Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
sizden7
Abone

İstemsiz Çıkan Sıvı Nedir?

İstemsiz Çıkan Sıvı Nedir?

Spor
Selamun Aleyküm mumsema ,

Çok şükür bende tövbeli biriyim mastürbasyon ve türündeki şeylere. Fakat otururken sıvı geldiği yada öyle hissettiğim zaman oluyor. İç çamaşırım ıslanıyor durduk yere. Hiç bir şey düşünmezken görmezken. Aklımda sürekli bu olayda aslında çıkacak mı diye. Bazende idrardan sonra çamaşırım ıslanıyor. Değişik kokular gelebiliyor. Anlayamıyorum. Günah mıdır? Korkuyorum.
Benim merak ettiğim istemsiz olarak çıkan bu meni mezi yada benzeri sıvılar benim tövbemı bozar mı? Çünkü bu konuda çok hassasım ve doğal olarak korkuyorum. Zaten abdestimi hemen alıyorum böyle bir durumda.

Okudunuz mu?  En etkili dua

Cevaplarsanız çok sevineceğim. Allah’a emanet olun. Hayırlı geceler.

Yazıları okudum abdest konusunda bilgilendim. Fakat tevbe mi bozar mı sorusuna cevap bulamadım.


Cevap: İstemsiz Çıkan Sıvı Nedir?

Darusselam
Gelen akıntı mezi ise sadece abdest alırsınız. Kirlettiği yeri temizlersiniz.sizde olan çoğu kişilerde olan bir şey tövbe söz konusu değil.

Okudunuz mu?  Vesveseyi dillendirmek

Cevap: İstemsiz Çıkan Sıvı Nedir?

Hafız Taha
Görmediğinize meni , mezi demiyeniz VESVELEDİR..


Cevap: İstemsiz Çıkan Sıvı Nedir?

Mumsemma
ya arkadaşlar ben zamanında izledim meniler cıkarttım ama pişmanım namazda kılıyorum 5 veya 4 vakit Allah beni hor görür diye korkuyorum onceden tovbe ettim ama bidaha zorlandım tekrar yaptım şimdi bundan kurtulmak istiyorum lütfen cevap artık mezileri bırakmaya başladım ama meziler neredeyse her idrarda cıkıyor namaz için abdest aldığımda korkar oldum lütfen açık ve biraz uzun bir biçimde cevap yazın lütfenn ALLAH RAZI OLSUN

Okudunuz mu?  Namazda imamın arkasına durmak

Hafız Taha
Kurtulmak çok basit 3 şekilde.

Zikir
Dua
Namaz

Eğer benim gibi 🙂 ergenlik çağındasınız böyle şeyler olur büyünce atlatılır. Günah değil ama 2 namaz arasına kadar gusül abdesti almasınız.

Sorunuz varsa cevaplayabilirim..


Mumsemma
ya 13 yaşındayım 14 e gircem ya çok ağlıyorum zamanında çok yaptım zamanında dediğim 2 senedir camiyede giderim vakitlerde yani tevbe etmiştim onu bozdum çokçokçok pişmanım napabilirim ve teşekkür ederim arkadaşım 🙂

Okudunuz mu?  Burun Spreyi (FısFıs) sıktıktan 9 saat sonra gusül aldım, sprey gusle engel mi ?

Hafız Taha
Rica ederim Allahda senden razı olsun.. Şu bil ki tövbeni istemeden bozduysan Kolaylık dinidir bizim dinimiz Rabbimiz kabul eder inşAllah Tevbeni.


Mumsemma
ya bilerek bozmuştum işte 🙁

senide yordu kardeşim ama ne yapayım bilmeden olmuyo bu konular konuşularak halledilir

cevap bekliyorum ? lütfen


Hafız Taha
Niye yorsun biz burda hizmet yapıyoruz 🙂 Seve seve çekinmeden istediğini sorabilirsiniz. Korkma abdest al yeter. Cinsel filmler izleme göz zinasıdır .

Okudunuz mu?  Cuma Namazı Cünüpken Teyemmüm ile Kılınır mı?

Aa yazdığım gelmemiş kusura bakma. Biz burda hizmet veriyoruz seve seve istediğini sorabilirsin mümin kardeşim. Cinsel filmler izleme göz zinasıdır bol bol dua ve abdestini eksik etme.


Mumsemma
önceden izliyodum şimdi izlememeye calısıyorum zaten ( birde siz bu sitenin neyisiniz yanlış anlamayın )


Hafız Taha
Üyesiyim 🙂 Ergenlik çağında böyle olur bakmamaya çalış izlemek küçük günahlarındandır göz zinasıdır gusül abdesti aldındığında günahınız affedilir.

Okudunuz mu?  Uyurken sol avuç içinde iz görmek

Mumsemma
çok teşekkür ederim zaten yaptığı an hiç 20 dakika bile uzatmadan gusülümü alılırım SON bir şey izninle camide ya da bilirsin nihat hatipoğlu gibi hafızlar konuşma yapıyorlar benim aklıma hemen yaptıklarım geliyor zevk alamıyorum ve en son yaş? emin olmak istiyorumda 🙂 Allah Sizden Razı Olsun 😮


Hafız Taha
15-16 Arasındayım 🙂 Allah sizdende razı olsun cümlemize Amin.

Okudunuz mu?  Geliri olmayan kişiye zekat düşer mi?

Mumsemma
camide ya da bilirsin nihat hatipoğlu gibi hafızlar konuşma yapıyorlar benim aklıma hemen yaptıklarım geliyor zevk alamıyorum sondu bu soru


Hafız Taha
Tam olarak ne dediğini anlamıyorum açıklarmısın


Mumsemma
HANİ camide veya hafızlar Kur’an la , cehennem cennet ile ilgili konuşmalar yapıyor ya işte onlar konuşurken kendimden utanıyorum ve korkuyorum teşekkür ederim biraz hızlı lütfen namaz gelicekte netteyim


Hafız Taha
Bizde burda okundu şuan kendinden utanmak ve korkman iyi insan olması gösterir. Utanma bunların hepsi geçicek Rabbin şahdamarından yakındır sana bende birazdan İnşAllah namazı kılıcam baya bide kaza namazlarım var..

Okudunuz mu?  Sunniler kimlerdir. Ben sunnimiyim yoksa hanefimiyim

Mumsemma
çok çok sağol bizim daha okunmadı 5 dakikada çıkabilcekmiyim görüşürüz aklınıza sağlık


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar benim şöyle bir sorunum var bu durumdan da çok korkuyorum durduk yere iç çamaşırım ıslaniyor zina veya haram şeylerden kesinlikle uzagim namaza engel mi sadece namaz abdesti mi almak gerek yoksa gusül mu çok zor durumdayım Allah rızası için cevap verin

Okudunuz mu?  Kur'anı Kerim ezberlemek

mum
külot neden ıslanır
< durduk yere iç çamaşırım ıslaniyo >
İdrar ve mezi ise gusül gerekmez. Sadece temizleyin ve namaz abdestini alın.
Meni durduk yerde gelmez.


iç çamaşırı neden ıslanır, durduk yere ıslanmak, iç çamaşırım

Bu kategoride yer alan Herhangi bir yerde namaz kılınmayan zamanlarda seccade nin açık durmasında herhangi bir sakınca var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemsiz Çıkan Sıvı Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.