Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
missa01
Abone

Affedilmek nasıl anlaşılır?

Affedilmek nasıl anlaşılır?

Kayıtsız Üye
bir kimse günah işledi ve çok çok çok pişman oldu rabbimiz bu kulunun duasını kabul edip onu bu günahından dolayı bağışlar mı yoksa ömrü boyunca hep günahkar mı kalır mı yani kul nasıl anlayacak rabbi onu bağışladı

Okudunuz mu?  Seçilmiş insan ne demektir?

Yorum: Affedilmek nasıl anlaşılır?

Kayıtsız Üye
Öldükten sonra hesap günü anlayacaksın. Oraya kadar bilemezsin. Yaptığın günahı ölene kadar yapmayıp sen işini garantiye almaya çalış. Elinden geleni yap. Allah ister kabul eder, ister etmez.


günahların affedildiği nasıl anlaşılır

Bu kategoride yer alan İşyerinde kötülük yapacak için okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Affedilmek nasıl anlaşılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.