Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yelek Görmek

Rüyada Yelek Görmek

Hoca
RÜYADA YELEK
Rüyada yelek görmek, dertlerle uğraşmak anlamına gelir.


Cevap: Rüyada Yelek Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yelek görmek birilerinden ailenizden yada yakın bir dostunuz dan çok büyük destek göreceğinize ve bu sayede huzura ererek çok mutlu bir hayat olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Yara Görmek (imam nablusi)

Rüyada altın renginde bebek yeleği görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Geçen gece rüyamda altın renkli tertemiz bir çocuk hırkası gördüm,altından mıydı hatırlamıyorum ama altın renkte olduğunu net hatırlıyorum.Çok içten istediğim bir dileğim var ve duamı ettikten sonra aynı gece bu rüyayı gördüm. Meali hayırlı mıdır? Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

Yorum: Rüyada Yelek Görmek

arifselim
Aleykum selam. Evet, bu rüya çok hayırlıdır. Başarılı işlere imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve Allah’ın izniyle dualarının kabulüne işarettir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mabel
Rüyamda kendimi üniversitede görüyorum tuvalete giricem diye bir odaya giriyorum tam üstümü çıkartıcakken bakıyorum sınıf karşımda hoca var sonra kendime geliyorum utanıyorum bir an daha sonra o gördüğüm hocanın dersine giriyorum benimle ilgileniyor sonra bana kumaş kırmızı yelek giydiriyor bnm icimdede mavi yelek varmış sonra başımada örgü kırmızı bere takıyo ve bakın nasıl diye sınıfa gösteriyo beni sınıftakilerinde bazıları bakmıyo bu şekilde rüyam

Okudunuz mu?  Rüyada zayıf birini şişman görmek

Tohat
Toplumda davranışlarına dikkat etmek, kötü bir duruma düşmemek için elinden geleni yapmaya çalışmak, iffetini korumak gibi ahlakına ve terbiyene yönelik hususlara dikkat çekmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada orğu yelek mavi ğormek, rüyada bebek yelekleri gormek imami nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Yatak Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yelek Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.