Anasayfa
9 Ekim 2022, 3:26
sizden01
Abone

Başım istemsiz halde titriyor başıma ne gelmiş olabilir

Başım istemsiz halde titriyor başıma ne gelmiş olabilir

HerkesGibi
merhaba öncelikle bir şey anlatmak istiyorum bundan 2 hafta önce cünup halde uyumak istedim fakat aradan 1-5 saat geçtikten sonra uyandım uyandığım sırada içime bir heyecan korku geldi bacaklarım titriyordu banyoya girdim çıktıktan sonra biraz rahatlar gibi oldum ama o günden sonra sebepsiz yere içime bir korku giriyor kalbim küt küt atıyor başım istemsiz halde titriyor acaba sizce başıma ne gelmiş olabilir ? ne yapmam gerekir

Okudunuz mu?  Sınıfı rahatsız etmek kul hakkımı

Cevap: bir sorunum var

İnanc
Bu olay olduğundan

Ayetel Kursi
Nas
Felak
İhlas

Sürelerini oku


Cevap: bir sorunum var

HerkesGibi
peki bunun sebeni nedir bir fikrin var mı ?


Cevap: bir sorunum var

mümin
Gereksiz bir endişe
Zamanla geçer


islamyolu
< peki bunun sebeni nedir bir fikrin var mı ? >
Korkmuşsun kardeş Zamanla geçer inşaAllah. Bol bol Sure oku yukarıda Arkadaşın verdiklerini oku. inşirah süresinide oku . Kuran içini rahatlatır.

Okudunuz mu?  Sakal kesmenin hükmü nedir ? Sakal kesmeden kasıt traş olmaktır , yani kısaltmaktır , tamamen kesmek değildir

HerkesGibi
evet öle ama başımın titremesini anlayamıyorum neden titriyor ? birde bugün yine içime bir anda bir heyecan korku geldi..


islamyolu
< evet öle ama başımın titremesini anlayamıyorum neden titriyor ? birde bugün yine içime bir anda bir heyecan korku geldi.. >
Doktora git kardeş. Panik atak gibi hastalıklar var. Dikkat edilmesi lazım Bir Git durumunu anlat. çare bulamazsa o zaman elimizden geldigini ederiz.

Okudunuz mu?  4 mezhebe göre kerahet vakitlerinin hükmü nedir?

HerkesGibi
birde istemediğim halde aklıma kötü düşünceler geliyor bunları düşünmek istemiyorum ama aklımı çok meşgul ediyor bunlardan nasıl kurtulabilirim ?


başım titriyor, kafam titriyor neden, kafam titriyor

Bu kategoride yer alan Namazdan sonra dua ve tesbih başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başım istemsiz halde titriyor başıma ne gelmiş olabilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.