Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa6
Abone

Müslüman cinler zarar verir mi?

Müslüman cinler zarar verir mi?

Kayıtsız Üye
Müslüman cinler zarar verir mi lütfen bu konuyla ilgili bilgi verir misiniz


Cevap: Müslüman cinler zarar verir mi?

İnanc
Müslüman olduğu halde çevresine zarar veren insanlar yokmu ?


Yorum: Müslüman cinler zarar verir mi?

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Allah’a hamdu sena ve Resülüne selatu selamdan sonra faydasız ve boş sözlerden Allah’a sığınarak sözlerime başlarım. İslam Dünyasında cin taifesiyle irtibatı olan herkesten Allah katında davacıyım. çünkü hepsi şarlatan menfaatçi şizofren bencil insanlar. Eğer bu şahıslar Alim adil fazıl mücahid kişler olsalar bunlar sadece müslüman cinnileri eğitip bunları israil rus amerikan ingiliz çin bilimum kafir ve münafık asker ajan ve islam düşmanların beynine damarlarına sokarlar ve savaş yaparak hepsini yerle yeksan ederler. Kuranda GEÇMİŞ PEYGAMBERLERİN HAYATINDAN SİZİN İÇİN ÖRNEKLER VARDIR buyrulur. Hazreti Süleyman peygamber A.S cinleri inşaatta savaşta kullanmıştır. B u demektirki biz müslümanlarada cinler vasıtasıyla istrailde infilak yangın havaya uçurma bombalama yapabiliriz. rus uçaklarını kitlyip telavıvı vurabılırız. HİÇ ETRAFINDA BÖYLE ADİL CİNLERLE UĞRAŞAN BİRTANE MÜSLÜMAN GÖREN VARMI HAYIR. İŞTE BEN HEPSİNDEN Allah katında şikayetçiyim davacıyım. ALLAHIM YANLIZ SANA İBADET EDER YANLIZ SENDEN YARDIM DİLERİZ AMİN.

Okudunuz mu?  Köpek beslemenin sevabı var mıdır

müslüman cinler, musluman cinler, müslüman cinler insana zarar verir mi

Bu kategoride yer alan Hz ömer kimin damadı? Hz. Ömer Hz. Alinin damadı mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslüman cinler zarar verir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.