Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

belmahan
Yeni nikahim kiyildi 1 ay sonra dugunum var.rüyamda halam ve kocamin teyzesi yerden kabuklu ceviz topluyorlar.bende 1 tane aldim içinden yarim yesil ceviz çıktı. Yedim tadi aciydi


Cevap: Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

Armi
Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
Bugün, 11:43belmahan
Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Yeni nikahim kiyildi 1 ay sonra dugunum var.rüyamda halam ve kocamin teyzesi yerden kabuklu ceviz topluyorlar.bende 1 tane aldim içinden yarim yesil ceviz çıktı. Yedim tadi aciydi

Selamun aleyküm
Öncelikle hayırlara vesile olsun,hayırdır inşAllah diyelim.Rüyayı böyle ulu orta anlatmak iyi değil aslında zira yapılan rüya yorumu doğru çıkar .Bunun dışında rüyanızın yorumuna gelince siz anlatmakta çok cesursunuz bende yorum yapmakda cesur davranacağım.Bayanmısınız baymısınız bilmiyorum birtakım sorularda sormak lazım aslında ama genel olarak şöyle diyebiliriz ki;

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapıldığını görmek

ceviz toplamak ceviz yemek güzeldir yalnız tadının acı olmasında rahatsızlık vardır.
Aslında daldan kendiniz toplasaydınız cevizi ve tadı acı olmasaydı yorum başka olcakdı

1-yerden acı ceviz alıp yemek meşakkatsiz haram olan bir paranın malın tarafınızdan kullanılması olabilir.(haram yemeye delalet olabilir)

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Görmek

2-belki düğününüzde kullanacağınız size yardım olsun diye harcanan bir paranın sonradan başınıza kakılması yada o parayı size harcayan kişinin o parayı meşakkatsiz ve haram yolla kazanıor olması olabilir.

3-evlenceğniz kişi ile ne kadar uyumlusunuz anlaşıyorsunuz bilemem ama hayırlı olan bir evlilik insanların müdahalesiyle kötü ve acıya gidebilir tavsyem ilişkinize ve evliliğinize çok müdahale edenler ve akıl verenler var onlara hayatınızı karıştırmayınız.

Okudunuz mu?  Rüyada vişne ağacı görmek

Allah en iyisini bilir


Yorum: Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda seneler önce ölen dedemle oturur ken dayımın eşinden taze ceviz yemek için istedim cevizi alıp kırdığımda çok tatlı ve içi süt doluydu cevizin etrafı yeşil içi sütle dolu bembeyazdı

Okudunuz mu?  Rüyada zor yürümek

Yorum: Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

arifselim
Rüyada görülen yeşil ceviz iyi değildir ve haram kazanç manasındadır. Rüya sahibi, henüz olmamış bir ceviz görüyorsa haram para veya mal sahibi olur denmiştir. Bu tür rüyaları bir uyarı gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil tespih görmenin anlamı tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ruyamda dısı henuz yeşil kabuklu olan yaş ve kocaman cevızler kırdıgımı ve yedigimi goruyordum. Tam hatırlamamakla beraber ceviz agacının altında oturuyordum bırkac kısıyle ama kımseyı anımsamıyorum. Tek anımsadgm ceviz yedigim.. yorumu nedir acaba, teşekkur ederım..


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayır, iyilik ve tövbe etmek anlamındadır. Kişinin yaptığı yanlış hareketlerin pişmanlığına varıp doğru yola yönelmesi manasında tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vişne Görmek (imam nablusi)

rüyada yeşil ceviz yemek, rüyada taze ceviz yemek, rüyada yeşil ceviz yediğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yeşil takke ve sarık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.