Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden5
Abone

İstemsiz Çıkan Meniden Sorumlumuyuz ?

İstemsiz Çıkan Meniden Sorumlumuyuz ?

Maro57
Selamun Aleyküm Hocam ben cünüp olmıyacama yemin etim hiç evlenmicem bile yani hocam uzak duruyom cünüplükten sapık şeyler izlemiyom komik video izliyom o ara gülüyom ve men çıkıyor bu beni cünüp yaparmı ?


Yorum: İstemsiz Çıkan Meniden Sorumlumuyuz ?

Şem’a
Meni şehvetle çıkar bu sözünü ettiğiniz meni ise yıkanmak gerek ama sanırım bu mezidir

Okudunuz mu?  Yolda mahrem bölgeler görmek

Yorum: İstemsiz Çıkan Meniden Sorumlumuyuz ?

Maro57
Ben beyaz Don giyiyorum nasıl anlarımki men olduğunu gülerken çıktı istemeden


İstemsiz meni hakkında

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm istemsiz meni hakkında tuvaletten sonra ağır yükten sonra olduğunu biliyorum.Peki otururken yürürken namaz kılarken bir his gelir meni çıkarsa (hiçbir istek cinsellik yok)çıkarken de meni zevk verir gusül gerekir mi?

Okudunuz mu?  Burs aldığını saklamak

arifselim
Aleykum selam. Hiç bir cinsel his yokken meninin gelmesi ile cünüp olunmaz ve gusül almak gerekmez. Böyle bir durumda sadece namaz abdesti bozulur ve kirlenen yer temizlenir.

Bu kategoride yer alan Küfre düşme korkusu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemsiz Çıkan Meniden Sorumlumuyuz ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.