Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak

Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak

River
S.aleyküm hocam; rüyamda mesai saati işten çıktım ayağıma yazlık baya topuklu ayakkabılarım var ucu açık yazlık onları giyiyorum normalde evde duruyo topuklu diye giymem. Ablama gidiyorum yürüyerek bizim burdan orası 7-8 km vardır yürüyorım hiç durmadan yağmur yağıyo çok. Islanıyorım ama hiç durmadan yürüyorm sonra tramvay çıkıyo karşıma içindeki soför burdan geçme ezilirsin diyo sonra tabi sırılsıklam olmuşum ayağıma bir bakıyom topuklar kırılmış ayakkabı dümdüz aa diyorum hiç farketmedim diyorum çok rahat yürüdüm anlamadım diyom ordaki iki kadına. Gerçektende rahattı. Ablamın evinin kapısına geliyom içersi çok kalabalık babam abim herkes orda ablamn kayınpederi çok ağır hastaymış akşamlık sabahlıkmış yorumlarmısınz Allah razısı için hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Yorum: Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak

arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı ve güzel anlamları vardır. Rüya sahibinin hatalarından ders alacağına, tövbekar olacağına ve yaşadıklarından ders çıkararak daha olgun bir kişi haline geleceğine işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

rúyada yağmurda yúrúmek, rüyadayağmurdaıslanmaknablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada yaralama ve öldürme... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.