Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yolculuk Yapmak

Rüyada Yolculuk Yapmak

Hoca
RÜYADA YOLCULUK
Yolculuğa çıktığını görmek ve ya da arsa alacağınıza işarettir. Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir.


Cevap: Rüyada Yolculuk Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yolculuk ettiğini görmek alacağı kararlardan çok emin olur ve girmiş olduğu toplantılarda yada görüşmelerde istediğini alarak ayrılır yada eğlenceli ve keyifli bir şekilde yolculuk yaptığını görmüş isen sizin için hayırlı ve mutluluk verici olayların olacağına işaret eder.


Rüyada yolculuk

Başak
Selamun aleylum ben rüyamda hiç giedigim bir yere yolculuk yapmak uzere yola ciktigimi goruyorum.yanimda oglum da var .ancak ciktigimiz yol bana çok farkli geliyor kendi kendime bu corluya burdan gidilmiyo diyorum.ve otobus soforune bu otobus corluya gidiyor mu die soruyorum oda baska bir ile gittigini benim yanlış otobuse bingimi soyluyo bu arada otobuste kertenkele ile yilana benzer bir hayvan vardi degisik bir hayvandi renkli idi uzerine bastim bastigim gibi elektrik carpmasi gibi bisi oldu.sonra o otobusten indim oglumla ve corluya nasıl giderim diye dusunurken etrafima baktığımda heryerin daglik taslik oldugunu ve bazi derin cukurlarin is makineleri tarindan olusturuldugunu gördüm sonra az ileri gittim ve orada baska arabalari bir taksi turunden bir arac vardi içinde bir aile vardi araci suren kisiye corluya gidicegimi soyleyince oda bana kendisinin de o duzergah uzerinden gidecegini soledi araca binecekken orda uyandim ruyamin anlami nedir simdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak

.


Yorum: Rüyada Yolculuk Yapmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatta da sıkıntılı ve engelli bir yolculuğa işaret eder. Yolculukta yaşanan sıkıntılar insanın gerçek hayatında yaşayacağı sorunlara tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Emre574
Hocam rüya da odamda olan 2 tane parfümün azaldığını gördüm ve evdekilere bağırdım kim bunları döktü batırdı bitirdi diye bu arada o 2 parfüm de odam da var.Bunun tabiri nedir.
hocam birde şöyle bir rüya var
Hocam rüyamda otobüste yolculuk ediyordum hocam insanlar güzel mutlu neşeli eğleniyorlardı ben ise durgun durgun otobüsün camından izliyordum dışarıyı.Yani ne hissettiğimi bilmiyordum tam olarak durgundum bunun tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek?

