Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:16
missa8
Abone

İstigfar duası ve tesbih

İstigfar duası ve tesbih

Kayıtsız Üye
öğle namazından sonra, oturdum tesbih çektim. tesbih çekmeyi bitirince. tesbih avucumda duruyordu. istigfar duasını okuyordum. canım çok sıkıldığı için duayı tekrar ediyordum sürekli. bir anda avcumu açınca gördüm ki: tesbih parçalanmış. tesbihin her boncuğu parça parça oldu. tesbihin kendi kendine kırılmasının bir anlamı var mıdır?

Okudunuz mu?  Necasetler Neyle ve Nasıl Giderilir?

Cevap: istigfar duası ve tesbih

Fetva Meclisi
< öğle namazından sonra, oturdum tesbih çektim. tesbih çekmeyi bitirince. tesbih avucumda duruyordu. istigfar duasını okuyordum. canım çok sıkıldığı için duayı tekrar ediyordum sürekli. bir anda avcumu açınca gördüm ki: tesbih parçalanmış. tesbihin her boncuğu parça parça oldu. tesbihin kendi kendine kırılmasının bir anlamı var mıdır? >
Değerli kardeşimiz. Tesbihin elinizde kırılmasının bir anlamı yoktur….

Bu kategoride yer alan Kabir ziyaretinin faydaları nelerdir? Ölüler kabrine gelenleri görür mü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstigfar duası ve tesbih Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.