Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:49
sizden07
Abone

Arada bir alkol alıyorum Dua kabul olmaz mı?

Arada bir alkol alıyorum Dua kabul olmaz mı?

merak
arkadaşlar.. Açıkcası zamanında çok alkol kullandım ama vicdan azabından psikolojik tedavi gördüm halada görüyorum.. Vesveseler peşimi bırakmıyor diğer açtığım konularda bir çözüm bulmak içindi ama artık herşeyi söylücem.. Arkadaşlar ben alkol alıyordum ama kendime geldiğimde namazımı kılıyordum Allah’a inanarak dua ediyordum.. Ama alkolü bırakamıyordum.. Namaza iyice yoğunlaştm ve bırakmaya çalıştm ve hala çalışıyorum ama aradabir içiyor ve genede namaz kılıyorum merak ettiğim ve taktığım şu ben içki içiyorum ve sarhoşluğum geçince Namazımı kılıyorum vesvese geliyor İçki içtiğim için ettiğim duaların tam tersi çıkarsa felan diye.. Dualarım kabul olmaz mı ?

Okudunuz mu?  Cübbeli ahmet hocaya sorulan sorular ve cevapları

Cevap: Dua kabul olmaz mı?

Hoca
Allah, tamamen bırakmayı nasip etsin. amin.
İşlediğiniz günahlar asla sizi ibadetinizden alı koymamamlı.
Namaz ve duaya daha sıkı sarılınki, günahı bırakmada size yardımcı olsunlar.


Cevap: Arada bir alkol alıyorum Dua kabul olmaz mı?

merak
Sağolun mum hocam Allah razı olsun .. Günahı bırakamıyorum çok fazla psikolojik tedavi alıyorum ama hiçbiri unutturamıyor bizde çözümü ne yazıkki alkolde bulduk.. Ama dediğiniz gibi beni İbadetimden alıkoymuyordu fakat İbadetim hakkında çok fazla vesvese geliyor.. Onuda sizin yolunuzla aydınlatmış oldum..

Okudunuz mu?  Yaptığım ''yarım yamalak'' ibadetler boşunamı?

Alkol aldım 40 gun duam kabul olmaz mi

Başak
Iyi akşamlar ben dün gece kuzenimle küçük sisede bira ictim sisenin tamamini bitirmedim bile ama icimde sanki bir burukluk oldu çünkü ben her gece dua ediyorum 40 gun duam kabul olmaz falan filan deniliyor sizce doğru mu

Okudunuz mu?  Ahiret Gunu biz insanlar Allah C.C. gorebilecekmiyiz...?

imam
Allah sizi affetsin, kötülüklerin anası der Peygamberimiz içkiye… çok büyük günah işlediniz.
Allahtan af dileyin ve milletin 40 gün dua kabul olmaz palavrasına aldırmayın


içki icenin duası kabul olurmu….

Bu kategoride yer alan Herşeye şükür edilir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arada bir alkol alıyorum Dua kabul olmaz mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.