arifselim
Birinci rüyan senin için duygusal bir dönemde olduğuna yada öyle bir döneme gireceğine yorumlanır ve başka da tabiri olmaz. Diğer rüyan ise, gerçek hayatta yolculuk etmeye yada bazı yeniliklerin meydana gelmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum sevdigim olmus bir sarkici var rüyamda onun arabasinin arka koltugundaydim ustunde renkli bir gomlek vardi arabada muzik caliyordu gercekte soylemedigi bir sarkida soyledigi bir sarkida akilda kalan bir sozunu soyluyordu "Beni yanlış anlama komik biriyimdir ancak konu para oldugunda gulunecek bir kisi degilim" sonra ileri doğru giderken donduk ve geri donecekken durduk araba saga donuktu fakirlikle bir alakasi olabilir mi acaba anlami nedir ?
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada yolculukta ters yöne girmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayır hasenat konusunda ve hayatınızda yapmak istediğin işlerinizle alakalı olarak yolunuzun açık ve düşünerek hareket edip ilerleyeceğinizi, hayata geçirilmek istenenlerin başarıya kavuşacağına delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, dün gece rüyamda otobüsle çok uzun yolculuk yaptim. otobüste insanlar yolculuk yspıyordu.aynı otobüste çok samimi bir arkadaşımda vardı, yolculuğumuz çok uzundu, arkadaşımın annesi ve aileside vardi otobüste , kücük oğlu ile arkadaşım sonradan otobüsün en sonuna geçti uzanmak, yatmak için. o sırada arkadaşımın kızkardeşi temiz yıkanmış, dürülü birsür camaşır getiriyordu , yardımcımı olmak için elinden aldım, bir an elimden hepsi devrilcek gibi oldu ama dağıtmadan arkadaşıma iade ettim. otobüsün içinde bir de çok hoşlanmadığım bir tanıdık gördüm, ama görmemezlikten geçtim, konusmadim. sonra otobüs son durağa gelmiş, son durak Konya. yanimda iki kadın daha vardı, burası son durak eşyalar senin, bunları topla, bunlar bizim değil, yoksa kalır burada diyorlar. herseyi topluyorum bir cantaya. otobüsten inince konyalı bir komşumu görüyorum, (bu komşu çok sesiz, temiz, ve hiç kimseye zararı olmayan bir insan) beni bu duraktan eniştemler ablamlar veya annemler alacak diye bekliyorum kimse gelmiyor. sonra o komsumuzun kızın geliyor, abla eniştenler burda ama niye gelmediler bilmiyorum diyor. her yer yabancı bana, çok üzgün olduğumu hissediyorum. hatta hatırlamiyorum ama ağlağmıs gibi his var içimde. ceb Telefon ile ulaşım kurmaya calışıyorum, mesaj cekmekeye calışıyorum. burada uyandım.
yurtdışında yaşıyorum, hiç konyaya gitmiş degilim, hevesim de hiç olmadı-bilinç altı olacak birseymiki diye düsüncesine, aslen geldikmi kayseriye geliriz. kocamla bir yildan fazla ayrıyız umut ALLAHTAN ama hiç bir sekilde görüşmüyoruz , iki evladımız var. yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada Yoğurt Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen şehrin pek bir önemi yoktur. Yolculuğa çıkmış olman bir iş için yapacağın plan ve projelere ve bunları hayata geçirebilmek için geniş bir sabra sahip olman gerektiğine netice almanın uzun bir yol ve çaba sonucunda gerçekleşebileceğine delalet ederken atacağın adımlardan emin olup gideceğin ve varmak istediğin noktanın neresi olduğunu iyice düşünerek hareket etmen gerektiğine böylece işlerinin kolay hale gelebileceğine delalet etmektedir. Zorluklarla birlikte kolaylık vardır buyurmuş Allah’u teala ona dayan ve dualarını eksik etme. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada yedi kapı açmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Ruyamda işyerinden şu anda nefret ettiğim bir kadınla araba ile yolculuk yapıyorum. (Bu kadın yakın arkadaşımdı, işyerinde evli barklı hali ile önüne gelenle düşen kalkan çok kötü bir adamla ilişkiye başladı. Kadın da evli. Bu adamla ilişkiye başlamadan bana da ara ara bu tür girişimleri olmuştu. Arayı soğuttum, fakat tamamen kesmemiştim görüşmeyi. Öğrenince tüm iletişimimi kestim.) Aracı bu kadın kullanıyordu. Üstünde kısa bir elbise vardı. Ara sıra bacaklarını da görüyodum rüyamda. Bilmediğim bir yere götürdü beni. Çok mutluydu kadın, devamlı yüzü gülüyordu. Ben şaşkındım ama, vardığımız yerde birkaç kişinin sandalyede oturduğunu, bizi izlediğini hatırlıyorum. Araçtan indik, yine yüzü gülüyodu, valizim varmış. Onu almaya çalışırken uyandım. Allah rızası için yorumlar mısınız.
Allah razı olsun….

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Her şeyin yoluna girmesi anlamına gelen hakkında hayırlı olan bir rüyadır. İşlerinin yoluna girmesi, şansının yaver gitmesi, maddi açıdan rahatlayacağın sonuçlar alacağın, güzel gelişmeler ile birlikte ferahlayarak mutlu olacağın, bulunduğun noktadan bir adım yükseğe çıkabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada yamaç uçurum görmek

Tug
Merhaba
Rüyamda kendimi valiz hazırlarken gördüm yanımda da annem vardı bana yardım ediyordu eşyalarım karışık bir şekildeydi bende yanıma alacaklarımı hazırlıyordum sonra anneme diyorum ki sözde Amerika’ya gidecekmişim 8 aylıkta bir bebeğim var biberonları da koyayım yolda acıkır belki diyorum ( şu sıralar korkularım var psikolojik olarak çok kötü durumdayım )

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil parlak süslü kuran görmek

Tohat
Merhaba. Hayatınla ilgili bir sorunu çözümlemek veya bitirmek üzere bir yere gitmek manasında olduğu gibi bir durumdan farklı bir duruma geçerek hayatınla ilgili vereceğin kararlarla hayatını değiştirmeye hazırlanmak manası da içermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada otobüs, mumsema rüyda otobüsle yolculuk, mumsema rüyda otobüs yolculuğu

Bu kategoride yer alan Rüyada Yaratık Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yolculuk Yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.