bir bahçe yada tarlanın üstünden geçtik yanımda genç birkızla sarılıydım başımıza bitkilerin yaprakları değiyor ve hava çiseliyordu ayağımızn altından su geçiyordu suya basmamak için topraklı yerlerden geçtik ama toprak çok güzeldi sonra yine evin önüne geldik annemde bana evin kapısında iki tane beyaz baş yastığı verdi acaba ruyama bir yorum yapılırmı şimdiden çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

semiha


Cevap: Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir

arifselim
Rüyada yeni ev ve yeni evin içerisini görmek hayırlıdır. Bu kiş iş hayatında ya da günlük hayatında yaptığı iyi şeylerden ötürü kendisine düşman olan kişilerin çok kötü durumlara düşeceklerine işarettir. Ayrıca hayırlı ve huzurlu bir ömre işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yolculuk Yapmak

rüyada yeni mutfak görmek, rüyada yeni mutfak, rüyada yeni mutfak

Bu kategoride yer alan Rüyada yumurta içinde bebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.