Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek?

Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek?

Fanny99
Rüyamda babam annem ve ben motorsiklet ile birlikte bir yolda gidiyoruz dağ var sol tarafta yada dik bir yer orada çok kar birikmiş ona bakıyoruz yolların bazı yerleri karlı bazı yerlerinde bir şey yok babam motorla ya kendi duruyor yada bir adam durduruyor motorun arkasından bir sopa çıkartıyor onu bende tutuyorum sonra adam beni galiba aynadan göruyor ki çünkü bende hem onu hem de kendimi görüyorum adam çok yaklaşıyor bana doğru gözünün yemyeşil olduğunu gördüm ve bana sordu baslarken ne diyeceksin? Bismillahirrahmanirrahim dedim.
Bitince ne diyeceksin dedi ? Bismisslahirrahmanirrahim dedi sonra rüya bitti galiba her yer karardı biraz zor uyandım uyandığımda gözlerim agridi özellikle de sol gözüm

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Yorum: Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek?

arifselim
Rüyayı gören kişinin mevcut ortam ve çevresinden başka yeni çevre edineceğine ve hayatında yeni gelişmeler olacağına tabir edilir. Bu yeniliklerin hayırla ve güzellikle olması anlamında da tabir edilir. Allah’tan daima iyi güzel ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yelek Görmek

rüyada yeşil gözlü erkek görmek, rüyada yesil gozlu erkek gormek, rüyada yesil gozlu genc kiz gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada yumurtadan papağan çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.